Προς το περιεχόμενο

Benchmarking ... Let's see how good we are ... ;)

george_o/c

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν δεν ήταν η καρμεν, θα ήμουνα με 550ti τώρα και θα χτυπούσα το κεφάλι μου στον τοίχο. :rolleyes:

Oμορφαααααααντρα μου! Είδες,να την ακούς..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ας ειχες ξεκλειδωσει χθες και σημερα τον 960Τ σε εξαπυρηνο και στα 4.0ghz και ετρεχες αυτα τα bench,ας ειχες και καμια παλια reference 6950 που θα την ειχες κανει 6970 και θα σου ελεγα εγω πως θα εκανες σαν μικρο παιζακι τωρα. :devil:

Τα ιδια λεφτα θα σου ειχε βγει.

Πάω και αυτόν στα 4 ρε θάνο. Όσο για τις 6950, για την reference δεν με έπαιρνε και τις άλλες έτσι κι αλλιώς ακόμα τις περιμένω να εμφανιστούν να συγκρίνουμε αποτελέσματα αλλά λουφάρουν. Σκούπα μυρίζομαι. :P

Αφού ξέρεις ότι και ξεκλείδωτος υπολείπεται του i5 γιατί το αναφέρεις συνέχεια πονηρούλη? ^_^

Tον 960t και 6950 κάρτα θα είχα αν την άκουγα εντελώς, αλλά δεν την άκουσα σ αυτό και δεν το μετάνιωσα. :P

??????????????????????????

Μπορεί κάποιος με δυο κουβέντες να μου πει τι είναι το shader clock και αν συνδέεται κάπως με το ανέβασμα του πυρήνα? Βαράμε αλύπητα ή προσεχουμε?

Γιατι,μπορεις να αλλαξεις το shader clock στην ΑΤΙ σου?δεν νομιζω λακη,τακη,σακη,μακη.

Στις Nvidia μπορεις.στις AMD,οσο ανεβαζεις πυρηνα ανεβανουν το ιδια και τα shaders.τουλαχιστον ετσι γινοταν τοσο καιρο....

Όταν λες στοκ, εννοείς σαν 6970 όμως ε? Θα προσπαθήσω και γω να αγγίξω το χιλιάρικο. 97 points θέλω.

Ναι 6970 σε στόκ ρολόγια..

ΕDIT: Χιλιάρικο δεν θα πιάσεις φίλε :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...