Προς το περιεχόμενο

Benchmarking ... Let's see how good we are ... ;)

george_o/c

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τελικα η συχνοτητα στη μνημη των GTX780 ανεβαινει αρκετα....Χμ... :P

Και καπου εκει τερματιζει ο πυρηνας αλλα 5-7Mhz και αρχιζουν τα artifacts. Οι μνημη ισως να ανεβαινει ακομα βεβαια..:P :P

Παλι Cpu στα 4.6Ghz και μνημες στα 2000Mhz. Μεγιστη θερμοκρασια στη gpu 37 βαθμοι.

final_zps09ce3ae4.gif

00004_zps2c135f0d.png

• Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλη φαση,βρηκαμε με τι θα ασχοληθουμε σημερα το μεσημέρι :D Τρεμε Fuzion xD

Τελικα η συχνοτητα στη μνημη των GTX780 ανεβαινει αρκετα....Χμ...:P

Κοτα να την ανεβασεις !!! :ο

Δεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο και ειμαι με το τελευταιο bios. Multimeter δεν εχω για να μετρησω οποτε δεν το λεω και με 100% σιγουρια,αλλα σιγουρα ενα χρονο που εχουμε κλεισει περιπου με oc δεν παρατηρησα ουδεποτε προβλημα με την μητρικη.

Ναι ρε συ.Απλά το postαρα σε περίπτωση που δεν το έχεις δει ,να το έχεις στα υπόψη.

Απ ότι λένε ούτε με bios έχει διορθωθεί.

Ναι ρε συ.Απλά το postαρα σε περίπτωση που δεν το έχεις δει ,να το έχεις στα υπόψη.

Απ ότι λένε ούτε με bios έχει διορθωθεί.

Οκ thanks για την ενημερωση. :)

που εισαι ρε συ ; δωσε και αλλα  νουμερα οτι μπορεις!! δωσε και σε 32 wprime δωσε και αλλα cinebench 11.5 και  στο 15  επισηςπαιξε και το τουρνουα που τρεχει για το 15

• Like 1

Nα ανεβάσω το 5.2 ή δεν θα την παλέψεις; Από σεβασμό, ρωτάω πρώτα :-D

Απο σεβασμο ρε συ Βαγγελη,ανεβασε αλλα το σχολιο μου πηγαινε στον απο πανω μου.

αντε,ανεβασε να δουμε τι ψαρια πιανεις.προσεχε μονο μην τον καψεις ετσι?εισαι και λιγο αμπαλος εσυ... :P

• Like 1

που εισαι ρε συ ; δωσε και αλλα  νουμερα οτι μπορεις!! δωσε και σε 32 wprime δωσε και αλλα cinebench 11.5 και  στο 15  επισηςπαιξε και το τουρνουα που τρεχει για το 15

Θα ασχοληθω αυριο πιο σοβαρα γιατι δεν προλαβα να κανω πολλα σημερα. Με 5.1Ghz εβγαλα 186,144 στο wprime στα 1024m,ισως δοκιμασω στα 5.2Ghz διοτι πιστευω θα βγαλω γυρω στα 182 !! Στα 32m δεν ειμαι καλος δυστηχως.. Να σε ρωτησω,ποια bench επιρεαζονται πολυ και απο τις ram?? Πεσανε καποιες ram απο φιλο η οποιες ειναι 1600mhz 7-7-7-20 και τρωνε απειρο oc :D

7-7-7-20 λογικά Dominators με Hypers θα είναι.

Είναι τούμπανες αλλά για 775/1156/1366, στο 1155/1150 είναι "μυστήριες". Δεν έχουν πολλά MHz μέσα τους, αλλά λυσσάνε στο σφίξιμο. Το 32Μ είναι το κατεξοχήν mem-bound άντε και κανένα winrar (αν και εκείνο θέλει και HT).

:)

Ναι το παρατηρησα ειμαι unstable Στα 7-7-7-20 με το oc που εχω στα 4.8 ,μονο με 9-9-9-24 ειμαι νορμαλ!λολ! Nαι μαλλον δεν ειναι για μενα,σε 1156 socket ητανε.. μονο στα 3.4 μπορω να βαλω 7-7-7-20 οποτε πρεπει να βρω καινουργιο stable oc κατι το οποιο δεν παιζει :P

Θα ασχοληθω αυριο πιο σοβαρα γιατι δεν προλαβα να κανω πολλα σημερα. Με 5.1Ghz εβγαλα 186,144 στο wprime στα 1024m,ισως δοκιμασω στα 5.2Ghz διοτι πιστευω θα βγαλω γυρω στα 182 !! Στα 32m δεν ειμαι καλος δυστηχως.. Να σε ρωτησω,ποια bench επιρεαζονται πολυ και απο τις ram?? Πεσανε καποιες ram απο φιλο η οποιες ειναι 1600mhz 7-7-7-20 και τρωνε απειρο oc :D

Αν θες κατεβασε το MaxxMem, αν και εχουν σταματησει τα updates τα δεις διαφορες μεταξυ των ραμ που εχεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...