kouklakis Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Περιμενω το δωρο αδειας να δωσο και την δικια μου και να παρω την Asus 7970 Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RcManiac Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 GPU-Z Θα προσπαθήσω να ανεβάσω και άλλα bench να δω αν είναι γενικά είναι ''χαμηλά'' η κάρτα Τρέχε κάτι όταν έχεις ανοικτό το gpu-z να δείς αν γυρίζει σε pci-e 2.0 από 1.1 που είναι στην εικόνα . πχ το heaven σε χαμηλότερη αναλυση χωρίς full screen . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aetos1988 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) Όταν γυρίσω απ'την δουλειά θα το δοκιμάσω Στο 2.0 δουλεύει η κάρτα RcManiac Επεξ/σία 28 Μαΐου 2013 από aetos1988 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 ενα φρεσκο benchmark απο το grid 2(stock clocks) ολα ultra εκτος απο aa που για καποιο λογο δεν δουλευει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 ultra 4x msaa , 1080p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grouspen Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 με τους 13,4 1080p, ultra , 8xMSAA Στα 1000/1500 και στα 1100/1500 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 εχει και 8 msaa ; δε το πηρα χαμπαρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Επειδή μας τα πρήξατε με τα υπερσυστήματα... Ας δούμε πως τα παει και ένα low end συστημα με Celeron G540 + 5850@775/1150. Settings: Ultra, msaa 8X, 1680X1050. Catalyst 13.6beta Η καρτα τρώει λίγο μπουκαλάκι απο τον G540 με αυτόν στο 95% usage και την καρτα μαξ 80% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δεν το λες και low end με 5850... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Εντελως ακυρο αλλα με ποιο προγραμμα κανεις monitor επανω αριστερα? Μπορει να δειξει και για τη δευτερη gpu δεδομενα ή μπα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grouspen Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Εντελως ακυρο αλλα με ποιο προγραμμα κανεις monitor επανω αριστερα? Μπορει να δειξει και για τη δευτερη gpu δεδομενα ή μπα? δεν ρωτησες εμένα αλλα θα απαντήσω γιατί χρησιμοποιώ το ίδιο (αν και το έχω κλειστό την ώρα του bench) msi afterburner με το msi on-screen server display αυτά αρκούν για να βλέπεις ότι αφορά την κάρτα γραφικών δηλαδή τις 3 πρώτες σειρές(το έχω μεγαλώσει να φαίνεται καλύτερα) [μπορεί να δείξει και δεύτερη κάρτα]. για cpu usage θερμοκρασίες κτλ βάζεις το HWiNFO και το κάνεις να δείχνει ότι θες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Ωραια! Απλα με το AB δε μου δειχνει θερμοκρασια της δευτερης αλλα μονο usage. Θα το ψαξω το πρωι. Το hardware info το εχω επισης αλλα δεν εχω δει πως γινεται να κανει template στο μονιτορ την ωρα που παιζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δεν το λες και low end με 5850... E οκ πλεον low ειναι η καημένη.... περασαν τα μαγαλεις.. Αν και πακετακι με την 5870 στο main rig κατι κανουν ακομη οποτε δεν πιέζομαι ακομη για αγορα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grouspen Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Ωραια! Απλα με το AB δε μου δειχνει θερμοκρασια της δευτερης αλλα μονο usage. Θα το ψαξω το πρωι. Το hardware info το εχω επισης αλλα δεν εχω δει πως γινεται να κανει template στο μονιτορ την ωρα που παιζω. δεν το ήξερα από προσωπική εμπειρία αλλά είχα δει βίντεο από tinytomlogan που έβγαζε θερμοκρασίες και στις 2 . και αν δεν γίνεται από το afterburner θα γίνεται από hwinfo αρκεί να βρεις αυτό που θες και να το βάλεις να στο δείχνει. δεν είναι τπτ. το βάζεις να ανοίγει μαζί με τα windows , run με το κουτάκι sensors only τικαρισμένο 1. configure και βρίσκεις πιο θες αν δείχνει από την λίστα 2. βάζεις show και label για να φαίνεται στο overlay του afterburner και ρυθμίζεις line kai column ανάλογα που θες να σου τα δείχνει. 3. του αλλάζεις το όνομα αν θες ( μπορεί να δείχνει μόνο ένα όνομα σε κάθε σειρά(δεν είναι 100% σίγουρο δεν το έχω ψάξει)) 4.scan interval 700ms για να είναι ίδιο με του afterburner και να αλλάζουν/ανανεώνονται μαζί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Πιστευεται οτι μια γεφυρα για Crossfire εχει διαφορα απο μια αλλη? Στην αρχη ειχα αυτη της VaporX και μολις την αλλαξα με αυτη της Gigabyte. Η διαφορα δεν ειναι τεραστια στο Valley αλλα δειτε: Edit!! Να σημειωσω οτι και τα δυο setup ετρεξαν στα 1100/1500 και για πολλα περασματα συνεχομενα, με κλειστο το antivirus. Με της VaporX: Και με της Gigabyte: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα