Προς το περιεχόμενο

Benchmarking ... Let's see how good we are ... ;)

george_o/c

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ελα φτιαχτηκε και το Valley.. Ειχε απτη μανα του πατημενο το vSync, και δεν μας εκοψε να δουμε τα settings μετα το "run"..

Αι στον Βελζεβουλη γ@μω μας εβγαλε την πιστη τοσες μερες!

qpud.jpg

• Like 7
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• BabisTs

1773

• ultraex2003

1487

• alldaynews

1022

• Mult1C0r3Cpu

690

Εμενα στο χωριο μου ακομα "ντέι" στα γαιδουρια λενε, πολυ εξεζητημενο αυτο που λες! :D

Ισχυει παντως.. ολες οι βλακειες μετρησεις που εχω κανει ειναι καθαρα απο δικο μου λαθος σε ρυθμισεις και σε λεπτομεριες, οπως και με το Afterburner αν ειχες διαβασει τα fail που εφαγα προ ημερων με drivers κτλ..

Εδω ερχεται το ρητο που λενε στο δικο μου χωριο "με σαλιο και υπομονη..."

Πως την βλεπεις γενικοτερα την Asus που την ψηριαζα μεχρι αηδιας μεχρι να την παραγγειλω, ηταν πεταμενα λεφτα τα 300+ ή ηταν καλη επιλογη? Σαν "enthusiast" hardware εννοω, γιατι και με λιγοτερα θα παιζα αψογα τα games μου..

Μια χαρά είναι η κάρτα,ανεβαίνει και έχει και από τα καλύτερα κυκλώματα τροφοδοσίας και ψύξης.

Το θέμα είναι πως τη βλέπεις και εσύ βέβαια.

• Like 1

Εχω αρχισει να την βλεπω με τα κυαλια, στα 1700 ποδια δυσκολευεσαι ν αναγνωρισεις το αντικειμενο!

Περα απτις προσδοκιες μου.. ξεπερασε το επιπεδο "enthusiast" κατα τη γνωμη μου..

intel core 2 quad q8400 [email protected](cpu)

evga 790i ultra sli(mobo)

2x4gb ddr3 g.skill memory(ram)

asus gtx 295 1792mb gddr3 (gpu)

seagate barracuda 500gb sata 2 (hdd)

thermalright ultra 120 (cpu cooler)

432.261sec καλο η κακο?? στο wprime

http://imageshack.us/photo/my-images/826/jktz.png/

θα μου απαντησει κανεις?

http://www.insomnia.gr/topic/215678-benchmarking-lets-see-how-good-we-are/?p=52480112

αυτο ειναι το μεγαλύτερο score 7950 που εχω δει, και το δικο σου το μεγαλύτερο 760.

7950 εχουμε δει αρκετες και ξερουμε πάνω κατω τι παιζει, ενα ~1900 το βγαζουν οι περισσοτερες σε oc, απλα μένει να δούμε περισσοτερες 760 για να έχουμε μεσο ορο, οσο δυσκολο και αν ειναι αυτο λογο του boost των  nvidia, μεχρι τωρα εχουμε δει την δικη σου και του pros.

Valley παντως ειναι πιο πάνω η πρασινη σε μεσο ορο συμφωνα με αυτα που εχουμε δει οπως και heaven η κοκκινη.

παντως ρε jim στο heaven θυμάμαι που ειχες πει για cpu οτι τερματίζει , αλλα εγώ ετρεξα ενα και πάνω απο 30-32% δεν πήγε. 4 πυρηνες βεβαια, αλλα και αναλογικα να το παρεις αντε να βαραγε ενα 70αρι ο ι3, μηπως ειχες κατι να τρεχει και σε εκοβε?

μιλάμε για stable overclocking και στα 1250 δεν είναι σίγουρα stable η 7950.Η συγκεκριμένη 7950 κάρτα που μου δείχνεις κάηκε μετά απο λίγο καιρό και ο χρήστης την έκανε rma

σε λίγο καιρό που θα πάρω i5 και μητρική pci 3.0 θα δούμε αν φταίει ο i3.Θα ποστάρω και αποτελέσματα με sli.

ποιον ι5 και ποια μητρικη για να εχουμε καλο ερωτημα?

μιλάμε για stable overclocking και στα 1250 δεν είναι σίγουρα stable η 7950.Η συγκεκριμένη 7950 κάρτα που μου δείχνεις κάηκε μετά απο λίγο καιρό και ο χρήστης την έκανε rma

κανεις μεγάλο λάθος, γιαυτο εδώ μέσα μιλάμε χωρίς να ξέρουμε την πραγματικότητα... η συγκεκριμένη κάρτα έπαιζε stable άνετα στα 1250 απλά η δεύτερη 7950 που είχα για cf ήταν με διαφορετικό bios και ήταν κλειδωμένα ρεύματα clocks κλπ και επειδή μου την έδωσε, έτσι απλά, τις πούλησα και πήγα στις 770. όσο για το rma? την δεύτερη 7950 την κλειδωμένη την πήρε κάποιο παιδί απο εδώ, είδε κάποια προβλήματα με artifact, την πήρα, την έστειλα για rma διεπίστωσαν προφανώς κάποια προβλήματα και μου έστειλαν καινούργια. την 7950 στα 1250 την έχει πάρει φίλος απο το forum και πάει σφαίρα. πρώτα ρωτάμε, μαθαίνουμε και μετά απανταμε!!!

θα μου απαντησει κανεις?

για πές φίλε μου επειδή δεν έχω ασχοληθεί με το συγκεκριμένο bench καλύτερα είναι το πιο χαμηλό σκόρ?

• Like 6

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ψαξτο μονος σου στο hwbot εχει ανεβασματα σκορ με το δικο σου  cpu  η με διαφορετικα διαλεγεις και  βλεπεις τι παιζει απο νουμερα  επισης εχει και διαφορετικα run και συχνοτητες για καταταξη !!

το συγκεκριμενο bench τρεχει και στα 32 και στα 1024

ο καλυτερος στα 1024 με την cpu σου στα 4.400 εχει  278 sec

απο κει και περα αν προσεξεις κατω δεξια εχει καταταξεις με το τι εχουν κανει οι υπολοιποι !!

aapopo kei78sec 

http://hwbot.org/submission/2264060_dhenzjhen_wprime___1024m_core_2_q8400_(2.66ghz)_278sec_586ms

τωρα απο και κει και περα κοιτας απο κατω τους υπολοιπους και βλεπεις που παιζει ο ανταγωνισμος !!

Επεξ/σία από ultraex2003

Δεν έχω παρα να συμφωνήσω με τον Βασίλη γιατί τα ξέρω και από πρώτο χέρι αλλά τα είδα και μόνος μου!

Καλό θα είναι να μην είμαστε τόσο απόλυτοι λοιπόν κάποιες φορές αν δεν γνωρίζουμε ακριβώς τι έχει γίνει γιατί τυχαίνει να βγαίνουν πράγματα που δεν ισχύουν και δίνουμε λάθος εντυπώσεις.

Αν μια κάρτα έχει πρόβλημα θα το βγάλει και με τον ένα και με τον άλλο τρόπο (oc).

Απλά μια φιλική τοποθέτηση στο θέμα μιας και γνωρίζω το ιστορικό :)

• Like 4

οι 770 που έκανες sli των 2gb είναι?θα κάνω 760sli αλλα είμαι λίγο καχύποπτος με τα 2γίγα.Θα παίζω σε 1080 σε μία οθόνη και τα θέλω όλα στο τέρμα,anti-aliasing κτλ.Ελπίζω οι max ρυθμίσεις να μήν τερματίσουν την μνήμη γιατι επεξεργαστική ισχύ θα έχω μπόλικη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...