Vatos_locos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 ανεβασμένα default clocks στην 8800GTX ή μου φαίνεται? λεπτομέρειες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowmann Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 να και το δικό μου score στο 3d mark! http://img802.mytextgraphics.com/photolava/2008/06/22/3dmark-4axoz2xcs.jpeg πως είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 normal είσαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Αμαρτια απ'τον Θεο Q9450 και DEFAULT!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowmann Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 έλεγα τώρα που θα πείραζα για να βλέπει τις μνήμες που είναι 1600 να έκανα και την cpu μαζί να πάει στα 3,2...αλλα δεν το έχω τεστάρει για να δω θερμοκρασίες σε full load..τι λέτε? επίσης στην gpu να κάνω τίποτα?αξίζει και αν ναι..με πιο πρόγραμμα?αυτά που δίνει η asus η κάτι άλλο..? off topic:πάντως ο velociraptoras είναι εντελώς silent...και διάβαζα εδώ ότι θα γ....ε στο θόρυβο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 για την κάρτα γραφικών χρησιμοποιείς RivaTuner Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowmann Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 θα μπορούσες να γράψεις έναν γρήγορο guide με τα πιο σημαντικά? αν είναι εύκολο δηλαδή.. thnx κατά τα αλλα η σύνθεση μου είναι ικανοποιητική?(μου έβγαλε λίγο την πιστη με κάτι προβλήματα αλλα τα αλλάξαμε και ησυχάσαμε ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=222779 έτοιμος guide από τον Πάνο(με άλλο program though ) μια χαρά είναι το pc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Οδηγός overclocking Cpu http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=211171 Οδηγός overclocking Gpu http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=222779 καλό διάβασμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowmann Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 έχει τέτοια κόλπα και το RivaTuner σαν το ati? επίσης θα δω αξιόλογες διαφορες σε fps? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 ναι θα δεις, το riva είναι πολύ καλύτερο από το atitool απλά το γράψαμε με αυτό γιατί είναι πιο εύκολο πρόγραμμα ( user friendly ) κοινώς για noobάδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowmann Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 μια ερώτηση (μπορεί να σας φάνη ηλίθια ) αν κάνουμε ο/c (μονο και όχι κάποιο mod) και πάθει κάτι η κάρτα,καει ας πούμε..ισχύει η εγγύηση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 ναι κανονικά αν είναι στην κατάσταση που την αγόρασες εξωτερικά.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 από την στιγμή που δεν έχεις κάνει vmod και bios update δεν μπορούν να το καταλάβουν ότι κάηκε από o/c Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexiou92 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Παιδιά το αποτέλεσμά μου είναι καλό? Γίνετε καλύτερο? Επειδή δεν φαίνεται καλά λέει: 12373 3DMarks System: GFX--> 8800GTS 512 GPU--> E8400 @3.00 Ghz @ 3564 Mhz Mem--> 2032 MB OS--> XP Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα