Προς το περιεχόμενο

Benchmarking ... Let's see how good we are ... ;)

george_o/c

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εννοείται.

^Είσαι μεγάλο κορόιδο αν πάρεις 680 την στιγμή που υπάρχει η 670FTW με 350Ε..

Ξεχάστε την 680, είναι τέρμα πεταμένα λεφτά..

Η 580 είχε ένα 15% προβάδισμα έναντι της 570, ενώ στην σειρά 6 η διαφορά είναι το πολύ 5% και μιλάμε για την απλή 670, όχι την FTW που είναι ελαφρώς πάνω από την 680@stock.

εγω δεν γουσταρα ποτε τις κομμενες εκδοσεις,γιατι ειμαι κοροιδο δηλαδη?

η 670 ειναι πολυ καλο vfm,αλλα εμενα δεν μου κανει,οποτε για τα δικα μου δεδομενα εισαι λιιιγος :-D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• BabisTs

1773

• ultraex2003

1487

• alldaynews

1022

• Mult1C0r3Cpu

690

Βρε παιδιά, εδώ το θέμα είναι για χαβαλέ. Δεν μπορώ να καταλάβω πως βγαίνει κάποιος και την λέει στον άλλον ότι εισαι κοροίδο και εγώ ποιο έξυπνος και η κάρτα μου σκίζει την δικιά σου. Δεν είμαστε στο σχολείο.

• Like 1

Βρε παιδιά, εδώ το θέμα είναι για χαβαλέ. Δεν μπορώ να καταλάβω πως βγαίνει κάποιος και την λέει στον άλλον ότι εισαι κοροίδο και εγώ ποιο έξυπνος και η κάρτα μου σκίζει την δικιά σου. Δεν είμαστε στο σχολείο.

Κοιτα ο καθενας μεσα του ξερει αν και πως κανει χαβαλε.Το θεμα ειναι οτι καποιοι μπορει να μην καταλαβαινουν τα θελω των αλλων και καποιος θεωρει οτι πρεπει ντε και καλα ολοι να μπαινουνε στην δικη του φιλοσοφια.  Εγω συμφωνω μαζι σου ,καρτουλες  να βγαινουν καινουργιες και παιχνιδακια να παιζουμε ωραια ολοι χωρις προβληματα να ευχαριστιομαστε .Οσο φθηνοτερες ειναι δε τοσο το καλυτερο .Παντως θα γουσταρα να ειχα μια titan ...

• Like 1

εγω δεν γουσταρα ποτε τις κομμενες εκδοσεις,γιατι ειμαι κοροιδο δηλαδη?

η 670 ειναι πολυ καλο vfm,αλλα εμενα δεν μου κανει,οποτε για τα δικα μου δεδομενα εισαι λιιιγος :-D

Λες λαλακίες, και επειδή έχει λιγότερα Cuda Cores τι ?

Είναι πιο γρήγορη η 670FTW από την 680@stock με λιγότερα λεφτά ναι ή όχι ;

Σιγά μην δώσω 500άρα για Performance-GPU, για την Τατιάνα θα τα έδινα, αλλά για 680/7970 ποτέ.

Εκτός αυτού, μόνο ''χαλαρό'' δεν είναι αυτό που τρέχεις, o'ced είσαι και μάλιστα έχεις ανεβάσει χειροκίνητα την Memory, γιατί έτσι ;

Πέσαμε σε μπανάνα και δεν ανεβάζει το Core ?

Λες λαλακίες, και επειδή έχει λιγότερα Cuda Cores τι ?

Είναι πιο γρήγορη η 670FTW από την 680@stock με λιγότερα λεφτά ναι ή όχι ;

Σιγά μην δώσω 500άρα για Performance-GPU, για την Τατιάνα θα τα έδινα, αλλά για 680/7970 ποτέ.

Εκτός αυτού, μόνο ''χαλαρό'' δεν είναι αυτό που τρέχεις, o'ced είσαι και μάλιστα έχεις ανεβάσει χειροκίνητα την Memory, γιατί έτσι ;

Πέσαμε σε μπανάνα και δεν ανεβάζει το Core ?

πως δεν ανεβαζει ρεεε, μην σου πω οτι ειναι και καλο κομματι, αλλα δεν γουσταρω να την ζοριζω

μην μου τα πρηζεις τωρα για να στο αποδειξω! :-D

Από ότι βλέπω στα Reviews πάει στο θεό, 

Speaking of air cooling, with a voltage bump of 100mV we were able to hit a 1388MHz Boost Speed which actually led to between 1425Hz and 1472MHz in-game.

Τώρα πως γίνεται να υπάρχουν άτομα με τέτοιες εκδόσεις και να μην πειραματίζονται..

Βάλτε την 7970Ghz δίπλα να γελάσουμε..

Ποια 7970 Ghz? Η 680 παίζει με την 7950!!!

Εντάξει από κάποιες premium εκδόσεις 680 η 7950 χάνει σε ορισμένα, αν και με μικρή διαφορά:

66daxk.png

σε άλλα είναι μια από τα ίδια:

35mjm2s.png

και σε άλλα η 7950 είναι ξεκάθαρα μπροστά:

2j1uero.png

3339u7o.jpg

18bqiu.jpg

oixjs4.jpg

Φυσικά με το κόστος μιας 680 μπορεί κανείς να προμηθευτεί 2*7950, ενδεικτικά μερικά σκορ από CF :

6t38tx.jpg

10pocvt.jpg

Προς το παρόν το έσπασα το CF γιατί δεν είχα χρόνο για benching, αλλά θα επανέλθει.

Εκεί φυσικά ψάχνουμε το Titan όχι την 680....

Υ.Γ. 1 όλα τα bench είναι δικά μου, από διαφορετικές χρονικές στιγμές. Το review μου εδώ

Υ.Γ. 2 ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ μετρήσεις από 680/670 σε 3d Mark Firestrike, Metro 2033, Sleeping Dogs, Sniper Elite, AVP, Hitman Absolution

• Like 1

Μα είναι σα να πάω εγώ να δώσω 925€ για μια κάρτα (85% πάνω από την 680 τους saiz) και να βγάζω λίγα fps περισσότερα.

Πες μου από ποιου λογικού ανθρώπου δε θα περάσει απ' το μυαλό ότι έκανα overkill αγορά.

Σκέψου να πάω να πάρω την Titan δηλαδή και να βγάζω 10% περισσότερα fps από την GTX680.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...