Thanos1972 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Μονο εαν πειραξεις ρευματα....(στην 590 για να καει). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Μονο εαν πειραξεις ρευματα....(στην 590 για να καει). :lol: :lol: @Γιατρέ πες μου ότι ακουμπάμε και 590 με full oc να πάω να πάρω αύριο. Kατσε όπως είσαι και όταν αρχίσουν τα ζόρια κάνεις ενα cf αν θές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 α δεν πάμε καλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Kατσε όπως είσαι και όταν αρχίσουν τα ζόρια κάνεις ενα cf αν θές Είσαι η φωνή της συνείδησής μου τελικά. Πάω για ύπνο να ονειρευτώ κάνιστρα με άζωτο. Όταν ξυπνήσω θα είμαι και πάλι ένας μοναχικός στοκ γεροπαράξενος. Σήμερα με κάνατε να νιώσω ξανά σαν παιδί! Σας ευχαριστώ! :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 α δεν πάμε καλά Tι έπαθες εσυ; Είσαι η φωνή της συνείδησής μου τελικά. Πάω για ύπνο να ονειρευτώ κάνιστρα με άζωτο. Όταν ξυπνήσω θα είμαι και πάλι ένας μοναχικός στοκ γεροπαράξενος. Σήμερα με κάνατε να νιώσω ξανά σαν παιδί! Σας ευχαριστώ! :lol: Oι κακές παρέες αυτά έχουν Καλό βράδυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggos02 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Ξενέρωσα όλος... Δεν με αφήνει ούτε καν 870 core. Δεν ξεκλειδώνει κιόλας το afterburner και ξενερώνω κι άλλο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Αντε μια και ανεβάσατε όλοι πάρτε ένα και απο εμένα πριν παίξω dirt3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggos02 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Πριν μας έλεγες οτι βαριέσαι να καθαρίσεις, τώρα ότι πας για dirt 3, γενικώς ασχολείσαι με μερεμέτια... Ρε μήπως μας δουλεύεις τόσο καιρό και είσαι άντρας; Βάζω 100€ στοίχημα ότι στα meetings στέλνεις την αδερφή σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Ρε αγαπη εκτος τοπου και χρονου....τι λεμε τοση ωρα?οχι την version 2.5 αλλα την 3.0 Βαγγελη παει το στοιχημα.ειδα μια τριχα απο τα μαλλια της στην ψυχτρα που μου εστειλε.εχω και dna. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 μουαχαχχαχαχα Και τι θα κερδίσω με ξεσκόνισμα βρε; Μισό βαθμό; Ρε αγαπη εκτοςτοπου και χρονου....τι λεμε τοση ωρα?οχι την version 2.5 αλλα την 3.0 βαριέμαι να αλλάξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggos02 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Ηθική ικανοποίηση ότι νίκησες τη βαρύτητα και η σκόνη δεν σε πιάνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shinigami Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Νομιζω η δικια μου το 1000ρικο δεν το φτανει,δυστηχως 5870 στα 985/[email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Νομιζω η δικια μου το 1000ρικο δεν το φτανει,δυστηχως 5870 στα 985/[email protected] ριξε τις μνήμες στα 1100-1150 και μετά θα τα φτάσεις και μπορει να τα ξεπεράσεις τα 1000! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Μερικές ακόμα ερωτήσεις: 1) Μπορεί κάποιος να προτείνει κάνα ακόμα αντιπροσωπευτικό μετροπρόγραμμα για την κάρτα γραφικών? 2) Αποτελεί το bf3 δείκτη σταθερότητας μιας κλοκαρισμένης κάρτας; Αν ναι, πόση ώρη παιχνιδιού απαιτείται για να είσαι ψιλοσίγουρος; 3) Απαιτείται furmark για να δούμε σταθερότητα? 4) Υπάρχει περίπτωση η κάρτα να πειραχτεί ακόμα κι αν οι θερμοκρασίες της δεν ξεπερνούν τους 60 βαθμούς ή οποαδήποτε ζημιά είναι σε άμεση σχέση με τη θερμοκρασία? 5) Υπάρχει περίπτωση να έχουμε καταστροφή όσο είμαστε με στοκ τάση? ΕΝΤΙΤ: 6) Παίζει ρόλο αν τα benchmarks τρέχουν από έναν ssd ή έναν sata2 hdd? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Μερικές ακόμα ερωτήσεις: 1) Μπορεί κάποιος να προτείνει κάνα ακόμα αντιπροσωπευτικό μετροπρόγραμμα για την κάρτα γραφικών? 2) Αποτελεί το bf3 δείκτη σταθερότητας μιας κλοκαρισμένης κάρτας; Αν ναι, πόση ώρη παιχνιδιού απαιτείται για να είσαι ψιλοσίγουρος; 3) Απαιτείται furmark για να δούμε σταθερότητα? 4) Υπάρχει περίπτωση η κάρτα να πειραχτεί ακόμα κι αν οι θερμοκρασίες της δεν ξεπερνούν τους 60 βαθμούς ή οποαδήποτε ζημιά είναι σε άμεση σχέση με τη θερμοκρασία? 5) Υπάρχει περίπτωση να έχουμε καταστροφή όσο είμαστε με στοκ τάση? ΕΝΤΙΤ: 6) Παίζει ρόλο αν τα benchmarks τρέχουν από έναν ssd ή έναν sata2 hdd? 1) 3D mark vantage και 3Dmark11 (και τα δύο μετράνε και cpu) 2) Ναι 1 με 2 ώρες είναι καλα... καλο παιχνίδι για αυτι την δουλειά είναι και το Alan Wake 3) Οχι 4) Οχι 5) Οχι, εκτός και αν είναι να παθει κατι έτσι και αλλιώς ανεξαρτήτως oc. 6) Αναλόγως τα μετροπρογράμματα, συνήθως σε αυτά που τεστάρουν καρτα γραφικών όχι δεν παιζει κανενα ρόλο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα