george_o/c Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Έτσι, να ανεβαίνουμε δυναμικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mkpk Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 έχεις αστάθεια στον QX9650 για πάνω από 3.67ghz? δώσε παραπάνω τάση τότε...τότε γιατί γράφεις 4ghz στην υπογραφή? ακου κουφαμαρα τωρα.... τον πηγα στα 3.93ghz...10.5χ375 με vcore 1.375 ο επεξεργασης τωρα χτυπαει καλυτερη αποδοση απο 1982op/s στο πρωτο cpu τεστ του vantage στα 2121op/s... ομως τωρα η καρτα γραφικων βγαζει πιο χαμηλα.... ενω εχει τα clock που ειχε και στο πιο πανω bench....why???? το vcore einai kala???ειναι πολυ ή λιγο για ~4ghz???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Το Vcore είναι ανεκτό... η κάρτα είναι clockαρισμένοι και οι 2 πυρήνες ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mkpk Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Το Vcore είναι ανεκτό... η κάρτα είναι clockαρισμένοι και οι 2 πυρήνες ? ναι και οι δυο απο το AMDGPUCLOCK με τσεκαρισμενο το same clock settings for all devices.... οπως ηταν και πριν.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 κάνε restart το pc σου τότε μπας και έχει τίποτα σε φάση σαν το 01 που το καλό run είναι μόνο την πρώτη φορά αλλιώς δώστου και άλλα Mhz δεν παθαίνει τίποτα και ενωείτε οτι κλείνεις ότι περιτό υπάρχει θα το έτρεχα και εγώ να δω αλλά βαριέμαι να βάζω vista Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadman Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 ρε σι Πανο μια απορια? Ποτε θα δουμε τον 8500 σε δραση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 σε λίγο κοντεύουν οι μέρες λίγο να τελειώσω κάποιες δουλείτσες πάνω στο κουτί... αν και θα τον βάλω και με το ένα ψυγείο γιατί δεν με βλέπω να κρατιέμαι άλλο :/ μέσα στην βδομάδα πιστεύω θα βγάλω το πρώτο cpu z για να δούμε τι μπανάνα μου έπεσε ( αν και είναι λίγο διαλεγμένος θα δούμε όμως ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadman Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 αντε αναμενουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paraskevas1908 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Βγαίνουμε off topic ή ιδέα μ..? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mkpk Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Βγαίνουμε off topic ή ιδέα μ..? η ιδεα σου ειναι.... :-):-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 αφού για overclocking και benchmarks μιλάμε ρε συ paraskevas1908 γιατί να βγούμε off... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadman Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 αντε μαλλον το καλοκαιρι θα αρχησω και εγω με καιτ πιο συγχρονο Τελιωνω και με το waterblock που φτιαχνω(φωτος μολις τελιωσει ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paraskevas1908 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Sadman μου συστήνεις την 3850??? http://img393.imageshack.us/img393/6326/62812716ay7.8b lol Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadman Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 για πιο λογο? Για το dx10.1? Η γενηκα σαν καρτα? Αν ειναι γενηκα αυτη την στιγμη οχι. Παρε την 9600γτ ή την 8800γτ ή την 3870(ισοδυναμες ειναι περιπου). Οταν προτοβγηκανε αξιζε η 3850,τωρα.... Οχ....Πατατα δικια μου σρυ. Δεν ειδα τι pc εχεις. Agp δεν εχει η μιτρηκη σου?Αν εχει απο οτ ιξερω η 3850(agp)ειναι η λαυτερη agp που υπαρχει οποτε ναι,αν ειναι για pcix(οπως η δικια μου)οχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Dx10 σε Xp ? 3850 όχι 8800Gt για τα λεφτά που κάνει είναι πολύ καλύτερη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα