karmen1983 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 μέρααααααα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Πάει η C5F Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι :cry: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Αυτά συμβαίνουν όταν πας να τραβήξεις απότομα κάνιστρο μετά το ξεπάγωμα από άζωτο. Αρχικά έσπασε το socket lever και η μια πλευρά του πλαστικού. Το socket λοιπόν δεν μπορούσε να ανοίξει και να κλείσει, έμεινε ανοιχτό. Οπότε τα CPUs έμπαιναν πάνω κατευθείαν σε ανοιχτό socket, καρφωτά και με πολύ πίεση Μέχρι που το σύστημα σταμάτησε να postάρει και στράβωσε μία ολόκληρη σειρά pins του FX4100. Αφού τα ίσιωσα προσεχτικά με μηχανικό μολύβι, το CPU δούλεψε πάλι, η μητρική όμως όχι. Ε και είπαμε να την ξεχαρβαλώσουμε τελείως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Πωπωπωπω ρε σα να ήταν η δικιά μου κάνω. Τι καλημέρα ήτανε αυτή σήμερα; :cry: Δε παίζεστε πάντως. Εμένα θα με έπιανε κατάθλιψη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Την έκανε καλά την δουλειά της η συγκεκριμένη, δεν πειράζει, έφυγε ηρωικά τουλάχιστον από αυτή την άτιμη ζωή Οι απώλειες είναι πάντα μες στο πρόγραμμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 οκ με έπεισες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Ωωωωω ρε ανταλλακτικα που θα γινει τωρα η μητρικη....Δεν πειραζει.μεσ'το προγραμμα ειναι και αυτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Το πάλεψα λίγο το superpi με την μαμά ψήκτρα. Επίσης μια ερώτηση επειδή δεν το έχω ψάξει πως μπορώ να κλείσω τους πυρήνες του επεξεργαστή; γιατί το superpi τα πάει καλυτέρα με λίγους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Κάποιος σε προηγούμενη σελίδα μου είχε ζητήσει καλύτερες photos από το session με την δεύτερη C5F και τον FX-8150, ορίστε http://www.hwbox.gr/190865-post178.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Κάποιος σε προηγούμενη σελίδα μου είχε ζητήσει καλύτερες photos από το session με την δεύτερη C5F και τον FX-8150, ορίστε http://www.hwbox.gr/190865-post178.html thx! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Ας αποχαιρετήσουμε σιγά σιγά το 2011 με λίγο 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Ωραίος ρε Τάσο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Τάσο τι bios φοράς γιατί αυτό το vcore στα 4.3GHz πολυ μου αρέσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Μια από τις πρώτες 2002b - και εννοείται βρε ότι το cpuz λέει ότι να 'ναι για την τάση Πρέπει να κάνω ένα update εκεί, τώρα που το λες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα