saiz Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Εννοείται. ^Είσαι μεγάλο κορόιδο αν πάρεις 680 την στιγμή που υπάρχει η 670FTW με 350Ε.. Ξεχάστε την 680, είναι τέρμα πεταμένα λεφτά.. Η 580 είχε ένα 15% προβάδισμα έναντι της 570, ενώ στην σειρά 6 η διαφορά είναι το πολύ 5% και μιλάμε για την απλή 670, όχι την FTW που είναι ελαφρώς πάνω από την 680@stock. εγω δεν γουσταρα ποτε τις κομμενες εκδοσεις,γιατι ειμαι κοροιδο δηλαδη? η 670 ειναι πολυ καλο vfm,αλλα εμενα δεν μου κανει,οποτε για τα δικα μου δεδομενα εισαι λιιιγος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Βρε παιδιά, εδώ το θέμα είναι για χαβαλέ. Δεν μπορώ να καταλάβω πως βγαίνει κάποιος και την λέει στον άλλον ότι εισαι κοροίδο και εγώ ποιο έξυπνος και η κάρτα μου σκίζει την δικιά σου. Δεν είμαστε στο σχολείο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Βρε παιδιά, εδώ το θέμα είναι για χαβαλέ. Δεν μπορώ να καταλάβω πως βγαίνει κάποιος και την λέει στον άλλον ότι εισαι κοροίδο και εγώ ποιο έξυπνος και η κάρτα μου σκίζει την δικιά σου. Δεν είμαστε στο σχολείο. Κοιτα ο καθενας μεσα του ξερει αν και πως κανει χαβαλε.Το θεμα ειναι οτι καποιοι μπορει να μην καταλαβαινουν τα θελω των αλλων και καποιος θεωρει οτι πρεπει ντε και καλα ολοι να μπαινουνε στην δικη του φιλοσοφια. Εγω συμφωνω μαζι σου ,καρτουλες να βγαινουν καινουργιες και παιχνιδακια να παιζουμε ωραια ολοι χωρις προβληματα να ευχαριστιομαστε .Οσο φθηνοτερες ειναι δε τοσο το καλυτερο .Παντως θα γουσταρα να ειχα μια titan ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saiz Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 στο χαλαρο δεν ξανατρεχω αλλο, τελος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 εγω δεν γουσταρα ποτε τις κομμενες εκδοσεις,γιατι ειμαι κοροιδο δηλαδη? η 670 ειναι πολυ καλο vfm,αλλα εμενα δεν μου κανει,οποτε για τα δικα μου δεδομενα εισαι λιιιγος Λες λαλακίες, και επειδή έχει λιγότερα Cuda Cores τι ? Είναι πιο γρήγορη η 670FTW από την 680@stock με λιγότερα λεφτά ναι ή όχι ; Σιγά μην δώσω 500άρα για Performance-GPU, για την Τατιάνα θα τα έδινα, αλλά για 680/7970 ποτέ. Εκτός αυτού, μόνο ''χαλαρό'' δεν είναι αυτό που τρέχεις, o'ced είσαι και μάλιστα έχεις ανεβάσει χειροκίνητα την Memory, γιατί έτσι ; Πέσαμε σε μπανάνα και δεν ανεβάζει το Core ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saiz Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Λες λαλακίες, και επειδή έχει λιγότερα Cuda Cores τι ? Είναι πιο γρήγορη η 670FTW από την 680@stock με λιγότερα λεφτά ναι ή όχι ; Σιγά μην δώσω 500άρα για Performance-GPU, για την Τατιάνα θα τα έδινα, αλλά για 680/7970 ποτέ. Εκτός αυτού, μόνο ''χαλαρό'' δεν είναι αυτό που τρέχεις, o'ced είσαι και μάλιστα έχεις ανεβάσει χειροκίνητα την Memory, γιατί έτσι ; Πέσαμε σε μπανάνα και δεν ανεβάζει το Core ? πως δεν ανεβαζει ρεεε, μην σου πω οτι ειναι και καλο κομματι, αλλα δεν γουσταρω να την ζοριζω μην μου τα πρηζεις τωρα για να στο αποδειξω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Από ότι βλέπω στα Reviews πάει στο θεό, Speaking of air cooling, with a voltage bump of 100mV we were able to hit a 1388MHz Boost Speed which actually led to between 1425Hz and 1472MHz in-game. Τώρα πως γίνεται να υπάρχουν άτομα με τέτοιες εκδόσεις και να μην πειραματίζονται.. Βάλτε την 7970Ghz δίπλα να γελάσουμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Ποια 7970 Ghz? Η 680 παίζει με την 7950!!! Εντάξει από κάποιες premium εκδόσεις 680 η 7950 χάνει σε ορισμένα, αν και με μικρή διαφορά: σε άλλα είναι μια από τα ίδια: και σε άλλα η 7950 είναι ξεκάθαρα μπροστά: Φυσικά με το κόστος μιας 680 μπορεί κανείς να προμηθευτεί 2*7950, ενδεικτικά μερικά σκορ από CF : Προς το παρόν το έσπασα το CF γιατί δεν είχα χρόνο για benching, αλλά θα επανέλθει. Εκεί φυσικά ψάχνουμε το Titan όχι την 680.... Υ.Γ. 1 όλα τα bench είναι δικά μου, από διαφορετικές χρονικές στιγμές. Το review μου εδώ Υ.Γ. 2 ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ μετρήσεις από 680/670 σε 3d Mark Firestrike, Metro 2033, Sleeping Dogs, Sniper Elite, AVP, Hitman Absolution 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saiz Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Για την ακρίβεια η 680 του από πάνω φτάνει σχεδόν 1.5Ghz Core.. Καμία μα καμία 7950/7970 δεν την φτάνει.. Los poulos.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Με αερα μιλας παντα ή απο extreme overclockers ανα τον κοσμο?? Ναι και την αγορασε 500€???!!! SURE! Απορια saiz,το Dirt 3 ειναι ή το Showdown?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Με αέρα, δεν είδες αυτό που πόσταρα από Review ? 1472Mhz έφτανε σε παιχνίδι με boost.. 483Ε έχει στο Amazon.fr η κάρτα του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 210€ ακριβότερη απ' την 7950 Vapor-X δηλαδή, σχεδόν 230€ αν βάλεις και τα μεταφορικά (με τα οποία πάει 500€ η 680). Μόνο 85% ακριβότερη δηλαδή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Ρε Φανη αλιμονο αν πληρωνες παραπανω λεφτα μια καρτα μονο για να σου βγαλει μερικα fps παραπανω στα benchmarks με oc σε σχεση με μια φθηνοτερη . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Μα είναι σα να πάω εγώ να δώσω 925€ για μια κάρτα (85% πάνω από την 680 τους saiz) και να βγάζω λίγα fps περισσότερα. Πες μου από ποιου λογικού ανθρώπου δε θα περάσει απ' το μυαλό ότι έκανα overkill αγορά. Σκέψου να πάω να πάρω την Titan δηλαδή και να βγάζω 10% περισσότερα fps από την GTX680. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα