kirileman Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Οποτε αυτο δειχνει οτι σε αυτα τα ρολογια δεν εισαι stable τουλαχιστον για απολυωρη χρηση. Ε ναι, τί stable; Απορώ μάλιστα που το ολοκλήρωσε σε αυτά τα clocks. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Σχεδον κανεις που τρεχει valley τελικιασμενος δεν ειναι σταθερος εκτος και εαν το αναφερει. η 780 πως παει?αξιζει ρε συ zapee? Αν δεν υπηρχε λογως να χαλασω το 7970CF δε θα τις αλλαζα με τιποτα. Προς το παρον ειναι οτι πιο δυνατο εχω χρησιμοποιησει σε single card. Αν αξιζει? Αξιζει εφοσον μεχρι τωρα δεν υπαρχει ανταγωνισμος. Αν οι AMD παιξουν στα ιδια νουμερα και πιο φθηνα σιγουρα θα αλλαξω και εγω γνωμη. Καλη καρτα και δυνατη παντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Έλα έλα, εδώ είστε.. GPU MIST (pre-release) 1.0 RC1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Ψψψψ.Καλη φαση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Έλα έλα, εδώ είστε.. GPU MIST (pre-release) 1.0 RC1 Θα το δοκιμάσω. Θα έχει ενδιαφέρον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atomakis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Να και ενα με 4670k και gigabyte 7970oc stock. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 οριστε και ενα δικο μου,βεβαια δεν ξερω κατα ποσο καλο ειναι για το συστημα που εχω και αν δεν αποδιδει η καρτα τοσο καλα λογω τους cpu μου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) η ομαδα μας ΗΟΤ πεταει μεχρι τωρα στη γενικη καταταξη απο ολα τα επιπεδα εχουμε και λεμε !! μετραει 4>12>13>16>22>26>30 θεση δεν τυχαιo! εχουμε βεβαια πολυ δρομο ακομα!! μπραβο σε ολα τα παιδια για τη μεχρι τωρα προσπαθεια !!: http://www.hwbot.org/competition/cinebenchr15_launch/stage/1129_2x_cpu Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2013 από ultraex2003 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cryface Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Ένα 3d mark και από εμένα χθεσινό 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Ίδιο μηχάνημα έχουμε εκτός από το sli. Nice! Edit. Γιατί τόση μικρή διαφορά των 2 καρτών από τη 1; Διορθώνω, μόνο στο icestorm είναι μικρή η διαφορά στο physics score. Στα άλλα δυο βγάζεις διπλάσιο από τη μία δική μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cryface Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δεν είδα καθόλου πόσο έχει η 1 μόνη της όπως επίσης δεν ξέρω και αν είναι καλό το score για sli 770.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Στο icestorm βγάζω 402004, το sli σου βγάζει 450939. Στα άλλα δυο βγάζεις σχεδόν το διπλάσιο από εμένα (graphics score πάντα) , οπότε μάλλον είσαι σούπερ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cryface Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Στο icestorm βγάζω 402004, το sli σου βγάζει 450939. Στα άλλα δυο βγάζεις σχεδόν το διπλάσιο από εμένα (graphics score πάντα) , οπότε μάλλον είσαι σούπερ! Ναι όντως σε βρήκα!! Και εγώ φαντάζομαι ότι λογικά είμαι καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Τη cpu την έχεις στα 4.4 με 1.269v; Δε φαίνεται και καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanoucos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 I5 3570K 4.6GHzGTX 660 Stock Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα