AiWaaa Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Tι έχεις κάνει εκει ? Εισαι ωραίος.. Γιατί ξενέρωσες ? 1
agligoros Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 επειδη καποιοι μου την ειχαν πει,οριστε και μενα το ιντερνετικο τσουτσουρι μου 3770κ 4,7 1.34 βολτ.τι να κανουμε δεν μας εκατσε λαχειο ΑΧΑΧΑΧ 670 1267(boost)/+400 μνημες τα οβερκλοκ εγιναν μπακαλιστικα γιατι θελει αρκετο χρονο ασχολιας 1
Hawk7 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Με passive συστημα,μου καηκανε δυο στο παρελθον Θανο.Οχι απλα τηγανιζεις,αλλα φοβασαι μην εκραγει κιολας. PowerColor ηταν. 1
Prospector8 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Οχι,κανονικα τηγανηζες.απλα εκανα καποια hardware tweaks και επεσαν οι θερμοκρασιες :P πριν ειχε 90 βαθμους passive. Και για οποιον δεν πιστευει Η αληθεια ειναι οτι ξενερωσα με τις καινουργιες καρτες με το χθεσινο και ειπα να παιξω λιγο με αυτην.ενα μηνα χωρις καρτα ειμαι..... I know that feeling bro.. Και εδω και αρκετες μερες ειμαι χωρις καρτα ,ειχα μια δανεικη αλλα την επεστρεψα,και περιμενω τις μαμημενες hawaii να ερθουν στα μερη μας.. Σημερα θα την βγαλω με λεπτοπ,οποιες θελει κοντριτσες να ανεβασει τωρα benchies!!
rfc Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Εγω αυτης της σειρας τις καρτες, δε θυμαμαι να ειχα κρατησει καποια πανω απο τριμηνο. Ειχα μια με passive ψυξη (νομιζω ακομη την εχω, η μονη που δουλευει ακομη), εριχνες ενα τηγανακι πανω με 2 αυγουλακια............ 5 δευτερα θελανε λεμε. Πριν της φτιαξω τη ψυξη εβλεπα και 112 βαθμους. Μολις της εβαλα κατι ποικιλιες πανω, απλα δεν αγγιζε τους 100...... και χαιρομουν
Zapee995 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Εγω αυτης της σειρας τις καρτες, δε θυμαμαι να ειχα κρατησει καποια πανω απο τριμηνο. Ειχα μια με passive ψυξη (νομιζω ακομη την εχω, η μονη που δουλευει ακομη), εριχνες ενα τηγανακι πανω με 2 αυγουλακια............ 5 δευτερα θελανε λεμε. Πριν της φτιαξω τη ψυξη εβλεπα και 112 βαθμους. Μολις της εβαλα κατι ποικιλιες πανω, απλα δεν αγγιζε τους 100...... και χαιρομουν Και εγω θα χαιρομουν αρκετα μπορω να πω... :P
ultraex2003 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 I know that feeling bro.. Και εδω και αρκετες μερες ειμαι χωρις καρτα ,ειχα μια δανεικη αλλα την επεστρεψα,και περιμενω τις μαμημενες hawaii να ερθουν στα μερη μας.. Σημερα θα την βγαλω με λεπτοπ,οποιες θελει κοντριτσες να ανεβασει τωρα benchies!! θελεις κοντριτσες αδελφε ; παρε μερικα με ι7 2630QM @2000 4core/8 thread > Mem 6GB> Nvidia 540M 2
Thanos1972 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Με passive συστημα,μου καηκανε δυο στο παρελθον Θανο.Οχι απλα τηγανιζεις,αλλα φοβασαι μην εκραγει κιολας. PowerColor ηταν. Με το δικο της το Passive επιασε 90 βαθμους.λεω ετσι εισαι,ξυλωμα η ψυχτρα και φορεμα αυτη που βλεπεις με παστα απο την προηγουμενη καρτα μου επανω και μεσα στην σκονη το Plate που ακουμπαει ο πυρηνας....λεω σιγα μην ξοδεψω παστα το αποτελεσμα ειναι 44 βαθμοι overclocked στο bench.οι 90 πριν ηταν idle. I know that feeling bro.. Και εδω και αρκετες μερες ειμαι χωρις καρτα ,ειχα μια δανεικη αλλα την επεστρεψα,και περιμενω τις μαμημενες hawaii να ερθουν στα μερη μας.. Σημερα θα την βγαλω με λεπτοπ,οποιες θελει κοντριτσες να ανεβασει τωρα benchies!! Να ερθουν ναι.αλλα δεν παιζει να μεινω αλλο εναν μηνα χωρις καρτα.δεν θα αντεξω. Εγω αυτης της σειρας τις καρτες, δε θυμαμαι να ειχα κρατησει καποια πανω απο τριμηνο. Ειχα μια με passive ψυξη (νομιζω ακομη την εχω, η μονη που δουλευει ακομη), εριχνες ενα τηγανακι πανω με 2 αυγουλακια............ 5 δευτερα θελανε λεμε. Πριν της φτιαξω τη ψυξη εβλεπα και 112 βαθμους. Μολις της εβαλα κατι ποικιλιες πανω, απλα δεν αγγιζε τους 100...... και χαιρομουν
Prospector8 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 θελεις κοντριτσες αδελφε ; παρε μερικα με ι7 2630QM @2000 4core/8 thread > Mem 6GB> Nvidia 540M Τελικα με tablet θα την βγαλω,οποτε την ΓΛΥΤΩΣΕΣ την ηττα απο τον διπυρινο μου και την Hd3000!! Q_Q 1
Zapee995 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Τελικα με tablet θα την βγαλω,οποτε την ΓΛΥΤΩΣΕΣ την ηττα απο τον διπυρινο μου και την Hd3000!! Q_Q Ψησου να το κανουμε μοδα. Και εγω με λαπτοπ εχω μεινει τωρα και νοιωθω οτι γυρισα το χρονο πισω...πολυυυ πισω... 1
WalkerSW Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Daaaamn ... Mk2 πάνω σε κάρτα Δεινόσαυρο... Χαχαχα λιωωωνω 2
Heatspreader Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Η κάρτα ψύχει την ψύκτρα σε αυτήν την περίπτωση! Έβαλε μία κάρτα στη ψύκτρα του. 7
Thanos1972 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Daaaamn ... Mk26 πάνω σε κάρτα Δεινόσαυρο... Χαχαχα λιωωωνω Fixed Η κάρτα ψύχει την ψύκτρα σε αυτήν την περίπτωση! Έβαλε μία κάρτα στη ψύκτρα του. χαχαχα Παρτε και αλλο με ανεβασμενο και αλλο τον πυρηνα στα 680mhz γατακια :P χαχαχα θα μου μεινει στο χερι.πρεπει να βρω να της δωσω ρευμα.. 6
ultraex2003 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 παμε να δουμε και τιποτα με ρολογια ψηλα!! fx [email protected] Giga 760 @1250(1306)1904 Drivers 327.23 ολα τα νουμερα παρθηκαν με τον driver στις μαμα ρυθμισεις(control panel nvidia) 3dmark 13 Normal preset Extreme preset Grid 2 ultra preset Hitman absolution ultra preset Tombraider ultimate preset Metro last night με SSAA OFF Metro last night με SSAA ON Resident evil 6 ultra preset Crysis 2 ultra preset Bioshock infinite ultra preset 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα