Προς το περιεχόμενο

Benchmarking ... Let's see how good we are ... ;)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• BabisTs

1775

• ultraex2003

1489

• alldaynews

1022

• Mult1C0r3Cpu

690

Δημοσ.

Μπάα παραμυθίαζομαι και αυθυποβάλομαι γιατί άρχισε να με γαργαλάει πάλι και φοβάμαι ότι θα πάω να δώσω το νοίκι και να πάρω κάνα τέρας πάλι και ως είθισται να το πουλήσω πάνω στον μήνα ,μετανοιώνοντας το.

Τι αρρώστια έιναι αυτή ρε γαμώτο..... :(

Δημοσ.

Μπάα παραμυθίαζομαι και αυθυποβάλομαι γιατί άρχισε να με γαργαλάει πάλι και φοβάμαι ότι θα πάω να δώσω το νοίκι και να πάρω κάνα τέρας πάλι και ως είθισται να το πουλήσω πάνω στον μήνα ,μετανοιώνοντας το.

Εισαι ανωμαλος. Και δεν εισαι ο μονος...:P

• Like 3
Δημοσ.

Βασικα με την καμια δεν προκειται να δεις μεγαλες διαφορες με το συστημα που εχεις.. OC την CPU δεν? A?

Δημοσ.

Βασικα με την καμια δεν προκειται να δεις μεγαλες διαφορες με το συστημα που εχεις.. OC την CPU δεν? A?

Tην έχω πολύ πρόχειρα oc. Απλά να τρέχει με turbo Χ45(@4500). Mέχρι να τραβήξω screenshot πέσαν τα ρολόγια.Φαίνεται και στο Cpuz. Από Χ16 μέχρι Χ45

Δημοσ.

Μήνες τώρα ήθελα να τρέξω ένα black hole και στον Q9400, κι επιτέλους βρήκα την ευκαιρία.. Ο επεξεργαστής @2.7gh και με 4gb 1066 ram. Windows 8. Τα υπόλοιπα φαίνονται.. 

post-241287-0-92343300-1380619877_thumb.png

Δημοσ.

Ζήλεψα απ΄το R15 του Θάνου και είπα να τρέξω κι εγώ ένα.. Αλλά είμαι τελείως λάσπη φαίνεται :P

Από βδομάδα θα το τρέξω και στο pc της υπογραφής μου να δω τι ψάρια πιάνει. 

post-241287-0-10051900-1380631775_thumb.png

• Like 1

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...