phanispal Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Πόσο κρίμα τέτοια κάρτα να δίνει σήμα σε Full HD monitor... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Πόσο κρίμα τέτοια κάρτα να δίνει σήμα σε Full HD monitor...Δεν είναι 1080p το monitor εγώ το τρεχω έτσι για να συγκρίνω την κάρτα με άλλες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Ε πες έτσι ρε μάστορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Τώρα έβγαλες σωστό αποτέλεσμα TEOKOS.. Τα Benchmark τα τρέχουμε πάντα 2 φορές για να βγουν τα σωστά αποτελέσματα, νόμος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RcManiac Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) Σύμφωνα με αυτό της intel είναι πιο γρήγορο ... Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2013 από RcManiac Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Πως κανουμε disable την iGpu?? Γιατι απο το bios δεν με αφηνει να την κανω disable.... Υπαρχει αλλος τροπος?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Suleiman-Magnificent Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Ποιά μητρική έχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Ναι το ξεχασα ,Asrock Z77 extreme 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Suleiman-Magnificent Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Αdvanced\Northbidge configuration Απενεργοποείς την επιλογή multimonitor. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 33 fps (tessellation extreme , 8xAA , 1080p) ειναι νορμαλ για 7950 στοκ ; (να ξερω τι να κοιταξω για τη συνεχεια) edit ακυρη ερωτηση, μαλλον στα πλαισια του φυσιολογικου ειναι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 33 fps (tessellation extreme , 8xAA , 1080p) ειναι νορμαλ για 7950 στοκ ; (να ξερω τι να κοιταξω για τη συνεχεια) edit ακυρη ερωτηση, μαλλον στα πλαισια του φυσιολογικου ειναι.. Καλορίζικη Ειναι ήσυχη και κρύα τελικά;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 ευχαριστω πολυ ναι ειναι πολυ ησυχη , σαφως πιο ησυχη απο τη sapphire που ειχα απο κρυο ειναι μια χαρα 32 idle και 66 μετα απο κανα 10λεπτο furmark (κι εκει την ακουσα σχετικα λιγο ομως , ειδικα σε σχεση με ο,τι ειχα πριν) , ελεγα να μην περασω τους 60 , αλλα ξεχασα οτι σημερα εχουμε 22 και οταν ειχα εγω στο μυαλο μου τα 60αρια ιδιας καρτας φιλου ημουν με μπουφαν σε γενικες γραμμες σαν στοκ καρτα μου φαινεται αριστη, θα δοκιμασω και αργοτερα να την ανεβασω λιγο και ελπιζω εκει να μην αποδειχτει μπανανα , βεβαια δε σκοπευω να την ανεβασω και στο θεο οποτε μαλλον θα ειμαι οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Βάλε φώτο και άσε τα νούμερα Καλορίζικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 προς το παρόν έχω αυτές τις φωτο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Suleiman ευχαριστω man Qsis,στο Θεο or never overclock !! XD Ποιο bios εχει τελικα αυτη?? Για πειραξε την λιγο αντε! Το heaven σου ειναι μια χαρα .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα