Δεινόσαυρος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Καλούτσικα παει το χρέπι σου... Για δώσε τιμές για ανέβασμα της κάρτας να γενεί χαμος... Διευκρίνισε και λίγο το καλούτσικα αν θες. Πάνω ή κάτω του μετρίου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Για δώσε τιμές για ανέβασμα της κάρτας να γενεί χαμος... Διευκρίνισε και λίγο το καλούτσικα αν θες. Πάνω ή κάτω του μετρίου? Το καλούτσικα σημαίνει ότι είσαι εκει που θα έπρεπε να εισαι σε στοκ καταστάσεις... Μην την ανεβάζεις την καρτα θα σου καει!!! :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Άρα ότι πρέπει είμαι. Ωραιότατα. Το πίστεψες για την κάρτα,ε ? Να βάλω custom γυμνά windows να απογειωθούν τα νούμερα? :-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Άρα ότι πρέπει είμαι. Ωραιότατα. Το πίστεψες για την κάρτα,ε ? Να βάλω custom γυμνά windows να απογειωθούν τα νούμερα? :-D Να βάλω εγώ κανενα bench να δεις ότι ο στοκ 2500 δεν πιάνει μία μπροστά σε oced cpu τετραετίας?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 να βάλω και εγώ να δούμε τι λέει ο AMD? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Απο το heaven θα τα δείτε όλα αυτά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Να βάλω εγώ κανενα bench να δεις ότι ο στοκ 2500 δεν πιάνει μία μπροστά σε oced cpu τετραετίας?? Όχι. Να βάλεις ένα με στοκ συχνότητες να δούμε τι ψαρια πιάνει. Και ένα από την κάρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Απο το heaven θα τα δείτε όλα αυτά; Απο το cinebench ισως?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Απο το cinebench ισως?? Nαι δεν είδα το post του cinebench EDIT: H αλήθεια είναι ότι το 1366 είναι μεγάλη δύναμη! Μου λείπει ο 920 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Όχι. Να βάλεις ένα με στοκ συχνότητες να δούμε τι ψαρια πιάνει. Και ένα από την κάρτα. Απο την κάρτα αστο δεν θέλεις θα κλαψεις!! Στοκ δεν ξερώ καν αν μπορει να λειτουργήσει ο υπολογιστής μου... απο την πρώτη μερα αγοράς τρέχει 24/7 στα 3,8 με μαμά ρεύματα παρακαλω... 1.200 Mhz... πάνω παρακαλώ μόνο με αλλαγή fsb ... είναι που είναι δύσκολο το oc... EDIT: H αλήθεια είναι ότι το 1366 είναι μεγάλη δύναμη! Μου λείπει ο 920 Εμ και εσύ βρε άκυρε ... πήγες και τον έδωσες τζάμπα για να είσαι μέσα στην μόδα με τον 2500Κ... Αναρωτιέμαι αν κερδισες τπτ ουσιαστικο!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Απο την κάρτα αστο δεν θέλεις θα κλαψεις!! Αν μετράει το cf στο unigine θα κλάψω πολύ. Με την 5870 μόνο θα μου φύγει ίσα-ίσα ένα δάκρυ και με την 5850 το δάκρυ θα βγάλει το μακιγιάζ από τα μάτια σου... :mrgreen: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Εμ και εσύ βρε άκυρε ... μήγες και τον έδωσες τζάμπα για να είσαι μέσα στην μόδα με τον 2500Κ... Αναρωτιέμαι αν κερδισες τπτ ουσιαστικο!! Oχι ρε συ δεν τον έδωσα λόγο μόδας τον έδωσα γιατί λυπόμουν να τον σκοτώσω αργότερα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Αν μετράει το cf στο unigine θα κλάψω πολύ. Με την 5870 μόνο θα μου φύγει ίσα-ίσα ένα δάκρυ και με την 5850 το δάκρυ θα βγάλει το μακιγιάζ από τα μάτια σου... :mrgreen: Are you sure?? Oχι ρε συ δεν τον έδωσα λόγο μόδας τον έδωσα γιατί λυπόμουν να τον σκοτώσω αργότερα.. Πλακα κανω ρει!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Are you sure?? Περιμένω νεούδι. Μη μου ποστάρεις τίποτα crossfire όμως γιατί κοτσάρω και γω μια δεύτερη πάνω και πνίγεσαι από το κλάμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ezy7 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 ενα scor και απο μενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα