johnnyman Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 ενα cinebench r15 απο μενα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 η εκδοση αυτη δε ειναι διαδεδομενη στο παγκοσμιο ιστο(hwbot ) εκει παιζουν με την 11.5 !! παρολα αυτα θα την τιμησω !! παμε ενα γρηγορο για αρχη με τον 8320 στα 4850+ η συχνοτητα που δειχνει το μπεντσακι ειναι λαθος εχει κολησει απο 2-3 run με ψηλα ρολογια!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Ένα γρήγορο 3d Mark με τους 13.10b2 (aka BF4b drivers) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agligoros Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 πως γινετε να εχω χαμηλοτερο σκορ απο το επισημο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) πως γινετε να εχω χαμηλοτερο σκορ απο το επισημο? προσωπικη μου αποψη δε το θεωρω πολυ αξιοπιστο ισως να ειναι και σε φαση δοκιμαστικη 5 run εκανα 5 διαφορετικα νουμερα πηρα !! με την τριτη φορα πηρα το καλυτερο σκορ!! παντως απο τα λιγα που ειδα γιατι πρωτη φορα το τρεχω ειχε ενα θεμα με το ρευμα λιγο πανω και το σκορ επεφτε με τα ιδια ρολογια ! εριχνα ρευμα ανεβαινε περιεργο ασε που κολησε και μου εδειχνε οτι ειμαι στα 4.940 ενω ετρεχα με 4860 τωρα σε σενα ενταξει μικροδιαφορα ειναι το 660vs 662 αν βλεπω καλα Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2013 από ultraex2003 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Εγω παντως 5 run εκανα και ολα επαιζαν εκει +-2 ποντους.οποτε...δεν ξερω. με χαροποιει λιιιιγο το γεγονος οτι φτανω στοκ 3570Κ.τουλαχιστον στο bench,μην παρεξηγηθουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agligoros Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Εγω παντως 5 run εκανα και ολα επαιζαν εκει +-2 ποντους.οποτε...δεν ξερω. με χαροποιει λιιιιγο το γεγονος οτι φτανω στοκ 3570Κ.τουλαχιστον στο bench,μην παρεξηγηθουμε. ασχετα αν αυτο που λες ειναι καπως ακυρο αλλα δεν φτανεις στοκ 3570κ,ξεπερνας 3570κ στα 4,3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 χμμ μετα το ειδα οτι ειναι απο cpuz 4300.καλα δεν παιζει με την καμια να συμβαινει αυτο.λογικα καπου σκαλωνει το bench.αλλιως θα πεσει trollαρισμα :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agligoros Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 κατσε γιατι τωρα ειδα και το δικο μου σκορ.με στοκ 3770κ εισαι κοντα ο 8350 ποσο βγαζει στοκ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 που να ξερω,δεν εχω FX .ας κανει στοκ 8350 τον 8320 του ο Ultraman απο πανω,να μας πει.τα turbo κλειστα τα εχετε στα στοκ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agligoros Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 ανοιχτο το εχω απλα παει μεχρι 3,7 γιατι εχω κατεβασει το offset στο -120. το ξερω οτι δεν εχεις fx(κανει μπαμ η υπογραφη σου )γενικα ρωτησα μηπως γινετε η μ@λακια απο τo offset και δεν τραβαει το τουρπιδι μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 @Thanos1972 ελα και ενα run που ζητηθηκε τυπου stok 8350 4.2 μαχ turbo δε εχει αυτος !! οκ!! παλι το ρημαδι δε τον διαβαζει σωστα μεσα τον βλεπει παραπανω !! σε μενα συμβαινουν ολα !! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Καλά ρε παιδιά αφού μπορείτε να κάνετε attach κατευθείαν στο μύνημα την εικόνα γιατίι την ανεβάζετε imageshack; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Και αντε,την ανεβαζουμε Imgashack,γιατι δεν χρησιμοποιουν μερικοι μερικοι το direct link απο το Imageshack και ταυτοχρονα το εικονιδιο της εικονας εδω για να μπει κατευθειαν ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Καλά ρε παιδιά αφού μπορείτε να κάνετε attach κατευθείαν στο μύνημα την εικόνα γιατίι την ανεβάζετε imageshack; Πρωτον συνηθεια, δευτερον εμφανιζεται full, τριτων μπορει να θελουμε να τη δειξουμε και αλλου που να μην εχει το ιδιο συστημα upload με το Insomnia. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα