Zapee995 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Χαχαχαχα οντως! Στο wprime μετραει καθαρα η δυναμη του πυρηνα και μονο. Θα αδειασω μια σακουλα παγο μεσα στο case και θα ξανατρεξω. 1
Prospector8 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Εεε μην κλεβειιιιις!! xP Εχεις μπολικο headroom ακομα,τι καθεσαι?? Δεν ειναι delid ε?
Zapee995 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Συμφωνα με το τελευταιο Cinebench που ειχα τρεξει, ηταν 5,1 νομιζω στα 1.40. Αρα ναι, υπαρχει headroom...Αλλα δεν ειναι delid!! Ισως απο τον αλλο μηνα ξηγηθει μεγγενη και καλεμι.. 2
Prospector8 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Ζηταω δημοσια συγνωμη που και μονο η σκεψη που μου περασε,οτι θα ημουν μπροστα απο σενα,με κανει να ντρεπομαι Ο_Ο
Zapee995 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Ζηταω δημοσια συγνωμη που και μονο η σκεψη που μου περασε,οτι θα ημουν μπροστα απο σενα,με κανει να ντρεπομαι Ο_Ο Αν δε στειλεις και πμ δε σε πιστευω... :P Το κακο ειναι οτι βλεπω τη liquid ultra στο ραφι και κατι με σπρωχνει...Δε πειραζει ομως χαζευω τα delid σας και τη βρισκω. Ισως καποια στιγμη ξαναπμω στο τρυπακι... 1
agligoros Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 ωχχχχ..... τι ωχ ρε συ;σχεδον 100% επιτυχεια εχει η μορσα το χεις σφαγμενο το ί-σιχτιρι σου;ή ειναι παλαιοτερη εκδοση που δε χρειαζεται σφαξιμο;
rfc Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Το ωχχχχ αναφεροταν στον αλλον που τον πριζωσατε παλι. Οχι δε τοχω σφαγμενο και δε το σκεφτομαι καν να σου πω την αληθεια, μιας και ειδικα αυτο το καιρο πιανει το πολυ 60 βαθμους απο οσο ειδα. 3770k στα 4,2 ειμαι. 1
agligoros Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Το ωχχχχ αναφεροταν στον αλλον που τον πριζωσατε παλι. Οχι δε τοχω σφαγμενο και δε το σκεφτομαι καν να σου πω την αληθεια, μιας και ειδικα αυτο το καιρο πιανει το πολυ 60 βαθμους απο οσο ειδα. 3770k στα 4,2 ειμαι. αυτος μας πριζωσαι πρωτα 3770κ και δεν τον εσφαξες ακομη;;;ντροπη τι ρευμα θελει για τα 4,2;
rfc Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Επειδη το εχω χαμηλα δε παιζω καθολου με ρευμα. Τα εχω ολα auto και εχω κοψει πολυ offset ομως (-0,100) και εχω δωσει llc στο μισο για να εχω καλη αποκριση και αμεσοτητα με αποτελεσμα να εχω στο prime 1,17 full kai idle 0,94. Εχω disable μονο spectrum και turbo boost. Εχω κατεβασει και αρκετα τις μνημες παντως σε 9-9-8-21 καθως και ολες τις δευτερευουσες, το οποιο λεει αρκετα στην αποκριση απο οσο βλεπω. Αυτα τα λιγα και ταπεινα. Γερασα και βαρεθηκα 1
agligoros Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Επειδη το εχω χαμηλα δε παιζω καθολου με ρευμα. Τα εχω ολα auto και εχω κοψει πολυ offset ομως (-0,100) και εχω δωσει llc στο μισο για να εχω καλη αποκριση και αμεσοτητα με αποτελεσμα να εχω στο prime 1,17 full kai idle 0,94. Εχω disable μονο spectrum και turbo boost. Εχω κατεβασει και αρκετα τις μνημες παντως σε 9-9-8-21 καθως και ολες τις δευτερευουσες, το οποιο λεει αρκετα στην αποκριση απο οσο βλεπω. Αυτα τα λιγα και ταπεινα. Γερασα και βαρεθηκα απο οτι βλεπω και συ εχεις βαρβατο chipακι σα το δικο μου και δεν ειναι φλωρακι να ζηταει ψιχουλα στο ρευμα με offset παιζω και γω τωρα στο -90 για τα 4.2 μετα απο παροτρυνση παιδιου απο δω μεσαολα τα αλλα auto. και μεις γερασαμε αλλα τωρα ανακαλυψαμε αυτο το νεο μικροβιο ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΧΑ
rfc Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Κοψτο κιαλλο, σιγουρα εχεις καπου στα 1,187, δοκιμασε το δικο μου σεταπ και δες, εγω και εως το -0,120 ειχα παιξει και επαιζα και παλι καλα με ρευμα να πεφτει στο 1,15. Απλα δε μου πηγαινε εμενα και το αφησα στο -0,100. Αν ανεβασεις το llc (οχι τερμα ομως) θασαι οκ. Χωρις να φανει αλλαζονικο, αυτο με το - offset και το auto ταση, εγω το εχω ριξει στο τραπεζι εδω και κανα 9μηνο περιπου και απο οτι βλεπω και σε ξενα sites αρχιζουν και το προτιμουν για "μικρα πειραγματα". Βολευει πολυ επειδη σε idle εισαι πολυ χαμηλα απο οτι οταν εισαι καρφωτος και τελικα πιο ψυχρος. Ενα τσιγαρο δρομος η ολη υποθεση λεμε 1
agligoros Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 1.080v πηγαινει me prime95 στο -90 offset.llc auto εβαλα llc high,με το ιδιο offset και ανεβηκε 1,13 θελει ψαξιμο η δουλεια. παντως συμφωνω.αυτο το Offset ειναι καλη μαγκια.τοσο καιρο το ειχα μαμα,ολα auto και εφτανε 1.2v 1
Sarandis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Valley 3d mark και heaven με τι settings τα τρέχετε; Πήρα καινούριο παιχνίδι και θέλω να το τεστάρω
Zapee995 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Το ωχχχχ αναφεροταν στον αλλον που τον πριζωσατε παλι. Οχι δε τοχω σφαγμενο και δε το σκεφτομαι καν να σου πω την αληθεια, μιας και ειδικα αυτο το καιρο πιανει το πολυ 60 βαθμους απο οσο ειδα. 3770k στα 4,2 ειμαι. Χαχαχαχαχαχαχαχαχα!! Παρτο αποφαση, μαζι θα τους ανοιξουμε με live συνεδρια στο skype. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα