Προς το περιεχόμενο

Benchmarking ... Let's see how good we are ... ;)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

FUUUUUUUUUUUUUUUUUuuuuuuuuu

φιλε αστο το delid,δεν ειναι για σενα

θα σου δωσω εγω το δικο μου,ετοιμο delidαρισμενο και δωσε μου εσυ το μετριοτατο κομματι σου.θα κανεις παλι καμια ζημια και θα τρεχεις

Χαχαχαχαχαχαχα....Μπααααα....Δεν εχει delid ακομα..

Σε λιγο θα ανεβασω και φωτο για να μη βγω ψευτης...Απλα τωρα μου κολλαει το photoshop και δε μπορω να την επεξεργαστω.. :lol:  :lol:

• Απαντ. 25,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• BabisTs

1775

• ultraex2003

1489

• alldaynews

1022

• Mult1C0r3Cpu

690

Δημοσ.

ετσα οπως τα κοβω τα πραματα,δεν ειστε κωλοφαρδοι εγω ειμαι γκαντεμης ΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧ

με τον αλλο τι εκανες;δοκιμασες rma;

Δημοσ.

Τον κολλησα με σιλικονη και τον βουτηξα στη βαζελινη...Τους το εστειλα συστημενο με μηνυμα "Βαλτε το στον κ@λο σας". Θα μου απαντησουν συντομα πιστευω...

Περα απο τη πλακα, σκεφτομαι να τον στειλω, τον εχω κολλησει και εχω κουτι/ψυκτρα..Οποτε οταν ξεκουνησω, βλεπουμε...

Δημοσ.

Τον κολλησα με σιλικονη και τον βουτηξα στη βαζελινη...Τους το εστειλα συστημενο με μηνυμα "Βαλτε το στον κ@λο σας". Θα μου απαντησουν συντομα πιστευω...

Περα απο τη πλακα, σκεφτομαι να τον στειλω, τον εχω κολλησει και εχω κουτι/ψυκτρα..Οποτε οταν ξεκουνησω, βλεπουμε...

τουλαχιστον σου κατσε παλι κελεπουρι. :D

1.22 λεει τα 4.9 γ@μω τη γκατεμια μου :lol:

Δημοσ.

τουλαχιστον σου κατσε παλι κελεπουρι. :D

1.22 λεει τα 4.9 γ@μω τη γκατεμια μου :lol:

Καλα δε σημαινει οτι ειμαι και stable...Αλλα επισημαινω οτι προκειται για τα πρατω tests στο prime95..Μεχρι να γινει stable μπορει να φτασω και στα 1,3...Αλλα παραπανω δε νομιζω,.:P

Δημοσ.

Καλα δε σημαινει οτι ειμαι και stable...Αλλα επισημαινω οτι προκειται για τα πρατω tests στο prime95..Μεχρι να γινει stable μπορει να φτασω και στα 1,3...Αλλα παραπανω δε νομιζω,. :P

θα πω μαλακια τωρα αλλα δε βαριεσαι.

εγω το δοκιμαζω πρωτα με το cinebench r15 και αν δε βγαλει error ειμαι κομπλε.

το λυπαμαι σε ψηλα ρολογια να στρεσαρω με τις ωρες

Δημοσ.

Και αφου εχω αγορασει καινουριο 3770k, πως να μην σκεφτομαι να ξαναδοκιμασω για delid? Μαλλον και ο δευτερος που πηρα ειναι καλο κομματι. Εκλεισα το πρωτο 5λεπτο στο prime (small FFTs) στα [email protected] με θερμοκρασια μεχρι τωρα 77-78 βαθμους.  :devil:

Αν εισαι stable 4.9 με 1.220V ειναι beyond godlike....!! Photo οτι ειναι μια ωρα χωρις error or never happened!!!

Δημοσ.

Μπααα και παλι...Δεν υπαρχει περιπτωση να το αφησω μια ωρα να ψηνει στους~80-81..Επισης δεν θα ειναι stable, μετα απο 40 λεπτα θα το βγαλει το σκασμενο.:)

Θα συμφωνησω με τον agligoro και θα πω το εξης. Στο cinebench βγαζει σφαλμα με τις παραπανω ρυθμισεις ενω για μιση ωρα στο prime τα πηγε καλα. Ανεβαζοντας κι αλλο τον επεξεργαστη ειδα οτι περναει το cinebench αλλα για prime ουτε λογος με τη θερμοκρασια που παιζει..

Βιαστηκά λοιπον ετρεξα ενα cinebench το οποιο μου εδωσε μεγαλη θερμοκρασια αλλα το ολοκληρωσε χωρις crash/error.

r15_zpsb373aa62.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Τωρα τα δειχνεις σωστα :D Να παει γυρω στους 80κατι βαθμους εν ωρα prime testing δεν θα παθει τιποτα μην ανυσηχεις. Τι θερμοκρασιες ειχες μολις τελειωσε το cinebench?

Δημοσ.

Δεν φταει το watercool αλλα ο επεξεργαστης..Μνημες στα 2000 κλασικα τα υπολοιπα φαινονται στο cpu-z. 5.1ghz στα 1.40.

Χτυπισε 84 βαθμους στο bench οποτε φαντασου τι θα γινει στο prime. Δεν ειναι οτι θα παθει κατι αν τρεξει για λιγη ωρα τοσο ψηλα..Απλα τον εχω μονο 4 μερες και καταλαβαινεις...:P

Δημοσ.

τουμπανος ο ζαπης.

τι να σου κανει ρε φιλε το costum watercool οταν η θερμοκρασια του πυρηνα δεν εξαπλωνεται σωστα στο ihs?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...