Sadman Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 χμ...Αν με καποιο τροπο ητανε να παει ο δικος μου 4500+ με την 3850 πανω πιστευω πως τα 10κ τα εχω. Να υποθεσω το καλοκαιρι μεχρι 7-8κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Η 3850 τρώει καθόλου bottleneck, ναι ε ? Προσπάθησες να μοντάρεις τη μητρική ... ? Για την 4CoreDual VSTA υπήρχαν και mods που έκαναν το fsb να αυξάνεται ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadman Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 βασηκα δεν η 4coredual vista... Τι μοντες να κανω...εδω μια big typhhon εβαλα πανω και δεν χαραει η 1 μνημη,η ψυκτρα στο chipset και η μιτρηκη στο κουτι.... Το bottlencek μονο σε benchεs το παρατηρω,σε παιχνιδια δεν φαινετε τοσο. Δεν ειναι το προβλημα μου το fsb αλλα το ρευμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δεν είναι ότι είναι έχεις την VSTA ... εννοούσα ότι όπως και η δικιά σου είναι το ίδιο αδύναμες στο fsb και στο voltage regulation και υπάρχουν mods για αυτά ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 είναι τελείως διαφορετικά board Γιώργο η P4VM890 Δεν μοντάρετε την είχα και εγώ και δεν μπορούσα να βγάλω mod με τίποτα δεν βρίσκεις πουθενά dataseets για τα πράγματα που έχει πάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadman Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 μονο το volt mod γινεται αλλα θελει να ξηλωσω το κουτι και δεν πιστευω να κανει καμια δουλεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 πιο mod αυτό με τα pin του cpu που σου είχα πει ; αν ναι δεν θα δώσει τίποτα με μαμά ρεύμα αυτά τα cpu πήγαιναν άνετα 3800+ οπότε χαμένος κόπος και εγώ το είχα κάνει και δεν έδωσε τίποτα ε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadman Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 ε οποτε παει για κατεβαστηρη το καλοκαιρι . Αντε να τελιωσει το σχολειο να πιασω δουλεια να παρω κανα καινουργιο σετακι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Εγώ το καλοκαίρι ετοιμάζομαι για Conroe 865P + Q6700 B3 stepping (used of course ) + κάθε AGP VGA που περνά από τα χέρια μου ... Και η συλλογή μου, όσο πάει και μεγαλώνει ... hehehehehe ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 ένα τελείως πρόχειρο μόνο για να δω αν παίζει η κάρτα με τόσο oc όλα να τρέχουν από πίσω μέχρι και μουσικούλα έπαιζε πολλά υποσχόμενη η κάρτα Vgpu 1,6 Vdimm 2,25 με αυτή την τάση πάνε και 1300 οι μνήμες αλλά θέλω να ψάξω τον πυρήνα πρώτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Μπράβο Πάνο Τελικά ισχύει ... ό,τι παίσει στα χέρια σου, μα οτιδήποτε, δεν υπάρχει περίπτωση θα μονταριστεί και θα overclockαριστεί στα όρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Μπράβο Πάνο Τελικά ισχύει ... ό,τι παίσει στα χέρια σου, μα οτιδήποτε, δεν υπάρχει περίπτωση θα μονταριστεί και θα overclockαριστεί στα όρια τι να κάνουμε τρέλα είναι αυτή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 6800Gs 650Mhz Core 1,95Volt 1300Mem 2.3Volt νομίζω στο aquamark πήρα το τρίτο ( όχι το μακρύτερο ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 new toys for mod asus 7950Gt ---- XFX 8800Gt Alpha Dog Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 testing the new Ballistix tracers PC-8500 ( μάμα chips ) Mobo : P5WD2 Premium Ram : Ballistix Tracers 1066 5-5-5-15 2,2 Volt για αρχή το board είναι μονταρισμένο γιατί δεν δίνει 2.2 στις μνήμες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα