caution Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Μέχρι που πας σταθερά με το Rasa? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sa3rdna Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Μέχρι που πας σταθερά με το Rasa? Εδώ είναι το θέμα.. Με θερμοκρασίες δεν έχω πρόβλημα αλλά πάνω από 4.5 μόνο με multi, δεν ακούει όσο ρεύμα κι αν δώσω. Έφτασα 1.42 ρεύμα και δεν ήταν σταθερός στα 4.6 παραπάνω ρεύμα δεν δοκίμασα. Μάλλον πρέπει ν' αρχίσω να παίζω με fsb.. Και τώρα που το λέμε θ' ανοίξω ένα θεματάκι το βράδυ να ακούσω προτάσεις.. Ότι άλλο θέλετε μη διστάσετε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Το 1.42 δεν το λες και πολύ. Αν θες να δεις τι γίνεται για να πάρεις μερικά benches go wild με το vcore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Το 1.42 δεν το λες και πολύ. Αν θες να δεις τι γίνεται για να πάρεις μερικά benches go wild με το vcore Οντως χαλαρό είναι το vcore! Για ρίχτου λίγο να δούμε πως πάει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sa3rdna Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Παίδες ελάτε εδώ καλύτερα για να μην είμαστε off topic. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikevchq Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Παιδες help, ετρεξα το Vantage στο pc της υπογραφης μου και τα αποτελεσματα που πηρα για την CPU ειναι ανυσηχητικα (σε συγκριση με μηχανηματα με ιδιο CPU φυσικα). Εδω φαινεται η συγκριση με ενα παρομοιο μηχανημα (το δικο μου ειναι το αριστερα). Παρολο που ο χρονισμος της CPU του αλλου PC ειναι χαμηλοτερος εχει μεγαλυτερο CPU score Αυτο συμβαινει συγκριτικα και με αλλα pc απ'οτι κοιταξα. Τι μπορει να συμβαινει; Που το χανω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos1000rr Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Ενα 3DMark11 από εμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπερα ετρεξα Sisoft Sandra με το συστημα της υπογραφης μου...μπορει καποιος να μου πει αν τα αποτελεσματα ειναι καλα?? Processor Multimedia Processor Arithmetic Power Management Efficiency Multi Core Efficiency Cryptography Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 ^ Με μια γρήγορη ματιά - αναμενόμενα νουμεράκια βλέπω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 ^ Με μια γρήγορη ματιά - αναμενόμενα νουμεράκια βλέπω μια ερωτηση στο power management efficiency ειναι το αντιστοιχο με αυτο εδω εκει που λεει processor efficiency?? επισης αν τρεχω τετοια προγραμματα δεν πα8αινει τπτ ο επεξεργαστης ε??γιατι ζοριζεται το pc απ οτι βλεπω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Όχι δεν είναι το ίδιο - και όχι δεν παθαίνει τίποτα ο υπολογιστής με το Load των benchmarks, για τέτοια φτιάχτηκε και όχι να αράζει idle Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Με τους 12.1 preview το σκορ στο Heaven βελτιωθηκε αρκετουτσικα. Ενδεικτικα το παλιο σκορ με 1030 πυρηνα και μνημες ιδιες ηταν fps 37.1,scores 935,min 20.3 max 78 Δηλαδη με 20mhz λιγοτερα στον πυρηνα εχω λιγο καλυτερο σκορ. (μην μου πειτε να το τρεξω με 1030 παλι,δεν μπορω.crashαρει ακομη και με 1020). Το τεστ ηταν μια προσπαθεια,first run. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Ωραίοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Ωραίοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς Για βαλε λιγο το δικο σου στα 950 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Για βαλε λιγο το δικο σου στα 950 Εγω βρε το Pc μου το έχω για να το χαίρομαι όχι για να καίω ρεύμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα