Προς το περιεχόμενο

Benchmarking ... Let's see how good we are ... ;)

george_o/c

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΥΓ:Συγχαριτηρια george για το μαθημα που εγραψες χθες..:P

Thanks ;) hehe :-)

@NEKROMA: Αυτό που σου λέει ο Γιώργης (Georgeman), όντως ισχύει ... Άλλο είναι για παράδειγμα να benchάρεις στα 600MHz με 4-4-4-8 1Τ ή 4-4-4-4 2Τ και άλλο στα 450MHz με 5άρια ... Και 800άρες με ProMos να είχες, 450MHz @ 4-4-4-12 θα ήταν εφικτό :P Όσο για την 2900ΧΤ, όπως λέει και ο Πάνος, με τα απαραίτητα Vmods θα σπέρνει ;) Φαντάσου ένα εύκολο 1050ΜΗz core ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• BabisTs

1774

• ultraex2003

1487

• alldaynews

1022

• Mult1C0r3Cpu

690

ασχολήθηκα και εγώ λίγο με τα δικά μου κουβαδάκια :-D ο 8500 είναι ελάχιστα στραβός απο πάνω :mad: δεν το γλιτώνει το lapping ούτε αυτός μου φαίνεται:rolleyes:

πήρα Πάστες με τεχνητό διαμάντι και καλά... πήρα 5-6 μέτρα hot Dog για το pc ( Primoflex ) αύριο έρχεται το πρώτο cpu z :P μόλις γυρίσω από την σχολή :-) ακόμα δεν έχω αλλάξει τα ψυγεία όμως :-( προβληματίζομαι ανάμεσα σε 2 διπλά ή ένα τριπλό....

μετα απο αρκετες αποπειρες ανεβασα τον ε6600 στα 3.4 αλλα μολις ανεβασα τις μνημες στα 1000 μετα απο 1 ωρα orthos (50 βαθμους το μεγιστο) μπλε οθονη και restart.δουλεουν με τους δικους τους χρονισμους και με 2.1 βολτ ενω 2.2 υποτιθετε οτι λειτουργουν βαση πλαισιου...τωρα τις εβαλα στα 900. το υπολοιπο pc εχει:TranscendRam 2GB Kit DDR2 1066MHz AxeRAM,p5k,620 corsair,noctua NH-U12,cosmos s, 8800gt.επισηs το orthos μου αναγνωριζε 8 multiplier εχω ρυθμιση 9 απο μβ. μηπως κανω κατι λαθος???? τα φωτα σας :cry:

post-56091-129062966771_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...