vagenrider Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Τι παιζεις με 100+frames το crysis 3 very high +8 msaa? κ αυτο φυσικα. αν θελεις αποδηξεις,ενα βιντεακι θα σσοου λυσει την απορια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotirisxp Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 κ αυτο φυσικα. αν θελεις αποδηξεις,ενα βιντεακι θα σσοου λυσει την απορια. Δωστο Με την διαφορα ομως,οτι θα μας δειξεις τις ρυθμισεις του παιχνιδιου και κατευθειαν στο ιδιο video θα συνεχισεις ingame gameplay and fraps!(καλο θα ηταν να βλεπαμε και τις ρυθμισεις του driver ενα πληρες video χωρις διακοπες) very high x8 msaa+1920*1080 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 10 λεπτα σε παρα πολυ βαρια πιστα με ρυθμισεις very high texture/very high γενικο/MsAAx4 1080p η Vram στην 7950 πηγε : 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billst21 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 έτσι απο περιέργεια το έτρεξα με 8x και όλα τέρμα ενοείται και αυτά είναι τα min και max sorry για την ποιότητα είναι τραβηγμένη απο κιν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aetos1988 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 οι 770 που έκανες sli των 2gb είναι?θα κάνω 760sli αλλα είμαι λίγο καχύποπτος με τα 2γίγα.Θα παίζω σε 1080 σε μία οθόνη και τα θέλω όλα στο τέρμα,anti-aliasing κτλ.Ελπίζω οι max ρυθμίσεις να μήν τερματίσουν την μνήμη γιατι επεξεργαστική ισχύ θα έχω μπόλικη. Λίγο δύσκολο να τερματίσει η μνήμη εδώ ακόμα και στο BF3 multiplayer με 64 παίχτες είδα max 1790MB όπως και στο Crysis 3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hawk7 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Καπου ειχα δωσει ενα βιντεο κατα το οποιο σε αναλυση 1080p σε crysis 3 αλλος ειχε παει η μνημη στα 1818.Aποψη μου παντως,τα 2 γιγα για μελλοντικα sli εχει αρκετο βαθμο ρισκου.Τα παιχνιδια γινονται αδηφαγα,και κανεις δεν μας εγγυαται,οτι οι εταιρειες παιχνιδιων και καρτων,δεν θα μπορουσαν εν μια νυκτι να αχρηστευσουν τα 2 γιγα.Αλλωστε στοχος τους ειναι η πωληση. Οπως και να'χει,η μελλοντικη καρτα μου θα'χει πανω απο 4 γιγα,για sli κλπ... Και μια οθονιτσα 27 ιντσων,και θα ειμαστε κομπλε.Πρωτα ας βγει καμια καρτουλα θηριο,και βλεπουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 2GB για > 1080 (που έχει κυρίως νόημα το sli) δεν αρκούν, ακόμα το συζητάτε; Και θα έχει ενδιαφέρον όταν βγουν μελλοντικοί τίτλοι αν θα αρκούν και για 1080 και αν θα μένουν πρώτα οι κάρτες από δύναμη στα 1080p ειναι ακρως αδυνατο να καταναλωσεις πανω απο 1600 μνημη..ουτε καν με crysis 3 στο τερμα.. ψαξου η ρωτα πρωτα πριν γραψεις δημοσια τετοια πραγματα δημιουργοντας ανυσηχιες κ σε αλλα μελη του φορουμ. τι αλλο θ'ακουσω θεε μου. Εσύ με τις δικές σου κάρτες πόση έχεις; 1.5; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagenrider Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 2GB για > 1080 (που έχει κυρίως νόημα το sli) δεν αρκούν, ακόμα το συζητάτε; Και θα έχει ενδιαφέρον όταν βγουν μελλοντικοί τίτλοι αν θα αρκούν και για 1080 και αν θα μένουν πρώτα οι κάρτες από δύναμη Εσύ με τις δικές σου κάρτες πόση έχεις; 1.5; κιουση,εγω εχω 1μιση.δεν εχω κανενα θεμα μνημης πλυν του crysis 3 που ακομα κ εκει θεμα επιδοσεων δεν τιθεται.παραδειγμα:τερματισμενο metro LL πριν 10 λεπτα εδειξε maximum 1400 σε βαρια πιστα.far cry 3-tomb raider 2013 1200-1300. τι να την κανεις ομως τη μνημη οταν με το που θα επιλεξεις τιποτα x8 η x4 msaa-ssao κλπ κ δεις οτι τρεχεις με καμια 30αρια frames? η ακομα κ 40 σε καλυτερες περιπτωσεις. το παιχνιδι σε μια τετοια κατασταση μοιαζει να τρεχει σαν τα παλια τα μικυ μαους που σχεδιαζαν ενα ενα τα frames σε χαρτι. κ αυτο δεν το λεω για μενα.σου ειπα,εγω δεν εχω θεμα.το λεω γιατι τετοια φιλτρα θελουν κ τις αναλογες βαρβατες καρτες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Συμφωνώ. Ξαναείπα ότι όταν θα βγουν αρκετά παιχνίδια τα οποία θα χρειάζονται πάνω από 2GB VRAM, και θα πάει αρκετός κόσμος σε ανάλυση μεγαλύτερη από 1080p, δε θα «φτάνουν» πυρήνες σαν της 7950 ούτως ή άλλως, και τα 3GB VRAM που έχει δε θα έχουν νόημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Καλησπέρα και από εμένα! Διαβάζοντας τα σχόλια της προηγούμενης σελίδας και καθώς ενημερώθηκα για το χθεσινό τραλαλά είπα να γράψω και εγώ δύο πραγματάκια ώστε να μπορέσω να συνεισφέρω όσο γίνεται πάνω σε αυτά που έχουν γραφτεί. Έκατσα σετάρισα και έπαιξα ξανά Crysis 3 μέχρι το Welcome to the jungle ώστε να δείξω τι frames παίρνω με το GTX770 Sli σε τέρμα settings! Τα frames σε κλειστούς χώρους φαίνονται από τα screenshots του Βασίλη παραπάνω με τον οποίο έχουμε τις ίδιες ακριβώς κάρτες και κυμαίνονται από 70 εώς 110.. Παραθέτω φωτογραφίες από ανοιχτό περιβάλλον: Διαπιστώνουμε λοιπόν ότι όσοι έχουν την εντύπωση ότι με GTX760 Sli θα έχουν 48 frames,μάλλον δεν το έχουν σκεφτεί καλά! Ξαναλέω πως πρίν να είμαστε τόσο σίγουροι να κοιτάμε λίγο παραπάνω τα δεδομένα.. EDIT: Οι κάρτες είναι σε stock ρολόγια εννοείται! 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Και εγω ειχα αυτη την εντυπωση, ότι με 7970cf θα τρέχω max το crysis 3 αλλα τελικα είδα ότι τα 55 με το ζορι τα εφτανε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagenrider Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Καλησπέρα και από εμένα! Διαβάζοντας τα σχόλια της προηγούμενης σελίδας και καθώς ενημερώθηκα για το χθεσινό τραλαλά είπα να γράψω και εγώ δύο πραγματάκια ώστε να μπορέσω να συνεισφέρω όσο γίνεται πάνω σε αυτά που έχουν γραφτεί. Έκατσα σετάρισα και έπαιξα ξανά Crysis 3 μέχρι το Welcome to the jungle ώστε να δείξω τι frames παίρνω με το GTX770 Sli σε τέρμα settings! Τα frames σε κλειστούς χώρους φαίνονται από τα screenshots του Βασίλη παραπάνω με τον οποίο έχουμε τις ίδιες ακριβώς κάρτες και κυμαίνονται από 70 εώς 110.. Παραθέτω φωτογραφίες από ανοιχτό περιβάλλον: διαπιστώνουμε λοιπόν ότι όσοι έχουν την εντύπωση ότι με GTX760 Sli θα έχουν 48 frames,μάλλον δεν το έχουν σκεφτεί καλά! Ξαναλέω πως πρίν να είμαστε τόσο σίγουροι να κοιτάμε λίγο παραπάνω τα δεδομένα.. χιλια μπραβο στον μανο κ υποκλινομαι που ειχε τα αντερα να τιμησει τα παντελονια του κ να δειξει πραγματικα frames σε ενα παιχνιδι σαν το crysis 3.. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giokou Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Μπράβο ρε Δόκτωρα, χαρά στο κουράγιο σου. Μακάρι να βάλουν μυαλουδάκι κάποιοι γνωστοί άγνωστοι. Μα όσοι γνωρίζουν, έτσι πρέπει ν' απαντάνε. Με αποδείξεις κι όχι με φανφάρες. Αλλά και να μη γνωρίζουν κάποιοι, πάλι μπορούν να παραθέσουν αποδείξεις, αν τολμάνε φυσικά!!! Γιατί δεν είναι καθόλου δύσκολο, να βάλεις όλα τα settings στο τέρμα, να παίξεις για λίγα λεπτά και να τραβήξεις μερικά screenshots με το fraps... Το απλό είναι δυνατό. Οι αερολογίες είναι αδύναμες και μόνο προκαλούν τη νοημοσύνη όλων. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 κιουση,εγω εχω 1μιση.δεν εχω κανενα θεμα μνημης πλυν του crysis 3 που ακομα κ εκει θεμα επιδοσεων δεν τιθεται.παραδειγμα:τερματισμενο metro LL πριν 10 λεπτα εδειξε maximum 1400 σε βαρια πιστα.far cry 3-tomb raider 2013 1200-1300. τι να την κανεις ομως τη μνημη οταν με το που θα επιλεξεις τιποτα x8 η x4 msaa-ssao κλπ κ δεις οτι τρεχεις με καμια 30αρια frames? η ακομα κ 40 σε καλυτερες περιπτωσεις. το παιχνιδι σε μια τετοια κατασταση μοιαζει να τρεχει σαν τα παλια τα μικυ μαους που σχεδιαζαν ενα ενα τα frames σε χαρτι. κ αυτο δεν το λεω για μενα.σου ειπα,εγω δεν εχω θεμα.το λεω γιατι τετοια φιλτρα θελουν κ τις αναλογες βαρβατες καρτες. κοίτα ούτε κι εγώ έχω τρέλα με το να τερματίζω τα φίλτρα και το θεωρώ ανούσιο (και όχι μόνο αυτό, αλλά ας μην επεκταθώ σε πολύ άσχετα), όμως θέλω να κάνω μερικές σκέψεις.. λες ότι με 8x msaa θα έχεις 30αρια με 3 γομαροκάρτες και ερωτώ.. γιατί να έχεις μόλις 30; σου λείπει η δύναμη; υποθέτω πως όχι ο doc γιατί δεν έχει 30αρια; σου λείπει η μνήμη; το έχεις εξετάσει διεξοδικά αυτό το ενδεχόμενο και πόσο σε επηρεάζει έστω και τις λίγες φορές που πρόκειται να σε επηρεάσει; και εδώ να πούμε το εξής, ακόμα και βαριά παιχνίδια όπως το metro ή το tomb raider θέλουν πολύ λίγη μνήμη λίγα είναι αυτά που θα "δοκιμάσουν" το 1.5 GB σου και μπορεί να μην είναι καν βαριοί τίτλοι (παράδειγμα το starcraft 2) σου οπότε πρακτικά μπορείς να λες ότι δεν παίζει θέμα, όμως σε κάποιες περιπτώσεις ακόμα και σε 1080 καλό θα ήταν να έχεις παραπάνω και πάω τώρα και στον doc που απλά μας έδειξε το αυτονόητο, ότι με 2GB μέχρι και σήμερα που μιλάμε δεν έχεις θέμα σε 1080 σύμφωνοι. αν κάνεις sli σε 1080 για να έχεις εξωφρενικά fps πάλι δεν έχεις πρόβλημα σύμφωνοι. αν όμως κάνεις το sli για να καλύπτεσαι σε 1440p και τα θες όλα maxed out και σκάς μια περιουσία με δύο 770 ας πούμε, δεν έχεις πρόβλημα; εκεί βρίσκεται το νόημα των 3GB των 79xx , στο cf σε αναλύσεις άνω του 1080 προς το παρόν το εαν στο μέλλον που ενδεχομένως αυξηθούν οι ανάγκες για μνήμη μια 7950 δε θα μπορεί να τα βγάλει πέρα λόγω δύναμης δεν αναιρεί το γεγονός ότι το 1 επιπλέον GB μνήμης θα το έχει στη περίπτωση του cf όπου θα υπάρχει και η δύναμη ή ότι το έχει και σήμερα σε cf σε μεγαλύτερη ανάλυση την ώρα που οι κάρτες της αντίπαλης εταιρείας στην ίδια κατηγορία έχουν μόνο 2 είναι αρκετές οι περιπτώσεις που τα 3GB μιας 79xx μπορεί να αφήσουν κάποιον αδιάφορο και μάλλον όχι απλά αρκετές, αλλά οι συντριπτικά περισσότερες και είναι και αντίστοιχα πολλές οι περιπτώσεις που τα 2 GB των nvidia ή ακόμα και το 1.5 καλύπτουν τους περισσότερους όμως όπως και να χει η λιγότερη μνήμη πρόκειται για μια έλλειψη που έστω και υπό προϋποθέσεις υπάρχει και μπορεί να κάνει φανερή την ύπαρξή της 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagenrider Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 κιουση μαλλον μπερδεψες αυτο που εγραψα..το παραδειγμα μου δεν ειχε να κανει με ποσοτητα καρτων..2-3-4 κλπ αλλα με τη μνημη..υπο την εννοια οτι τι να το κανεις δηλαδη να εχεις μια 7950 δηλαδη που εχει 3g μνημη κ να πηγαινεις να παιξεις το crysis τερμα κ το παιχνιδι να μη βλεπεται απο frames..το παν ειναι το γκαζι σε μια καρτα. τη μεγαλητερη μνημη την παιρνεις κυριως αν θες multi monitor κατασταση η αν θες να πας σε 1440p κατι που εμενα προσωπικα δεν μ'ενδιαφερει καθολου για το αμεσο μελλον. για το αν εχω θεμα με τη δικια μου μνημη,οχι,τιποτα απολυτως..ολα κομπλε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα