Προς το περιεχόμενο

Benchmarking ... Let's see how good we are ... ;)

george_o/c

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• BabisTs

1773

• ultraex2003

1487

• alldaynews

1022

• Mult1C0r3Cpu

690

@TEOKOS μια χαρά δύναμη η 670 !

εμενα ποιος θα με πεισει οτι τα 48αρια που βγαζουν οι 7950 δεν ειναι με πειραγμενους drivers?

Σιγά μην έκανα και reverse engineer και recompile τους drivers. Αν το να κάνεις ένα δεξί κλικ στο εικονίδιο του taskbar ισοδυναμεί με πειραγμένους drivers τι να πω πια.

Δεν έκρυψα ποτέ ότι τα 47-48 είναι με ρολόγια για bench runs και όχι οι ρυθμίσεις που έχω 24/7 και ανέφερα και χαρακτηριστικά ότι εκεί τερματίζει η κάρτα από ρεύμα γιατί δεν θέλω να την φλασάρω με άλλο BIOS. Δημοσίευσα και ολόκληρη λίστα με αναλυτικά αποτελέσματα και τις ρυθμίσεις για να ξέρουμε για τι ακριβώς μιλάμε. Από εκεί και πέρα, πίστευε ότι θέλεις, τα αποτελέσματα απλά τα μοιράζομαι, ούτε διαφήμιση κάνω, ούτε θα μου μεγαλώσουν τα @@ αν βγάλω κανα καρέ παραπάνω. 

Πάντως στα έξω forums έχουν ολόκληρο οδηγό για το tweaking και για το τι είναι "επιτρεπτό" και τι όχι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλα,παιξε εσυ με τον Ι3 να περνας στα heaven τους 8πυρηνους να μας την λες κιολας και μετα μιλα.

πάλι εκτός θέματος!!!εκτός τόπου και χρόνου λέμε!!!

@TEOKOS μέχρι που boostάρει και με τι τάση; ASIC;

@rest ρε μην τρώγεστε για ρυθμίσεις. Δεν είναι λίγκα και δεν έχει κανόνες και point system χώρια που - no offence - δεν έχω δει tweaked run με "περίεργο" efficiency. Εδώ ούτε τα βασικά για cpuz & gpuz δεν τηρούνται... Τώρα αν βαπτίζετε "tweak" το αν κάποιος αλλάζει κάνει pre-cash τις σκηνές και γυρνάει σε performance τους drivers, νομίζω ότι ξεχειλώνετε τον όρο και άδικα κακοκαρδίζεστε. Και εγώ όπως να 'ναι τρέχω, με chrome & utorrent πίσω, αλλά δεν με πειράζει να τρέχει κάποιος με τα "νόμιμα". Απλά μην φτάσουμε και σε τέτοια.

1152-albums111-picture15507.jpg

• Like 10

ποιά ψευτοbench ρε φίλε που δεν ξέρετε την τύφλα σας απο benchmarks.Αν κάποιος μου βγάζει ένα σκόρ,πού ξέρω εγώ αν έχει κάνει tweaks η όχι? άσχετα το τί λέει.Οπότε τα bench πρέπει να γίνονται με ρυθμίσεις για max αποδόσεις για να μήν σπάμε το κεφάλι μας για το αν έχει κάνει κάποιος tweaks ή όχι.Οπότε benchmarks πρέπει να κάνουμε όλοι με tweaks on και δεν μπορεί κανείς να κοροιδέψει κανέναν.

έλα μωρέ τί να μας πείς και εσύ.Μαχ ρυθμίσεις πρέπει να είναι τα settings,μόνο έτσι θα είναι δίκαια τα scores.'Eτσι δέν μπορεί κάποιος να λέει οτι είναι default οι ρυθμίσεις και να μήν είναι.

εμενα ποιος θα με πεισει οτι τα 48αρια που βγαζουν οι 7950 δεν ειναι με πειραγμενους drivers?

άστο είσαι εκτός τόπου και χρόνο δέν  μας πείθεις.

πάλι εκτός θέματος!!!εκτός τόπου και χρόνου λέμε!!!

@Jim: Άμα θέλεις, μπορείς να πειράζεις με photoshop το τελικό νούμερο.

Δικαίωμά σου... Όταν το παρουσιάζεις όμως, να έχεις τουλάχιστον την αξιοπρέπεια να το παραδέχεσαι.

Όταν συγκρίνουμε, συγκρίνουμε όμοια πράγματα, με τους ίδιους "κανόνες". Αν παραβλέπουμε/παρακάμπτουμε τους κανόνες, τότε απλά κάνουμε την πλάκα μας.

Θέλεις να συγκρίνουμε με ρυθμίσεις για τέρμα απόδοση? Super!!!

All in, και ότι βγάλουμε. Μόνο που το νήμα, να μετονομαστεί σε "ότι μας k@υλωσε"...

@kyriakos: Κανείς. Μεγάλο παιδί (μάλλον) είσαι, ο γούγλης είναι στη διάθεσή σου. Υπάρχουν δεκάδες μεγαλύτερα ή μικρότερα fora όπου ο καθένας λέει την π@π@ριά του και ανάλογα κρίνεται.

Μπες, δες τί σηκώνει ο καθένας, τί ανταπόκριση υπάρχει, κατέληξε μόνος σου.

• Like 2

Για να μην τσακωνομαστε :P

Gtx 760 Core:1175mhz/1240Boost  Memory:1817mhz NO TWEAKS

760_no_tweaks.jpg

Gtx 760 Core:1175mhz/1240Boost  Memory:1817mhz FULL OF TWEAKS (http://www.overclock.net/t/1360884/official-top-30-unigine-valley-benchmark-1-0)

760_with_tweaks.jpg

Bonus Max Stable OC (Core:1175/1240Boost Mem:1855mhz)χωρις Artifacts το Valley με τα tweaks :

760_max_oc.jpg

Τελικα δεν τα παει ασχημα στο Oc η καρτα του φιλου μου :P

• Like 1

Για να μην τσακωνομαστε :P

Gtx 760 Core:1175mhz/1240Boost  Memory:1817mhz NO TWEAKS

760_no_tweaks.jpg

Gtx 760 Core:1175mhz/1240Boost  Memory:1817mhz FULL OF TWEAKS (http://www.overclock.net/t/1360884/official-top-30-unigine-valley-benchmark-1-0)

760_with_tweaks.jpg

Bonus Max Stable OC (Core:1175/1240Boost Mem:1855mhz)χωρις Artifacts το Valley με τα tweaks :

760_max_oc.jpg

Τελικα δεν τα παει ασχημα στο Oc η καρτα του φιλου μου :P

Μια χαρα τα παει σπερνει, απλα στο gpu-z βλεπω 1306,5 πυρινα, εχω χασει κατι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@TEOKOS μια χαρά δύναμη η 670 !

Σιγά μην έκανα και reverse engineer και recompile τους drivers. Αν το να κάνεις ένα δεξί κλικ στο εικονίδιο του taskbar ισοδυναμεί με πειραγμένους drivers τι να πω πια.

Δεν έκρυψα ποτέ ότι τα 47-48 είναι με ρολόγια για bench runs και όχι οι ρυθμίσεις που έχω 24/7 και ανέφερα και χαρακτηριστικά ότι εκεί τερματίζει η κάρτα από ρεύμα γιατί δεν θέλω να την φλασάρω με άλλο BIOS. Δημοσίευσα και ολόκληρη λίστα με αναλυτικά αποτελέσματα και τις ρυθμίσεις για να ξέρουμε για τι ακριβώς μιλάμε. Από εκεί και πέρα, πίστευε ότι θέλεις, τα αποτελέσματα απλά τα μοιράζομαι, ούτε διαφήμιση κάνω, ούτε θα μου μεγαλώσουν τα @@ αν βγάλω κανα καρέ παραπάνω. 

Πάντως στα έξω forums έχουν ολόκληρο οδηγό για το tweaking και για το τι είναι "επιτρεπτό" και τι όχι.

@Jim: Άμα θέλεις, μπορείς να πειράζεις με photoshop το τελικό νούμερο.

Δικαίωμά σου... Όταν το παρουσιάζεις όμως, να έχεις τουλάχιστον την αξιοπρέπεια να το παραδέχεσαι.

Όταν συγκρίνουμε, συγκρίνουμε όμοια πράγματα, με τους ίδιους "κανόνες". Αν παραβλέπουμε/παρακάμπτουμε τους κανόνες, τότε απλά κάνουμε την πλάκα μας.

Θέλεις να συγκρίνουμε με ρυθμίσεις για τέρμα απόδοση? Super!!!

All in, και ότι βγάλουμε. Μόνο που το νήμα, να μετονομαστεί σε "ότι μας k@υλωσε"...

@kyriakos: Κανείς. Μεγάλο παιδί (μάλλον) είσαι, ο γούγλης είναι στη διάθεσή σου. Υπάρχουν δεκάδες μεγαλύτερα ή μικρότερα fora όπου ο καθένας λέει την π@π@ριά του και ανάλογα κρίνεται.

Μπες, δες τί σηκώνει ο καθένας, τί ανταπόκριση υπάρχει, κατέληξε μόνος σου.

πως κανεται ετσι μερικοι λες και σας πατησαν τον καλο :-D

χαλαρωστε προσπαθουμε να βγαλουμε μια ακρη!

οποτε 7950 και 48fps δεν πανε μαζι

Επεξ/σία από kyriakosm

Οχι δεν καταλαβες μια χαρα μαζι πανε. Οταν εγω με 1200/1625 εβγαζα 47.1Fps αλλως με λιγο πιο μεγαλα ρολογια απο μενα ανετα παει 48. Εγω δεν πειραζα ποτε το control panel.

Οχι δεν καταλαβες μια χαρα μαζι πανε. Οταν εγω με 1200/1625 εβγαζα 47.1Fps αλλως με λιγο πιο μεγαλα ρολογια απο μενα ανετα παει 48. Εγω δεν πειραζα ποτε το control panel.

με πειραγμενο driver ποσο βγαζουν?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...