Retromaniac Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Όλα αυτα είναι graphics benchmarks για αυτό η cpu δεν ανεβάζει πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
on3st4b Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Όλα αυτα είναι graphics benchmarks για αυτό η cpu δεν ανεβάζει πολύ. Ηρθε η ωρα για τα Benchmarks της Sapphire 7870GHz edition Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Θα κανω και ενα 5λεπτο bechmark με το fraps στο Battlefield 3 και Far Cry 3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 @on3st4b Το λέω γιατί έχει βάλει θερμοκρασίες cpu που δεν έχει νόημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Μα κανείς? http://www.guru3d.com/files_details/3dmark_download.html Τώρα το περνάω, να δούμε τι θα ιδούμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Όντως χαμπάρι δεν πήρα.... Κατεβαίνει τώρα και postarw αποτελέσματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Στα γρήγορα, έχουμε και αγώνα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Overall δεν βγάζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Οϊ... Τα 2 πρώτα, είναι για ανάθεμα κι αν ξέρω τι. Κοντά στα 1000fps είχα στο IceStorm (κινητά, ίσως?). Το FireStrike έχει νόημα για (gaming)PCs. Καλύτερα που δεν έχει συνολικό και πάει αυστηρά σε Graphics/Physics/Combined. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Τα αποτελέσματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Μωρέ μπράβο... Περνά η (ανεβασμένη) 7950 την (stock όπως δείχνει η φωτό ή ακόμα και σε o/c όπως είναι στην υπογραφή σου ?) 670 με τέτοιο σύρσιμο από τη CPU (graphics vs graphics@firestrike)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 o/c είναι. Το 3d mark δεν βρίσκει σωστά την ταχύτητα γιατί την διαβάζει σε κατάσταση ηρεμίας. Πάντως όντως αν και ο 3770Κ διαλύει τον AMD κυριολεκτικά, το τελευταίο graphics test είναι gpu dependent. Τα 2 πρώτα graphics test είναι cpu limited. Αλλά η διαφορά μας είναι μικρή, μόλις 2.1% (7533 με 7377). Όμως εγω δεν έχω καλό κομμάτι. Stable πάει μέχρι 1280 όπου και έχω τρέξει το bench. Πολλές 670 περνάνε τα 1310+. Η 7970 πάντως θα είναι πολύ πιο πάνω. Εδώ έχω στα 4,9ghz. Το graphics είναι λίγο ανεβασμένο με πριν γιατί ανέβασα και gpu mem. Το overall τελικά είναι το πρώτο νούμερο. Απλά επειδή είναι multi bench έχει overall σε κάθε κατηγορία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Ενα γρήγορο και απο μένα,for old times sake (έχω να post-αρω εδω μέσα απο προ κρίσης) [email protected]/4GB 1066/Gigabyte 7950 stock (900/1250) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) οριστε και κατι πιο παλιατζουρα στο τελευταιο τεστ στο graphic test μου τα κανε πολυ μανταρα μεχρι τοτε πηγαινε αρκετα καλα σε σχεση με τις 7αρες και αντιστοιχα παλιους επεξεργαστες μαλλον στο fire strike παιζουμε σε σοβαρη αναλυση που ο επεξεργαστης περναει σε 2η μοιρα και μιλαει η gpu (ειμαι με 13.1) Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2013 από qsis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sugarhell Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 http://www.3dmark.com/3dm11/5471110 7970 1300/1900. 12.11 beta. Tώρα είμαι σε 13.2 αλλά έπρεπε να πέσω 25 mhz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα