Προς το περιεχόμενο

Benchmarking ... Let's see how good we are ... ;)

george_o/c

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δε δουλεύει σωστά το λινκ. Πήγαινε στη σελίδα 542 και δες το αποτέλεσμα του χρήστη D4rkst3EL

94 πόντοι πάνω από την 6870 η 6950.

Τελικά σ αυτό το bench ο επεξεργαστής μετράει?

Oχι δεν μετράει εκτός αν τρώς (πολύ) μπουκάλι και σε κόβει :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• BabisTs

1773

• ultraex2003

1487

• alldaynews

1022

• Mult1C0r3Cpu

690

Επειδή σοβαρα δεν ξέρω, είναι μεγάλη η διαφορά των 94 πόντων; Στα average frames είναι μικρή.

Oχι,είναι η διαφορά που θα έπρεπε να υπάρχει :)

Θεωρητική ερώτηση: Αν η 6870 κλοκαριστεί θα αγγίξει την 6950 στοκ? Δεν μιλάω για τα benches τόσο όσο για τα παιχνίδια.

ΥΓ. Είπαμε, είμαι κατά του o/c αλλά δεν είναι κακό να μαθαίνουμε και κάνα δυο πραγματάκια :-D

Εφόσον οι 13 του stm βγήκαν με cheating, του προσφέρω το μαντήλι μου.

Χαχα ... ενταξη μικρο cheating για να κανουμε λίγο τζερτζελο... και να σε αγχώσω λιγο..

απλα η καρτα ετρεχε στα 1020/1250 :P :P

Θεωρητική ερώτηση: Αν η 6870 κλοκαριστεί θα αγγίξει την 6950 στοκ? Δεν μιλάω για τα benches τόσο όσο για τα παιχνίδια.

ΥΓ. Είπαμε, είμαι κατά του o/c αλλά δεν είναι κακό να μαθαίνουμε και κάνα δυο πραγματάκια :-D

E ναι αν καταφέρεις να την πας 1ghz θα πλησιάσει αρκετά..γιατί δεν το δοκιμάζεις να μας πείς; :P

Δεν νομίζω ότι είναι συνετό όμως να την έχεις στην τσίτα 24/7 για παιχνίδια..δεν θα καταλάβεις διαφορά απο τα 40 στα 50fps ας πούμε και απλά θα ρίχνεις ρεύμα στην κάρτα σου χωρίς λόγο :)

Σε κόβω εσένα να γινεσαι τρελός overclocker στο τελος και θα γελάει και η παρδαλή αίγα μετα!! :P

E ναι αν καταφέρεις να την πας 1ghz θα πλησιάσει αρκετά..γιατί δεν το δοκιμάζεις να μας πείς; :P

Δεν νομίζω ότι είναι συνετό όμως να την έχεις στην τσίτα 24/7 για παιχνίδια..δεν θα καταλάβεις διαφορά απο τα 40 στα 50fps ας πούμε και απλά θα ρίχνεις ρεύμα στην κάρτα σου χωρίς λόγο :)

Μπορείς όμως να φτιάξεις ένα προφίλ με το msi afterburner (και με κατάλληλα ρυθμισμένο το fan εννοείται) που θα χρησιμοποιείται μόνο στα παιχνίδια. Τότε δε θα υπάρχει λόγος για 24/7. Απλά θα ανοίγεις το msi aftbrn στα παιχνίδια. Χε, χε, κάτι έμαθα :-D Από το fan της sapphire πάντως είμαι υπερευχαριστημένος (και από τις θερμοκρασίες της κάρτα γενικά).

stm, λες? Κουδούνια θα μου κρεμάσουν/ασετε.

Εγω το νιώθω έχει ήδη μπει το μικρόβιο ... και δεν το κόβω να αντέχουν για πολύ ακομη οι αμυνες του δεινοσαυρικού οργανισμού... θα υποκύψεις και θα πέσεις στα βαριά με την μία!! :P :P

Μπορείς όμως να φτιάξεις ένα προφίλ με το msi afterburner (και με κατάλληλα ρυθμισμένο το fan εννοείται) που θα χρησιμοποιείται μόνο στα παιχνίδια. Τότε δε θα υπάρχει λόγος για 24/7. Απλά θα ανοίγεις το msi aftbrn στα παιχνίδια. Χε, χε, κάτι έμαθα :-D Από το fan της sapphire πάντως είμαι υπερευχαριστημένος (και από τις θερμοκρασίες της κάρτα γενικά).

stm, λες? Κουδούνια θα μου κρεμάσουν/ασετε.

Nαι και πάλι σου εξηγώ ότι την διαφορά που θα σου δώσουν τα 100mhz δεν θα την καταλάβεις εσύ με το μάτι..

Εκτός αν βάζεις να βλέπεις και τα frames για να γουστάρεις :P

Αν θες να το κάνεις μόνο και μόνο για να δείς τι score θα βγάλει οκ κάντο..

Δεν νομίζω πως έχεις ανάγκη το οverclock για να παίξεις τα παιχνίδια σου..τουλάχιστον οχι ακόμα!

Nαι και πάλι σου εξηγώ ότι την διαφορά που θα σου δώσουν τα 100mhz δεν θα την καταλάβεις εσύ με το μάτι..

Εκτός αν βάζεις να βλέπεις και τα frames για να γουστάρεις :P

Αν θες να το κάνεις μόνο και μόνο για να δείς τι score θα βγάλει οκ κάντο..

Δεν νομίζω πως έχεις ανάγκη το οverclock για να παίξεις τα παιχνίδια σου..τουλάχιστον οχι ακόμα!

Σαν να απαντάω εγώ ήταν αυτό :rolleyes: . Συμφωνώ, θεωρητικά ρώτησα.

stm, δεν παίζει κάτι τέτοιο. Μένω στοκ για να ξεχωρίζω κόντρα στο ρέυμα και τη μόδα. :mrgreen: :mrgreen:

Σαν να απαντάω εγώ ήταν αυτό :rolleyes: . Συμφωνώ, θεωρητικά ρώτησα.

E ναι ρε συ και εγώ πήγα 1010-1020 αλλα μόνο για 4-5 δοκιμές..στόκ παίζω και εγώ συνέχεια :)

Κοίτα που θα με βάλουν να αλλάζω κάθε τρεις και λίγο drivers για να βλέπω αλλαγές στα αποτελέσματα. :mad:

Ρε αν δουλεύουν οι drivers δεν τους αλλάζουμε ρεεεεεε :-D :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...