giorgos th. Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 με ενα link ολα τα δικα μου σκορ.. http://www.hwbot.org/user.do?userId=5110 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Hehe Πολύ καλός Γιώργο Και εις ανώτερα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red7genius Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 επιτελους εχω στα χερια μου το πολυποθητο Asus P4P800 E- Deluxe!!! αναμεινατε να τα σεταρω και επιστρεφω δριμύτερος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 άντε με το καλό σήμερα είχα τον Dino111 με τις 3870 εδώ για modding πότε σε περιμένω άντε να παίρνουμε σειρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mars_ Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Για να δηλώσω και εγώ το παρών στο τοπικ θα ακολουθήσω το δρόμο του giorgos th. http://www.hwbot.org/user.do;jsessionid=88D1FBA78C1D93761BF70940795CC853?userId=9759 άσε που με το κάρβουνο που έχω δεν λέει να βγάζω και photos από benches , θα είχε πέσει αναβάθμιση αλλά έχουμε και φανταριλικι τον Μάιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red7genius Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 άντε με το καλό σήμερα είχα τον Dino111 με τις 3870 εδώ για modding πότε σε περιμένω άντε να παίρνουμε σειρά xexe αυτα ειναι πανο θα κανονισουμε απο msn, μαλλον το αλλο σκ, θα σεταρω και το συστημα να δω τι ψαρια πιανει αμονταριστο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red7genius Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Λοιπον, δεν αντεξα στον πειρασμο να βλεπω την Ρ4Ρ800 στο κουτακι της και σημερα μετα απο πολυωρη εργασια γιατι η διαολεμενη δεν ελεγε να μπουταρει εστησα το συστημα μου πανω της. Λοιπον να και τα πρωτα ss και μιας που δεν προλαβαινω να ανεβασω ρολογια, μπορει να μου πει καποιος που ξερει τις επιλογες απο το βιος που θα χρειαστω γιατι δεν εχω ξαναδουλεψει με τετοιο βιος και δεν θα ξερω τι να πειραξω.... Αν εχετε να προτεινεται κατι στις ρυθμισεις ευχαριστως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
desolatorXT Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Μετά την αναβάθμιση τα Benchmarks, ¨οπως υποσχέθηκα MOBO: ASUS P5k Premium Wi/Fi Ap CPU: Intel Core 2 Duo E8400 @3Ghz (Ψύξη με Scythe Mine Cpu Cooler) RAM: OCZ Reaper Edition 2x2Gb 800Mhz dual channel GPU: Sapphire Radeon HD3870 PSU: Thermaltake ToughPower 600W Όλα σε stock frequences. CPU-Z: 3D Mark 2006: Δυστηχώς δεν βρήσκω το setup απο το PCMark 2005... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 άλλο ένα cpu στην συλλογή μας credits go to KostasSTi δεν έκατσα να το benchάρω ακόμα γιατί είμαι κομμάτια από την δουλειά οπότε περιμένω αν με πιάσει καμιά τρέλα να τον βάλω στην abit πάλι τώρα είναι στα 4ghz στο board του server http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=302780 δίπλα δίπλα με τον 4300 το batch του λέει οτι είναι στο wafer κομμένος στο 00 για αυτούς που τα κοιτάνε αυτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red7genius Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Καταρα... Εχω φτασει στα ιδια που ημουνα και με το προηγουμενο mobo. Δεν εξηγειται αλλιως, πρεπει να εχει φραχτη στα 245 γιατι αν δωσω παραπανω δεν μπαινει στα win με τπτ. Επισης, τρελο VDROP η asus απο 1,7 που εχω δωσει για τιμη, κατα το stressing ειδα οτι εφτασε μεχρι και 1,58!!!θελει μοντ επιγοντως!!!! Εχει κανεις καμια ιδεα?θα ποσταρω και φωτος απο το βιοσ με τις ρυθμισεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NEKROMA Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Εχει κανενας κανενα βιος για 2900χτ512??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Εχει κανενας κανενα βιος για 2900χτ512??? Το μαμισιο θελεις???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gabriel Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Καταρα... Εχω φτασει στα ιδια που ημουνα και με το προηγουμενο mobo. Δεν εξηγειται αλλιως, πρεπει να εχει φραχτη στα 245 γιατι αν δωσω παραπανω δεν μπαινει στα win με τπτ. Επισης, τρελο VDROP η asus απο 1,7 που εχω δωσει για τιμη, κατα το stressing ειδα οτι εφτασε μεχρι και 1,58!!! Εχει κανεις καμια ιδεα?θα ποσταρω και φωτος απο το βιοσ με τις ρυθμισεις Οι μνήμες σου με τι χρονισμούς τις τρέχεις και στα πόσα??Αντέχουν εκεί ψηλά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red7genius Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 δες δεν νομιζω να με κρατανε οι μνημες παντως...τις εχω χαμηλωσει...ερχονται φωτος απο βιοσ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Vcore τι έχεις για δώσε ss από bios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα