ultraex2003 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 @Prospector8 ολα τα spi ,cinebench, 3dmark 11 vantage εχω δει να παιρνουν και απο μνημες αλλα το ψαξιμο το θελουν βλεπεις και πρατεις αναλογα τι σου δινει καθε φορα αν δε μπορεις να ανεβεις πολυ τοτε σφιξτες οσο μπορεις πιο χαμηλα!! δες λιγο αυτες τις μετρησεις σε bandwidth για να δεις περιπου τι παιζει απο συχνοτητες στις μνημες και τι απο σφιξιμο !! ξεκιναει απο 1333 και τελειωνει στα 2400 x2 μετρας την καθε συχνοτητα ετσι(κατανοητο αυτο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos1982 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 θα τον παω 4.2 οταν εχω ορεξη να το ψαξω παραπανω και θα ανεβασω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 ενα μπραβο στο @ZAKNAFEINGR http://hwbot.org/competition/cinebenchr15_launch/stage/1131_6x_cpu http://hwbot.org/submission/2434803_ 1ο του ανεβασμα στο hwbot με την HOT και κατευθειαν καταταξη στο τουρνουα στο cinebench R15 !! καλη συνεχεια !! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 ενα wprime και απο μενα παιδια!!! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GP7 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Ένα R15 απ'τον "παλιόγερο"... Σε λίγο μάλλον θα τρέξω κι ένα wprime. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ CPU !!! Do NOT Try this at Home!!! Αυριο το ανεβαζω επισημα,και καπου εκει σταματαω πλεων να του δινω κιαλλο ρευμα για να ειναι stable (max temp 82C) 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Trexx Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 http://lmgtfy.com/?q=cpu+degradation 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Suicide Run...Τον ελιωσες τον κακομοιρη.,.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 @Τrexx Δηλαδη μου λες για ενα Bench μολις μειωθηκε το Lifespan του cpu? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Trexx Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Αυτό που ξέρω είναι ότι τα ηλεκτρόνια που είχαν αρχίσει ήδη να πηδάνε από το καράβι με το μόνιμο 1.4, τώρα βούτηξαν μαζικά. Πόσο θα ζήσει δεν ξέρω, ξέρω όμως ότι κάποια στιγμή ο ημιαγωγός θα σταματήσει να είναι ημιαγωγός και θα γίνει σκέτος αγωγός. Και τότε δεν θα έχεις επεξεργαστή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Το wprime ειδικά στα unprotected AMD ήταν πάντα δολοφόνος μητρικών. Και πλέον ακούω ότι και το XTU είναι μεγάλος φονιάς στα όρια.Τώρα instant degrade με 1.55 για μερικά λεπτά και tamped θερμοκρασίες... Δεν νομίζω. Δεν τραβάνε Ampere αυτά τα μικρά ενώ αν ήταν 2011 είναι αλλιώς η φάση. Αλλά εντάξει δεν είναι και για prime95 εκεί πάνω...Πάντως το run σου Prospector8 θα το δείχνουμε στους "Αυτές οι AsRock δεν clockάρουν" στο section με τις αναβαθμίσεις ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Ποιος το λεει οτι οι Asrock δεν κλοκαρουν?? :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Πλήθος κόσμου - και χωρίς καμία σοβαρή τεκμηρίωση δηλαδή. ΟΚ αν θέλεις να ξετινάξεις μνήμες @ 2933+ και εγώ το ασπάζομαι, πάρε καμιά V Formula γιατί εκεί πάνω παίζουν διαφορές, αλλά για τα air / water clock μας, τα AsRockια είναι more than τίμια 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agligoros Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 ενα στικι επιβαλλεται "τα καμωματα του μεταλευτη8(τι να κλασουν τα αζωτα)"AXAXXAAX. ωραιος και ατρομητος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Και ενα δικό μου Cinebench R15 απο τον αρχαίο 975 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα