Πέτρος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Για αλλον ετοιμαζα σχολιο, αλλα τωρα σοβαρεψαν τα πραγματα Jim εισαι σιγουρος οτι θελεις να διαβουμε τον δρομο των παιδιων εδω? http://www.overclock.net/t/1360884/official-top-30-unigine-valley-benchmark-1-0 Γιατι με ενα τετοιο σχολιο, χαλαει οποιαδηποτε συσχετιση εχει γινει μεχρι τωρα, πχ κοντρα στην 7950 του Zak ο οποιος ειμαι σιγουρος οτι bencharei με out of the box ρυθμισεις. Και φυσικα δεν χρειαζεται να το αναφερει, εσυ ομως χρειαζοταν. Εβλεπα μεγαλες διαφορες κανοντας αυτα που αναγραφονται στο παραπανω topic. Και για να λες εσυ "για αρχη" εμενα προσωπικα με καλυψες.... http://www.insomnia.gr/topic/215678-benchmarking-lets-see-how-good-we-are/page-427?do=findComment&comment=52205131 http://www.insomnia.gr/topic/215678-benchmarking-lets-see-how-good-we-are/?p=52407009 http://www.insomnia.gr/topic/215678-benchmarking-lets-see-how-good-we-are/?p=52407252 Κι απάντηση & ανταπόκριση, ποτέ δεν υπήρξε... Τρέχω τώρα με τα απλά κολπάκια που προτείνονται παραπάνω, κι ενημερώνω. εδιτ: Στα γρήγορα, χωρίς πολλά πολλά.. Εδώ, με τις defult ρυθμίσεις, μετά από "καθαρή" εγκατάσταση οδηγών. Κι εδώ, με τα απλά κολπάκια που προτείνει/δέχεται το παραπάνω site... Κάτι τρομακτικό? Σίγουρα όχι. Αλλά αυτά είναι με δουλειά 2 λεπτών. Ούτε restart δεν έκανα... Phenom2 955@3600, NB@2700, τα υπόλοιπα φαίνονται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ashmadia Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι τα θυμαμαι ολα τα post σου πετρο, οπως και το οτι δεν δοθηκε ποτε σημασια. Εγω ομως εκει πατησα για να το ψαξω για μενα, και διαβαζοντας και τα "allowed tweaks" που γραφουν στο ocn. Διαφορες της ταξης των 150-200 ποντων εβλεπα... Το να προσπαθει λοιπον να σου πασσαρει καποιος ανεβασμενα νουμερα, ειναι πιο χυδαιο και απο την υπαρξη του saiz και του manoli96... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimRdesign Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι τα θυμαμαι ολα τα post σου πετρο, οπως και το οτι δεν δοθηκε ποτε σημασια. Εγω ομως εκει πατησα για να το ψαξω για μενα, και διαβαζοντας και τα "allowed tweaks" που γραφουν στο ocn. Διαφορες της ταξης των 150-200 ποντων εβλεπα... Το να προσπαθει λοιπον να σου πασσαρει καποιος ανεβασμενα νουμερα, ειναι πιο χυδαιο και απο την υπαρξη του saiz και του manoli96... χαχαχα το έχεις πάρει προσωπικά πολύ το θέμα κάτι που κατ εμέ μου φαίνεται τουλάχιστον αστείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 και ενα oc απο μενα με 1220 core 1550 memory!! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakosm Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Ναι τα θυμαμαι ολα τα post σου πετρο, οπως και το οτι δεν δοθηκε ποτε σημασια. Εγω ομως εκει πατησα για να το ψαξω για μενα, και διαβαζοντας και τα "allowed tweaks" που γραφουν στο ocn. Διαφορες της ταξης των 150-200 ποντων εβλεπα... Το να προσπαθει λοιπον να σου πασσαρει καποιος ανεβασμενα νουμερα, ειναι πιο χυδαιο και απο την υπαρξη του saiz και του manoli96... Συμφωνω μαζι σου οταν ανεβαζουμε bench τουλαχισον δημοσια δεν πειραζουμε τιποτα.Αν κι απο οτι εχει ειποθει σε διπλανο Forum κερδιζεις κατι 10ατα απο το performence σε σχεση με το quality(παρολα ολα αυτο δεν πειραζουμε ΤΙΠΟΤΑ).Σε amd κερδιζεις περισσοτερα με το tessellation συν καποιον αλλων ρυθμισεων Γι αυτο ποτε δεν περνω υποψιν μου τα διαφορα ψευτοreview που ανεβαζει το καθε χ/ψ fanboy στα forum(προσωπικη μου αποψη) εδιτ επειδη και σε προιγουμενο ποστ λεγοντας saiz ανφερεσαι σε εμενα θα σου απαντησω εγω χαλαρωσε λιγο και μην το παιζεις αμεροληπτος ταχα και σωστος τοσες μπαρμουτσελιες ακουγονται και ανεβενουν εδω μεσα δεν σε ειδα ποτε να παρεμβενεις οταν ειναι υπερ της αγαπημενης σου amd πλην του μανολι που τον κραξανε και οι πετρες(ξεκινοντας απο εμενα αν θυμαμαι καλα)οποτε δεν το λαμβανω υποψιν μου Τα δικα μου ποστ μπορει να εχουν καποιο υφος-χιουμορ(στα funboyz καλη ωρα) αλλα παντα προσεχω τι λεω/γραφω και δεν ειναι ασχετα οπως θα ηθελες να τα παρουσιασεις(ποναει η αληθεια βρε ) χαλαρωσε asmedia εχεις ξεφυγ"" Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2013 από kyriakosm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 @Jim Για αρχη ηταν το πρωτο πραγμα που κανω οταν βαζω νεους drivers Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 +72/+115 Παραπάνω δε βλέπω να πηγαίνει με τίποτα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Λοιπον επειδη εχω σκαλωσει τωρα,μιας και το ιντερνετ συμφωνει με τα results μου,θα ηθελα,αν εχουν την ορεξη και την καλοσυνη,να ανεβασουν ο @JIM και ο @Ultra,results του Valley ΟΠΩΣ αγορασαν την καρτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakosm Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 +72/+115 Παραπάνω δε βλέπω να πηγαίνει με τίποτα. και ενα oc απο μενα με 1220 core 1550 memory!! και ενα παλιο απο εμενα! ο driver στα default τoυ χωρις εξτρα ρευμα! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimRdesign Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Λοιπον επειδη εχω σκαλωσει τωρα,μιας και το ιντερνετ συμφωνει με τα results μου,θα ηθελα,αν εχουν την ορεξη και την καλοσυνη,να ανεβασουν ο @JIM και ο @Ultra,results του Valley ΟΠΩΣ αγορασαν την καρτα με τα ρολόγια stock και default το control panel,και ρε παιδιά μήν τρελαθούμε κιόλα ποιός είπε οτι απαγορεύεται να πειράξουμε τις ρυθμίσεις στο panel,benchmark κάνουμε.Εγώ το θεωρούσα δεδομένο οτι όλοι το έκαναν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι τωρα καταλαβα τι παιζει με τα tweaks .. Ολα στο Quality τα ειχα εγω,δεν ηξερα οτι επιτρεποταν να πειραξουμε το nvidia control panel... Jim εχεις δικιο δεν απαγορευεται αλλα τοσο καιρο εγω βλεπω ανισα results,δλδ οταν εβγαζα με 7950 47fps με Quality ολα στο amd panel ,αλλος πχ μπορουσε να δειχνει με 760 48+fps αλλα να ηταν σε perfomance modes.Δεν ειναι ανισο? Αρα απο δω και περα επιτρεπονται tweaks σωστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ashmadia Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Συμφωνω μαζι σου οταν ανεβαζουμε bench τουλαχισον δημοσια δεν πειραζουμε τιποτα.Αν κι απο οτι εχει ειποθει σε διπλανο Forum κερδιζεις κατι 10ατα απο το performence σε σχεση με το quality(παρολα ολα αυτο δεν πειραζουμε ΤΙΠΟΤΑ).Σε amd κερδιζεις περισσοτερα με το tessellation συν καποιον αλλων ρυθμισεων Γι αυτο ποτε δεν περνω υποψιν μου τα διαφορα ψευτοreview που ανεβαζει το καθε χ/ψ fanboy στα forum(προσωπικη μου αποψη) εδιτ επειδη και σε προιγουμενο ποστ λεγοντας saiz ανφερεσαι σε εμενα θα σου απαντησω εγω χαλαρωσε λιγο και μην το παιζεις αμεροληπτος ταχα και σωστος τοσες μπαρμουτσελιες ακουγονται και ανεβενουν εδω μεσα δεν σε ειδα ποτε να παρεμβενεις οταν ειναι υπερ της αγαπημενης σου amd πλην του μανολι που τον κραξανε και οι πετρες(ξεκινοντας απο εμενα αν θυμαμαι καλα) Τα δικα μου ποστ μπορει να εχουν καποιο υφος-χιουμορ(στα funboyz καλη ωρα) αλλα παντα προσεχω τι λεω/γραφω και δεν ειναι ασχετα οπως θα ηθελες να τα παρουσιασεις(ποναει η αληθεια βρε ) χαλαρωσε asmedia εχεις ξεφυγ"" καθολου αγαπημενη μου δεν ειναι, απλως ειναι λιγο ψηλοτερα στα ματια μου. Επισης μια τετοια κουβεντα μαζι μου δεν μπορει να περιοριστει σε μια παραγραφο στο insomnia, αλλα με καφε 3-ωρο+. Μην ξεχωριζεις τον μανωλη με καμαρι ("εγω τον εκραξα πρωτος") μια απ τα ιδια εισαι. Λυπαμαι για λογαριασμο σου, επειδη με θυμασαι μονο απ τα σχολια που κραζουν την nvidia, ή θιγουν την amd. Δεχομαι οτι ειναι περισσοτερα, γιατι εχω αποκτησει μια εμπειρια ως κατοχος, αυτο ομως δεν αλλοιωνει την κριση μου, σε αντιθεση με την δικη σου, που αποδεικνυεται απ το οτι με κρινεις με βαση οτι εχω πει απ την μια κατευθυνση και μονο. Και τωρα στα δικα σου, που καμαρωνεις και για το χιουμορακι σου με τα υπολοιπα "funboyz". Γιατι δεν το γυρνατε στα spoilers, να μας δινετε και μας βρε αδερφε το δικαιωμα της επιλογης? (να την κανουμε και dodge την μαλακια στην τελικη, και γραφτε οτι θελετε) Τελος το off-topic απο μενα. Jim, αντιλαμβανεσαι τι γινεται οταν εσυ ανεβαζεις ενα "πειραγμενο" score, χωρις να το δηλωσεις, ενω ενας αλλος καψερος χωρις να πειραξει τιποτα? Και μην πας σε nv-amd, και ιδιες καρτες ακομα. Δικαιωμα σου ειναι, κανε οτι θες αλλα πες το, για να συγκρινονται μηλα με μηλα, αλλιως θα πεταχτει ο saiz και θα πει "η 760 clockarei καλυτερα απο 7950, και εχει και μεγαλυτερα gains, πηγαινε στο benchmarking να το δεις, σας εχουν παρει τα σωβρακα σε ολα τα thread" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakosm Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 καθολου αγαπημενη μου δεν ειναι, απλως ειναι λιγο ψηλοτερα στα ματια μου. Επισης μια τετοια κουβεντα μαζι μου δεν μπορει να περιοριστει σε μια παραγραφο στο insomnia, αλλα με καφε 3-ωρο+. Μην ξεχωριζεις τον μανωλη με καμαρι ("εγω τον εκραξα πρωτος") μια απ τα ιδια εισαι. Λυπαμαι για λογαριασμο σου, επειδη με θυμασαι μονο απ τα σχολια που κραζουν την nvidia, ή θιγουν την amd. Δεχομαι οτι ειναι περισσοτερα, γιατι εχω αποκτησει μια εμπειρια ως κατοχος, αυτο ομως δεν αλλοιωνει την κριση μου, σε αντιθεση με την δικη σου, που αποδεικνυεται απ το οτι με κρινεις με βαση οτι εχω πει απ την μια κατευθυνση και μονο. Και τωρα στα δικα σου, που καμαρωνεις και για το χιουμορακι σου με τα υπολοιπα "funboyz". Γιατι δεν το γυρνατε στα spoilers, να μας δινετε και μας βρε αδερφε το δικαιωμα της επιλογης? (να την κανουμε και dodge την μαλακια στην τελικη, και γραφτε οτι θελετε) Τελος το off-topic απο μενα. τωρα τα πες ολα! μονο εσυ εχεις εμπειρια! και υπολοιποι fanboyz οτι να ναι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Νταξει τουλαχιστον βρηκαμε την ακρη. Το βραδυ θα ανεβασω αποτελσματα απο τα νομιμα Tweaks @εγω παντως ψηνω καφεδακι (Αθηνα) οταν εχουν βγει πλεων και οι νεες καρτες της Amd Ψηθειται Ρε! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 @Prospector8 Μέσα, προτείνω κι όλας να κεράσει όποιος βγάζει τα χειρότερα αποτελέσματα σε Valley @JimR Μαζί σου, αν και δεν έκανα τόσο tweaking εγώ, μόνο το texture filtering είχα performance αντί για standard. Τελικά πέραν απ΄τα πρασινοκόκκινα βγάλαμε και κάτι χρήσιμο, πέραν από ρολογιά πρέπει να λέμε και τα tweaks ! Πάω να tweakαρω λοιπόν και θα επανέλθω με τις διαφορές πρώτα σε στοκ και μετά σε OC ρυθμίσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα