Προς το περιεχόμενο

Benchmarking ... Let's see how good we are ... ;)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω διαφωνω σ'αυτο,ειδικα στο συγκεκριμενο τεστ..με ενα εντελως ατρανταχτο παραδειγμα..με τον 8120 που ημουν πριν,ακομα κ στο 4.8 που καταφερα να τον κρατησω για λιγα λεπτα,το σκορ μου ηταν 3012..κ με τον 2600κ τωρα η διαφορα ειναι 1100+ points πανω....χαοδης διαφορα..

επισης κ στο vantage ειδα μεγαλη διαφορα παρ'ολο που εκει δεν το περιμενα..με τον 8120 τερμα,οι καρτες εβγαζαν 40.000 κ με τον 2600κ   55.000..

(μακαρι ολα τα τεστ-παιχνιδια να ηταν τοσο ανεξαρτητα απο τον επεξεργαστη οπως στο tomb raider που οτι cpu εχεις το scaling ειναι παντα 99%!)   :devil:

εχεις 4 gpus φιλε, ο αλλος με μια μονο 660ti λες να δει τιποτα? η οποιοσδηποτε με single-gpu εως 680-7970? αυτο περιγραφει ο qsis αρα αδικα διαφωνεις! εσυ εισαι στην κατηγορια exotic :P

• Like 2
  • Απαντ. 25,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• BabisTs

1775

• ultraex2003

1489

• alldaynews

1022

• Mult1C0r3Cpu

690

Δημοσ.

εγω διαφωνω σ'αυτο,ειδικα στο συγκεκριμενο τεστ..με ενα εντελως ατρανταχτο παραδειγμα..με τον 8120 που ημουν πριν,ακομα κ στο 4.8 που καταφερα να τον κρατησω για λιγα λεπτα,το σκορ μου ηταν 3012..κ με τον 2600κ τωρα η διαφορα ειναι 1100+ points πανω....χαοδης διαφορα..

επισης κ στο vantage ειδα μεγαλη διαφορα παρ'ολο που εκει δεν το περιμενα..με τον 8120 τερμα,οι καρτες εβγαζαν 40.000 κ με τον 2600κ   55.000..

(μακαρι ολα τα τεστ-παιχνιδια να ηταν τοσο ανεξαρτητα απο τον επεξεργαστη οπως στο tomb raider που οτι cpu εχεις το scaling ειναι παντα 99%!)   :devil:

ενταξει με τοσες καρτες μπορει να αλλαζει το πραγμα  , στη μια καρτα που εχει ο περισσοτερος κοσμος  δε νομιζω οτι υπαρχει θεμα . με προλαβε ο ashmadia 

• Like 1
Δημοσ.

ενταξει με τοσες καρτες μπορει να αλλαζει το πραγμα  , στη μια καρτα που εχει ο περισσοτερος κοσμος  δε νομιζω οτι υπαρχει θεμα . με προλαβε ο ashmadia 

βασικα μαλλον δεν θα το εξηγησα οσο καλα θα πρεπε..παιζει ρολο ο επεξεργαστης..απλα καποιος με μια εχει πολυ λιγοτερο αναγκη ενα δυνατο επεξεργαστη απ'οτι εγω με τεσσερις..

*ξεχασα να ποσταρω κ τις πρωινες εξελιξεις!!!

στα 4.5ghz με  +100hz gpu και +100 mem

http://www.youtube.com/watch?v=NU8kwt5SC94

• Like 1
Δημοσ.

ηθελα να ξερα που θα σταματησει..  :-D

στα 4.6

4285_zps8a8adf06.jpg

λεγε ρε θηριο, mini-bottleneck και απο i7 ειδικα στο valley? το quad πρεπει να δινει πονο..

• Like 1
Δημοσ.

Χμμ 5fps διαφορα με +125Mhz στο memory clock σε συγκριση με την δικια μου.. Γιατρε δωσε ρευμα (μεχρι 1.3V εισαι safe) πιστευω ανετα πας για 1250core clock.. Η memory δεν παει παραπανω ε?

Ορίστε και από Metro Last Light, με όλα στο full.

attachicon.gif2013-06-03_081957.png

Sorry για το μέγεθος της εικόνας :)

Νομιζω με λιιιγο oc τον cpu σου θα ειχες βγαλει καλυτερα αποτελεσματα.. Εγω εβγαλα με 7950στοκ και 3570κ 3.4Ghz, 27fps Average.

Δημοσ.

Χμμ 5fps διαφορα με +125Mhz στο memory clock σε συγκριση με την δικια μου.. Γιατρε δωσε ρευμα (μεχρι 1.3V εισαι safe) πιστευω ανετα πας για 1250core clock.. Η memory δεν παει παραπανω ε?

Πάει μωρέ αλλά δεν έχω όρεξη τώρα για δοκιμές :P

Το πρωί θα δοκιμάσω περισσότερα settings..btw με Vsync οff το τρέχω το benchmark έτσι;

Δημοσ.

Ναι με Vsync off αλλιως το πιθανοτερο θα σε κλειδωσει γυρω στα 60fps. :)

οχι πιθανοτερο , απολυτως βεβαιο 

• Like 1
Δημοσ.

Aφού όλοι σκοτώνονται να πάρουν τις καινούργιες τσίμπισα μία στα 270 με εγγύηση 2,5 χρόνια και μάλλον είναι κελεπούρι.

Άμα μου έρθει η όρεξη θα την ανεβάσω και άλλο να δώ που μπορεί να φτάσει

(καρφωτά ανεβασμένη +100 πυρηνα +100 μνήμη)

:) στα stock περίπου μιας 770 με 130+ Ευρω κάτω

gtx6702gboc.png[/img]

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...