Retromaniac Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Ε μην μας το χαλάς. Κατέβασε και εσύ το νέο 3d mark να δούμε τι κάνει η 7970. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αστροβασίλης Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 http://www.3dmark.com/fs/40393 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demian1989 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 τα score μου στο καινούργιο 3d markphoto sharing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jamest Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Και ένα γρήγορο απο εμένα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grouspen Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 υγ. βλέπει την cpu σε ηρεμία λογικά (ενώ είναι στα 4,5) . τις ραμ δεν ξέρω γιατί τις δείχνει στα 667 που δεν είναι σίγουρα xmp στ bios(800 στο cpu-z) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarpan Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Παιδια ποια εκδοση του 3dmark ειναι αυτη?στη basic που εχω πρωτον δεν με αφηνει να πειραξω ρυθμισεις και δευτερον κανει μονο ενα τεστ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jamest Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Υπάρχει λινκ στη προηγούμενη σελίδα. Και κάτι ακομα χωρίς πρόθεση flaming. http://www.brightsideofnews.com/news/2013/2/4/amd-beats-nvidia-in-new-3dmark-fire-strike-extreme-benchmark.aspx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarpan Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Μηπως να ανεβασω λιγο την καρτουλα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Πρέπει να έχεις ξεχάσει το vsync ανοικτό. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από τα 2 πρώτα bench. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarpan Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Σωστος.Οριστε λοιπον.Το physics score γιατι επεσε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Να σας ρωτήσω. Παρατηρήσατε όταν έπαιζε το demo του Fire Strike χρήση μνήμης της GPU? Εμένα, με το MSI AB, μου έφτασε σχεδόν στο 1.7GB!!! Ούτε στο BF3 δεν έχω δει τέτοια χρήση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RcManiac Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δεν το έχω ψάξει αρκετά με τα ρολόγια , είναι stable αλλά δεν ξέρω τι περιθώρια έχουν ακόμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Να σας ρωτήσω. Παρατηρήσατε όταν έπαιζε το demo του Fire Strike χρήση μνήμης της GPU? Εμένα, με το MSI AB, μου έφτασε σχεδόν στο 1.7GB!!! Ούτε στο BF3 δεν έχω δει τέτοια χρήση. εγω που εχω 1 μολις GB εκει χαντακωθηκα τελειως σε σχεση με τα 2 προηγουμενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Εμενα οποτε το ξεκιναω μου βγαζει 3D Mark is not respoding και μετα κλεινει.. Και αφου του κανω uninstall και μετα παλι install μου βγαζει το ιδιο error -.- Ξερετε πως το φτιαχνουμε αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα