Retromaniac Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δεν το είπα προστακτικά προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Εννοώ όλοι θα πιστέψουν ότι αυτό είναι ένα bench mark αντάξιο της κάρτας τους απλά επειδή είναι βαρύ. Και εγώ φτιάχνω ένα προγραμματάκι με 16 threads που απλά να μετράει αριθμούς και σου ανεβάζω cpu 100% Αξιοποίησα την cpu; Όχι. Τα πραγματικά bench και καλύτερη αξιοποίηση της κάρτας είναι τα παιχνιδία και τα ... demo της nvidia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δεν το είπα προστακτικά προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Εννοώ όλοι θα πιστέψουν ότι αυτό είναι ένα bench mark αντάξιο της κάρτας τους απλά επειδή είναι βαρύ. Και εγώ φτιάχνω ένα προγραμματάκι με 16 threads που απλά να μετράει αριθμούς και σου ανεβάζω cpu 100% Αξιοποίησα την cpu; Όχι. Τα πραγματικά bench και καλύτερη αξιοποίηση της κάρτας είναι τα παιχνιδία και τα ... demo της nvidia Δεν σε παρεξηγούμε μην ανησυχείς Κουβέντα κάνουμε,απλά είναι πολύ ενδιαφέρον -τουλάχιστον για εμένα- το όλο παιχνίδι που γίνεται με το marketing! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
on3st4b Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Λογικό δεν είναι.. Πως αλλιώς θα πουλήσουν ? Εχω CPU του 2009 , κλείνει 4 χρόνια σε λίγο , GPU του 09-10. Παίζω ότι θέλω σεfull hd , με high ( ultra ) -settings , δεν έχουν θέμα τόσο η CPU όσο και τα GPU .. Αν θες να ρίχνεις λεφτά σε ένα βαρέλι χωρίς πάτο τότε ναι τα benchmarks είναι για σένα , αν από την άλλη ταχρησιμοποιείς για χαβαλέ και βαβούρα όπως κάνουμε ( θέλω να πιστεύω ) εδω τότε οκ .. Αν δεν βγαίνουν " νέες τεχνολογίες " πως θα με/σας σπρώξουν σε αναβάθμιση ? Θα παίρναμε νέο HW κάθε 5-6 χρόνια και οι εταιρίες απλά θα έκλειναν .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Download Unigine Valley Benchmark 1.0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Εσύ το πέταξες το δόλωμα, εγώ το τσίμπησα... Κάπου είναι τσακωμένη η Unigine με την κάρτα μου (Sapphire7950 Vapor-X@1100/1350 μέσα από το MSI AB), νομίζω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pabou13 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Eτρεξα και εγω το Unigine Valley αλλα μιας και δεν δουλευει το crossfire ποσταρω αποτελεσματα με μια καρτα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Πάντως λένε ότι δείχνει πανέμορφο το Valley.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Εντάξει το valley είναι απίστευτο. Είναι ότι καλύτερο έχω δει με 3d γυαλιά. Διαλέγεις σούροπο με δυνατή βροχή και άερα και είναι χάσιμο.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NEKROMA Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Uploaded with ImageShack.us καλο? Εσύ το πέταξες το δόλωμα, εγώ το τσίμπησα... [email protected] [email protected]@1100-1350.13.2b2.png Κάπου είναι τσακωμένη η Unigine με την κάρτα μου (Sapphire7950 Vapor-X@1100/1350 μέσα από το MSI AB), νομίζω. τα σπαι η καρτα σου ,κατι παιζει με τους drivers Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 7950 1180/1575 Retro με OC δεν ηταν η 670 σου? Τι παιχτηκε στο valley και εχουμε τετοια διαφορα? :/ Nvidia friendly or?? Οντως μαγευτικο το valley 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanospr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 stock 7870 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
on3st4b Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 5850 CF Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 7950 1180/1575 Retro με OC δεν ηταν η 670 σου? Τι παιχτηκε στο valley και εχουμε τετοια διαφορα? :/ Nvidia friendly or?? Οντως μαγευτικο το valley Κοίταξε, κάθε κάρτα έχει και τα δυνατά της σημεία. Μπορεί σε ένα τέτοιο bench να αποδίδει καλύτερα η 670. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Retro, τι λέει η 670 σου ; Σκέφτομαι να την τσιμπήσω οπότε θέλω μια γνώμη από κάποιον που την έχει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δεν ειναι καλη δεν το βλεπεις??? Χαχαχχαχχα πλακιτσα Αν ποτε ηθελα να μην παρω κατι VFM και ηθελα σονυ και καλα nvidia,σε αυτην την υλοποιηση θα πηγαινα και εγω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα