Προς το περιεχόμενο

Benchmarking ... Let's see how good we are ... ;)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΕDIT: Χιλιάρικο δεν θα πιάσεις φίλε :)

Μην έχεις τόση σιγουριά. :rolleyes:

Κατά τα άλλα δοκίμασα alan wake όλα maxed out με 1000/1150 ρολόγια και στοκ τάση. Είχε κάποια κολλήματα (3 σε 45 λεπτά) αλλά επανέρχονταν σε 1 sec. Η μέγιστη θερμοκρασία ήταν 4 βαθμούς υψηλότερη απ ότι στοκ (από 62 πήγε 66). Το συμπέρασμα που βγάζω είναι ότι με ελάχιστη τάση θα δουλεύει άψογα σ αυτά τα ρολόγια. Ίσως και με τη στοκ σε κάποιο άλλο παιχνίδι.

Δημοσ.

Δεινοσαυρούκο να σε ρωτήσω κάτι ρε συ?? Γιατι να την δουλευεις εκει για τα παιχνιδια?? Δεν σε καλύπτει κάπου με στοκ ρυθμίσεις? Μην γίνεσαι θύμα και εσύ της μόδας του oc και κουράζεις την καρτα σου χωρίς να υπάρχει λόγος.... δεν κερδίζεις κάτι.... πέρα απο το να σε συγκρίνουν με τους κάγκουρες με τα μηχανακια!! :P :P :P

Δημοσ.

Για τα συμπεράσματά μου από το alan wake τι λες?

Aμα δεν κάνεις furmark δεν μπορώ να πω τίποτα..αλλα τα κολλήματα σίγουρα λένε ότι δεν είναι stable..

Και +1 στον απο πάνω!

Δημοσ.

Kαλά ρε stm με κοροϊδεύεις? Εσύ δε μου πες να δοκιμάσω και alan wake? Κατά τα άλλα μια χαρά με καλύπτει η κάρτα. Απλά ήθελα να διαπιστώσω αν θα είναι stable. E, δεν ήταν και εκτιμώ ότι με λίγη τάση θα είναι. Μετά τις δοκιμες πάντα γυρίζω στοκ. Όντως δεν υπάρχει λόγος να καταπονείται η κάρτα.

Δημοσ.
Kαλά ρε stm με κοροϊδεύεις? Εσύ δε μου πες να δοκιμάσω και alan wake? Κατά τα άλλα μια χαρά με καλύπτει η κάρτα. Απλά ήθελα να διαπιστώσω αν θα είναι stable. E' date=' δεν ήταν και εκτιμώ ότι με λίγη τάση θα είναι. Μετά τις δοκιμες πάντα γυρίζω στοκ. Όντως δεν υπάρχει λόγος να καταπονείται η κάρτα.[/quote']

Εγω δεν δουλευω κανενα! Σου ειπα να δοκιμασεις το Αλαν για σταθεροτητα και εσυ φαινεται να ψαχνεσαι για πληρη σταθεροτητα και σε αλλα παιχνιδια... Αφηνοντας να εννοειθει οτι σκεφτεσαι να μεινεις μονιμα εκει..

Να μην μιλησω οτι εδω και ποσες σελιδες σκιζεσαι να μετατρεψεις το παπακι σου( 6870) σε χαγιαμπουσα( 6970) ... Καγκουρα εεε καγκουρα! :-Ρ :-Ρ

Sent from my HTC Explorer A310e using Insomnia

Δημοσ.

Εγω δεν δουλευω κανενα! Σου ειπα να δοκιμασεις το Αλαν για σταθεροτητα και εσυ φαινεται να ψαχνεσαι για πληρη σταθεροτητα και σε αλλα παιχνιδια... Αφηνοντας να εννοειθει οτι σκεφτεσαι να μεινεις μονιμα εκει..

Να μην μιλησω οτι εδω και ποσες σελιδες σκιζεσαι να μετατρεψεις το παπακι σου( 6870) σε χαγιαμπουσα( 6970) ... Καγκουρα εεε καγκουρα! :-Ρ :-Ρ

Sent from my HTC Explorer A310e using Insomnia

:lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

ΩΩΩ ναι,τωρα θα τα ακουσεις δεινοσαυρε.αλλα κατα βαθος ολοι χαιρομαστε που τουλαχιστον βλεπεις τα ορια της καρτας. :P :P

(εννοειται πως ουτε εμεις την κραταμε ψηλα ρε,εγω προσωπικα τα ρολογια τα κατεβαζω ακομη και πιο κατω απο τα εργοστασιακα οταν δεν παιζω).

Μανο με ποιους drivers εισαι?σιγα την διαφορα βεβαια κοντα 30 ποντοι αλλα να ξερω γιατι παιζει να τους αλλαξω σημερα για δοκιμες.

Δημοσ.

Μανο με ποιους drivers εισαι?σιγα την διαφορα βεβαια κοντα 30 ποντοι αλλα να ξερω γιατι παιζει να τους αλλαξω σημερα για δοκιμες.

12.3

Δημοσ.
,εγω προσωπικα τα ρολογια τα κατεβαζω ακομη και πιο κατω απο τα εργοστασιακα οταν δεν παιζω).

Εμένα κατεβαίνουν μονα τους σε 100/150.

ΥΓ. 97 πόντοι για το χιλιάρικο. Εδώ θα μαστε... :-D

Δημοσ.

Δεν σε κοβει ο επεξεργαστης ρε συ σε αυτο το bench.ωραια σκορακια παντως.αλλα αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι η 6970 overclocked ξεπερναει την 580 stock.

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...