ultraex2003 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 ναι παιδια τωρα ειδα τις ρυθμιση μου το ειχα σε αποδοση !! πιθανοτατα το εβαλα κατα λαθος εκει!! θελω να ζητησω συγνωμη απο ολα τα παιδια καθοτι δεν γνωριζα τις επιπτωσεις και φυσικα δεν ετρεξα bench με τη μια η τη αλλη ρυθμιση !!! ειδικα στο τελευταιο θελω να σταθω καθοτι νουμπας σε θεματα nvidia μετα απο 8 χρονια σε ati-amd !! επισης θελω να ευχαριστησω τα παιδια που το ανεφεραν καθως δε γινεται να εχει ο ενας διαφορετικες ρυθμισεις απο τον αλλον !! αυτο ειναι το σκορακι με ρυθμιση να αποφασισει η εφαρμογη επισης θα κατσω να διορθωσω-αναφερω τη λεξη με αποδοση στα ποστ με τα λαθος σκορ 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Εγω εδω και πολυ καιρο δεν ασχολουμαι τοσο καθως πλεον δεν ξερεις ποιος πειραζει τι.. Βλεπω εξω σκορ στα ιδια ρολογια με εμενα και ειναι 7-8 καρε πανω ας πουμε. Ε ενταξει ειπαμε! Αποστολή από το GT-I9001 με τη χρήση Insomnia App 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 ποιά ψευτοbench ρε φίλε που δεν ξέρετε την τύφλα σας απο benchmarks.Αν κάποιος μου βγάζει ένα σκόρ,πού ξέρω εγώ αν έχει κάνει tweaks η όχι? άσχετα το τί λέει.Οπότε τα bench πρέπει να γίνονται με ρυθμίσεις για max αποδόσεις για να μήν σπάμε το κεφάλι μας για το αν έχει κάνει κάποιος tweaks ή όχι.Οπότε benchmarks πρέπει να κάνουμε όλοι με tweaks on και δεν μπορεί κανείς να κοροιδέψει κανέναν. Καλα,ναι.να θυμηθω τοτε που κοροιδευες οτι με τον I3 οτι φτανεις τους 8πυρηνους στο heaven η στο valley,δεν θυμαμαι τωρα ποιο ηταν.....που θα πεις και για τα benches.....ποιος σου ειπε οτι πρεπει να γινονται τα benches με ρυθμισεις για max αποδοσεις?μονος σου το λες αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimRdesign Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 έλα μωρέ τί να μας πείς και εσύ.Μαχ ρυθμίσεις πρέπει να είναι τα settings,μόνο έτσι θα είναι δίκαια τα scores.'Eτσι δέν μπορεί κάποιος να λέει οτι είναι default οι ρυθμίσεις και να μήν είναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 έλα μωρέ τί να μας πείς και εσύ.Μαχ ρυθμίσεις πρέπει να είναι τα settings,μόνο έτσι θα είναι δίκαια τα scores.'Eτσι δέν μπορεί κάποιος να λέει οτι είναι default οι ρυθμίσεις και να μήν είναι. Το συνεχιζεις και εκτιθεσαι.... Ξερεις οτι εχεις πει αρκετες βλακειες κατα καιρους και παλι το συνεχιζεις.δεν το εχω παρει προσωπικα αλλα μην το παιζεις οτι ξερεις κιολας σε καποια μελη γιατι εσυ χανεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakosm Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Καλα,ναι.να θυμηθω τοτε που κοροιδευες οτι με τον I3 οτι φτανεις τους 8πυρηνους στο heaven η στο valley,δεν θυμαμαι τωρα ποιο ηταν.....που θα πεις και για τα benches.....ποιος σου ειπε οτι πρεπει να γινονται τα benches με ρυθμισεις για max αποδοσεις?μονος σου το λες αυτο. εμενα ποιος θα με πεισει οτι τα 48αρια που βγαζουν οι 7950 δεν ειναι με πειραγμενους drivers? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 εμενα ποιος θα με πεισει οτι τα 48αρια που βγαζουν οι 7950 δεν ειναι με πειραγμενους drivers? Κανεις δεν προκειται να σε πεισει εαν δεν θελεις να πειστεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αντώνης Παρ. Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 λοιπόν.όλο αυτό ξεκίνησε επειδή ο asmadias πιάστηκε από τα σκορ των 760 και υποστήριξε ότι ο zak είναι χωρίς τα tweaks(χωρίς να γνωρίζει).δεν ισχύει.καλά ως εδώ; στα έξω φόρουμ είναι επιτρεπτά τα tweaks;ΝΑΙ. οπότε κόψτε το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 αααααχχχχχχχχ βρειτε μου τοιχο να κοπανησω το κεφαλι μου. ολα τελικα για το ποιος την εχει πιο μεγαλη γινονται...... ωραια,εβγαλες σκορ μεγαλο με tweaks. και????αφου δεν παιζεις τα παιχνιδια σου με τις ρυθμισεις που εχεις κανει στους drivers,ποιος ο λογος? για να την πεις στον αλλον που εχει αλλη καρτα με εσενα? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αντώνης Παρ. Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 αααααχχχχχχχχ βρειτε μου τοιχο να κοπανησω το κεφαλι μου. ολα τελικα για το ποιος την εχει πιο μεγαλη γινονται...... ωραια,εβγαλες σκορ μεγαλο με tweaks. και????αφου δεν παιζεις τα παιχνιδια σου με τις ρυθμισεις που εχεις κανει στους drivers,ποιος ο λογος? για να την πεις στον αλλον που εχει αλλη καρτα με εσενα? που κολλάει αυτό????????????????????????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 ^εχεις καταλαβει φανταζομαι για τι tweaks μιλαμε ετσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimRdesign Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 ^εχεις καταλαβει φανταζομαι για τι tweaks μιλαμε ετσι? άστο είσαι εκτός τόπου και χρόνο δέν μας πείθεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 άστο είσαι εκτός τόπου και χρόνο δέν μας πείθεις. Καλα,παιξε εσυ με τον Ι3 να περνας στα heaven τους 8πυρηνους να μας την λες κιολας και μετα μιλα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Mε τρώει άμα του βάλω bios με 1,21v αν και πόσο παραπάνω θα πάει. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αντώνης Παρ. Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 ρε παίδες.τα tweaks δεν επιτρέπονται έξω; Mε τρώει άμα του βάλω bios με 1,21v αν και πόσο παραπάνω θα πάει. βάλτο και δώσε πόνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα