qsis Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 ξανα edit.. λοιπον αυτο εχω , δε καταλαβαινω τι ειναι τουτο σα νουμερο ειναι πιο μετα απο f43 , αλλα οχι fy1 http://i1098.photobucket.com/albums/g375/qsisvts/rgsdzgg_zps95448923.png και επειδη δε καταλαβαινω τι ειναι, δε το πειραζω ΥΓ παρε και λινκ για τα bios μη το ψαχνεις http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4121&m=n#bios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Καλύτερα να προσπεράσετε τα FX1/FY1 (ghz edition bios).Υπάρχουν αρκετές αναφορές με προβλήματα στην hdmi θύρα (απλά σταματά να λειτουργεί) και δέν τα πάνε ιδιαίτερα καλά απο άποψη o/c. Αν έχετε την F42,απλά αναβαθμίστε με atiflash σε F43 και πειραματιστείτε με αυτήν για bench.Εκτός και αν ο qsis (που βγήκε τυχερός),κάνει extract το bios του και αρχίσει να μοιράζει απλόχερα.Δέν θα πούμε όχι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 η δικη μου τελικα ειναι νεοτερο revision οπου εχει παιχτει boost στα 1000 mhz και λογικα ετσι θα τις πουλανε απο δω και περα επισης η ταση πλεον παει στοκ 1.25 απο οτι διαβαζα, 1.23 μου διαβαζει το gpuz , αλλα ισως δε διαβαζει τα σωστα ή φταιει οτι εχω παλιοτερο gpuz κερδιζεις δηλαδη ενα σχεδον 10% απο το εργοστασιο , αλλα δεν ειναι και κατι που δε μπορει να κανει και ο καθε χρηστης μονος του απο κει και πανω αρχιζουν τα ιδια για ολους θα λεγα.. ρευμα εως 1.30 και συχνοτητες εως 1200/1570 απλα το 1200αρι μπορει να θελει παραπανω απο αυτο που δινει πλεον η καρτα εκει αρχιζει και παιζει ρολο σε τι κομματι εχεις πεσει το να δωσεις στη καρτα σου με αυτο το bios αλλο ενα 10% (μιλαω παντα για επιδοσεις που σχεδον ταυτιζονται με την αυξηση συχνοτητας) ειναι απλο , πας δηλαδη ανετα στα 1100 και εως 1500 μνημες χωρις να πειραξεις ρευμα και για το τελευταιο 10% που τη μαξαρεις , μιλαμε για πιο "γερο" o/c και ισως δεν αξιζει η καταπονηση για νορμαλ χρηση δε νομιζω αλλωστε κανεις να ττις δουλευει 1200 και πανω απο 1550 συνεχεια αυτα καταλαβα σε μιση μερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Για νορμαλ χρήση να φανταστώ εννοείς 24/7 Gaming, για τέτοια χρήση τα 1100-1150 για μια 7950 είναι παραπάνω από καλά. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outoforder Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 χτες για πρώτη φορά πρόσεξα αυτό το θέμα και είπα να δοκιμάσω το valley και το heaven benchmark στο καβουρδιστήρι μου, μια παλιά 9800GTX+ δεν είχα ασχοληθεί ποτέ και ούτε είχα δώσει σημασία στο θέμα "κάρτες γραφικών" εξάλλου δεν έχω παίξει ποτέ μου παιγνίδια στο pc τα αποτελέσματα είναι για γέλια φυσικά, αλλά θέλω να ρωτήσω γιατί κολλάει το valley στο 10 scene και κρεμάει όλο το pc, και επίσης αν από τα 740mhz στο core την ανεβάσω λίγο θα μπορέσει να ανεβάσει λίγα FPS και να το βγάλει το τεστ έστω και σε χαμηλή ποιότητα. το heaven το έβγαλε αλλά μη γελάσετε με αυτά τα αποτελέσματα, πάντως ελπίζω να τη γλυτώσω και στο τρυπάκι του να αγοράζω συνέχεια νέες κάρτες γραφικών να μην μπω ποτέ μου, οι εταιρείες αυτές να πάνε να γ@@@@@ χαχαχαχα είμαι πρώτος ρεεεεεεεε φάτε τα FPS σας και τα 500αρικά σας.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Κάτσε, κόλλησα τώρα, η 9800GTX+ είναι DX11; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 όχι βέβαια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Λέω κι εγώ, τι άκυρο είναι τούτο τότε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 μια κοιλαδα κι απο μενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 850/1250: 1160/1500: 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 το πιο εντυπωσιακο ειναι η διαφορα με τα 850 οι 7950 ειναι για πολλα αναβολικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Ακριβώς 30% πάνω. Και το ίδιο έχω παρατηρήσει σε Crysis 3 και BioShock Infinite. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 εγω υπολοιπομαι περιπου 5% απο σενα, αλλα θα το καταπιω τι να κανω πολυ καλο vfm οι συγκεκριμενες καρτες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Πού είναι οι εποχές που πάσχιζες να αυξήσεις ένα 10%.. Με τέτοιες κάρτες πραγματικά αξίζει να κλοκάρεις, ειδικά αν παίζεις λίιιγο κάτω από τα 30fps, ώστε να είσαι σαφώς πιο άνετος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 οριστε και ενα 3d mark απο μενα, αφου ελυσα κατι θεματα που ειχα για να τρεξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα