Δεινόσαυρος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Καλά, ένα κατοστάρικο τότε, δεν θα τα χαλάσουμε εκεί. Ας πούμε τον "απλό". Τον τζούφιο, των περιορισμένων δυνατοτήτων, τον αετό με τα σπασμένα φτερά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Λες να σταματούσε στο heaven ε; Tώρα που έκανε την αρχή πάει..ήθελε λίγο πείραγμα για να πάρει μπρός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Σαυρουλα ζοριζεται η φθηνη καρτουλα?θελω να δω και παραπανω με πειραγμενα ρευματα αλλιως δεν εχεις κανει τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Tώρα δέσαμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Tώρα δέσαμε! Σκασε,σε laptop με καμμενη 8400 ειμαι.χαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Τι να ζορίζεται ρε συ.... Κοιμάμαι με το φουρφούρι δίπλα. 60 βαθμούς. Θα φτάσει την 6950 χωρίς ρεύμα και τότε θα αρχίσουν οι κωλοτούμπες. Και αφού την φτάσει θα ξαναγυρίσω στην αγαπημένη μου στοκ ησυχία. Απλά είπα να σας γλυκάνω λίγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Σκασε,σε laptop με καμμενη 8400 ειμαι.χαχαχαχα :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Tώρα δέσαμε! Εγώ τον κάλεσα, αλλά δεν βλέπω υποστήριξη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Καλά, ένα κατοστάρικο τότε, δεν θα τα χαλάσουμε εκεί. Ας πούμε τον "απλό". Τον τζούφιο, των περιορισμένων δυνατοτήτων, τον αετό με τα σπασμένα φτερά. Στείλε τον αύριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Τι να ζορίζεται ρε συ.... Κοιμάμαι με το φουρφούρι δίπλα. 60 βαθμούς. Θα φτάσει την 6950 χωρίς ρεύμα και τότε θα αρχίσουν οι κωλοτούμπες. Και αφού την φτάσει θα ξαναγυρίσω στην αγαπημένη μου στοκ ησυχία. Απλά είπα να σας γλυκάνω λίγο. Προσεχε μην παραγλυκαθείς εσύ όμως!!! :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Αυριο θα σου βαλω ενα με γυρισμενο διακοπτακι σε στοκ 6950 καλα?αλλα δεν θα την φτασεις,να ξερεις.εκτος και εαν πειραξεις ρευματα.θα κανω και την αλλαγη στους οδηγουις,να ειναι τα ιδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Σκασε,σε laptop με καμμενη 8400 ειμαι.χαχαχαχα Ε ριξτης ένα haven να την αποτελειώσεις!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Αυριο θα σου βαλω ενα με γυρισμενο διακοπτακι σε στοκ 6950 καλα?αλλα δεν θα την φτασεις,να ξερεις.εκτος και εαν πειραξεις ρευματα.θα κανω και την αλλαγη στους οδηγουις,να ειναι τα ιδια. Για την 1GB λέει ρε συ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Στείλε τον αύριο Μπα, δεν παίζει. Σοβαρά τώρα, o/c δεν πρόκειται να κάνω αλλά σ αυτό που αναθεωρώ είναι στους χαρακτηρισμούς γι αυτούς που κάνουν. Πλάκα έχει τελικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Μπα, δεν παίζει. Σοβαρά τώρα, o/c δεν πρόκειται να κάνω αλλά σ αυτό που αναθεωρώ είναι στους χαρακτηρισμούς γι αυτούς που κάνουν. Πλάκα έχει τελικά. Και εμείς σε αγαπάμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα