Προς το περιεχόμενο

Benchmarking ... Let's see how good we are ... ;)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• BabisTs

1775

• ultraex2003

1489

• alldaynews

1022

• Mult1C0r3Cpu

690

Δημοσ.

δεν ξέρω ακόμα είμαι στην δουλεία σήμερα τις τσίμπησα ο προκάτοχός τους φίλος και έμπιστο άτομο λέει για 1300+ με 5-5-5-15 με CL6 δεν ξέρω πως θα πάνε :P

Δημοσ.

παρτε και απο εμενα κατι..

χωρις ρευματα - για ψυξη επεξεργαστη χρησιμοποιω thermaltake sonic towers χωρις ανεμιστηρακι -

μπορω να πω οτι παει αρκετα καλα - σιγουρα ανεβαινει και αλλο αλλα θα περιμενω τον q9450 πριν πειραξω τασεις κλπ

επισης η 6200 μπορω να πω με εξεπληξε αφου καταφερα να παιξω λιγο πιο αξιοπρεπη καποια οχι πολυ παλια παιχνιδια...

url%5D

Δημοσ.

:-) προφανως κατι δεν εκανα σωστα ε vatos ?

ναι αυτο εννοω - αν και δεν ιδρωσα και πολυ αυτα ειναι τα πρωτα πρωτα επιτευγματα μου - ενα μεγαλο ευχαριστω στην αsus και στην ιντελ :)

και να σκεφτειτε οτι τον ειχα στην πουληση για πολυ καιρο τον 945 αλλα κανεις δεν τον ηθελε

θα ψαξω και αλλο την μητρικη - (maximus formula) - ευκολα θα περναει τα 3,5 νομιζω με Q9450..

Δημοσ.

Vatos αν είναι GMH και με 2.2v είσαι στα 600MHz. Πάντως για 1300 δύσκολα σε βλέπω ούτε με 6αρια ούτε με 7αρια. Μου θυμίζουν AxeRam.

Δημοσ.

10000% το γράφουν πάνω τους γιατί τις παίρνεις με τις ψύκτρες ξεχωριστά :P και τα φτιάχνεις όλα μόνος σου :P

τώρα αν οι ψύκτρες κάνουν δουλειά τελικά ή όχι ακόμα απορία το έχω το συζήταγα με έναν φίλο αλλά δεν βγάζαμε άκρη :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...