Προς το περιεχόμενο

Benchmarking ... Let's see how good we are ... ;)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• BabisTs

1775

• ultraex2003

1489

• alldaynews

1022

• Mult1C0r3Cpu

690

Δημοσ.

Λοιπόν, έτρεξα 3D Mark 11 basic, μόνο τα benchmarks. Ο δίσκος ήταν ο barracuda, έτρεχαν ταυτόχρονα το utorrent, ο media player (streaming ραδιόφωνο), το avg 2012 internet security και όλες οι διεργασίες κτλ. Η 6870 ήταν σε 1000/1150 ρολόγια με stock voltage. Aπ ότι καταλαβαίνω τα αποτελέσματα δεν είναι καλά. Για πείτε καμιά γνώμη αν θέλετε:

post-228313-0-10619700-1331812834_thumb.jpg

post-228313-0-60793000-1331812865_thumb.jpg

Δημοσ.

Λοιπόν, έτρεξα 3D Mark 11 basic, μόνο τα benchmarks. Ο δίσκος ήταν ο barracuda, έτρεχαν ταυτόχρονα το utorrent, ο media player (streaming ραδιόφωνο), το avg 2012 internet security και όλες οι διεργασίες κτλ. Η 6870 ήταν σε 1000/1150 ρολόγια με stock voltage. Aπ ότι καταλαβαίνω τα αποτελέσματα δεν είναι καλά. Για πείτε καμιά γνώμη αν θέλετε:

εγω μια χαρα τα βλεπω.......

Δημοσ.

Δεν θέλω να μου πεις ρε συ αν είμαι χάλια συγκριτικά με άλλους, αλλά αν είναι νορμαλ αποτέλεσμα με βάση το hardware που έχω όπως είναι. Τις ρυθμίσεις του 3d mark δεν μπορώ να τις πειράξω, basic έκδοση γαρ. Αν έχεις να μου συστήσεις κάνα θείο σου να με βοηθήσει, ευχαρίστως.

Δημοσ.

Βρε αγόρι μου σου είπα ήδη μην δίνεις σημασία τι λέει εκεί.... η σύγκρισή γίνεται με μηχανήματά που έχουν επεξεργαστή στο τέρμα... εσύ χωρίς το Κ δεν έχεις πολλές ελπίδες... άσε που νομίζω ότι στα παρομοια συστήματα συμπεριλαμβάνονται και αυτά με cf 6870... οπότε καταλαβαίνεις!

Δημοσ.

εγω μια χαρα τα βλεπω.......

Να μια σοβαρή απάντηση! :-D

Βρε αγόρι μου σου είπα ήδη μην δίνεις σημασία τι λέει εκεί.... η σύγκρισή γίνεται με μηχανήματά που έχουν επεξεργαστή στο τέρμα... εσύ χωρίς το Κ δεν έχεις πολλές ελπίδες... άσε που νομίζω ότι στα παρομοια συστήματα συμπεριλαμβάνονται και αυτά με cf 6870... οπότε καταλαβαίνεις!

Άλλη μία. Δηλαδή καταλήγουμε ότι το σκορ είναι οκ.

Δημοσ.

Θελεις να μου πεις οτι η δικη μου δεν ηταν σοβαρη απαντηση?(ασε που το προγραμμα δεν το εχω απο τον θειο,ειχε κλειδι μεσα η καρτα γιαυτο οταν την αγορασα).

Χαλια φιλε μου,χαλια.θελει και αλλο ανεβασμα.

Δημοσ.

Κομπλέ είσαι Δεινόσαυρε μην ανησυχείς...άνοιξε τα ρεύματα τώρα να το απογειώσεις το εργαλείο!!!

Δημοσ.

Κομπλέ είσαι Δεινόσαυρε μην ανησυχείς...άνοιξε τα ρεύματα τώρα να το απογειώσεις το εργαλείο!!!

Αν (λέμε τώρα) ανοίξω τα ρεύματα, πώς θα ανέβει κι άλλο ο πυρήνας? Αφού μέχρι 1000 με αφήνει.

Δημοσ.

Αν (λέμε τώρα) ανοίξω τα ρεύματα, πώς θα ανέβει κι άλλο ο πυρήνας? Αφού μέχρι 1000 με αφήνει.

Ναι βασικά κατέβασε μια το trixx και δοκίμασε το να δούμε τι επιλογές σου δίνει γιατί μπορεί να τα έχει ανοιχτά απο εκεί τα ρεύματα!

Αλλα μην τα τρέχεις και τα 2 μαζί ε (ΑΒ και Trixx) θα πάθει κοκομπλόκο :P

Δημοσ.

Ναι, είναι ξεκλείδωτα στο trixx και ο πυρήνας πάει πολύ παραπανω. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω ποιές είναι οι ασφαλείς ρυθμίσεις και με πόση τάση.

Καταρχάς δές απο το gpuz τι τάση έχεις οταν στρεσάρεις με furmark στα 1000!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...