Προς το περιεχόμενο

Benchmarking ... Let's see how good we are ... ;)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• BabisTs

1775

• ultraex2003

1489

• alldaynews

1022

• Mult1C0r3Cpu

690

Δημοσ.

Δεν ειναι ταλειπωρια ρε συ.:) Μετα απο δυο μηνες μπορει καποιος να θελει να κανει συγκριση το τοτε με το τωρα, αντι να ψαχνει τα εχει ολα μαζεμενα και ξαναποσταρει...Φαντασου να επρεπε να ψαχνει ολα τα ποστ να βρει τι και που..:P

• Like 2
Δημοσ.
επισης για οσους δε το πηραν χαμπαρι ξεκινησε στο hwbot διαγωνισμος για το cinebench R15 εως την 31 οκτωβριου

με επιπεδα για(2 core-4 core-6 core-8 core και unlimited)

προς το παρον κατεβαινω  με την HOT(hellas overclocking team) σε 2 επιπεδα σε 8 core και σε unlimited !!

αλλα κατι εχω στα υποψιν και για τις αλλες κατηγοριες !!

οποιος θελει και γουσταρει να παιξουμε για καταταξη με τα θηρια οριστε !! 

ακονιστε τα μαχαιρια σας και τις γνωσεις σας κυριοι εχουμε  ακομα 28 μερες 21 ωρες και 24 λεπτα !!

• Like 2
Δημοσ.

Γιατι εμενα δεν διαβαζει τα σωστα Ghz του Cpu? 3.4 Μου δειχνει στο προγραμμα ενω ειμαι στα 4.5 με τον 3570κ...

μη το δινεις σημασια οτι δε μετραει σωστα και σε μενα τα ιδια κανει αλλα το νουμερο βγαινει σωστα :confused: 

απλα  αν ανεβαζεις νουμερα γραψε σε τι ρολογια τρεχεις για να μη ψαχνουμε !! :-) 

Δημοσ.

Νομίζω ότι δείχνει την ταχύτητα που θα είχες με το fsb που βλέπει και το default multiplier. Πχ και εγώ που κοίταξα στον q6600 λέει 3.6 ghz επειδή έχω 400 fsb με 8 multiplier.

Δημοσ.

τελεια φιλε μια χαρα!!!ωστε τον εκανες delid ε?με κοπιδι η με τον αλλο τροπο?τι θερμοκρασια δωματιου εχεις?

Δημοσ.

Τα ευσημα πανε στον φιλο Caution που ασχοληθηκε και περιποιηθηκε τον Cpu μου. :D

Λεπτομερειες και φωτος θα ανεβασω στο αλλο topic που ειχα ανοιξει πριν 2 βδομαδες. Για 24/7 οταν βρω χρυση τομη στα 4.8 με 4.9.. Αν και ερχεται ΒΑΡΥΣ χειμωνας :>

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...