qsis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 το ahci ειναι θεμα μητρικης και σε λαπτοπ (ειδικα sata 2) δεν εχω δει να υπαρχει τετοια επιλογη , οποτε συμβιβαζεσαι με τις μικροτερες ταχυτητες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RcManiac Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Έχει επιλογή για AHCI αλλά δεν ξέρω αν γίνεται να το γυρίσω από IDE χωρίς να κάνω format . Σε XP . Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2013 από RcManiac Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Έχει επιλογή για AHCI αλλά δεν ξέρω αν γίνεται να το γυρίσω από IDE χωρίς να κάνω format . Σε XP .κανονικα ουτε στα 7 το γυρνας χωρις φορματ , αυτο πρεπει να το επιλεξεις πριν την εγκατασταση διαφορετικα δε μπαινει windows Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 μια χαρά το γυρνάς, αλλάζεις κάποια πραγματάκια στη registry και μετά το γυρνάς, απλά είναι τσάμπα κόπος από την στιγμή που μπορούσες να το είχες κάνει πριν το installation... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 παιδια για εμενα δεν ξερει καποιος; μονο να μου πει αν τα fps της καρτας μου αν ειναι καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 κι εδώ ο Samsung 840 Pro 256GB χωρίς το τελευταίο firmware... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Μπουρι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 κι εδώ ο Samsung 840 Pro 256GB χωρίς το τελευταίο firmware... Σκοτώνει η samsung ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 και περιμένουμε/ελπίζουμε και για άλλα firmware που θα τον κάνουν polish Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RcManiac Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 και περιμένουμε/ελπίζουμε και για άλλα firmware που θα τον κάνουν polish Πως κάνεις update ; Το Magician Software δεν γίνεται εγκατάσταση σε win8. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 γίνεται με compatibility mode... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RcManiac Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Πέρασα το FW αλλά καμία διαφορά δεν είδα ούτε σε crystal ούτε σε AS . Ίσως με κόβει το sata 2 , στα 4κ που δεν εχει φτασει στο οριο παλι τα ιδια βγάζει ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 ε ναι προφανώς λόγω sata2 δεν μπορείς να δεις κάτι... σε μένα άλλαξε το write των 4K QD32, πήρε 30MB/sec πάνω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Μια χαρά γίνεται η εγκατάσταση του Magician στα 8 χωρίς Compatibility mode. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 το 3.2 μου έβγαλε error στο πρώτο double click, στο 2ο μπήκε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα