Προς το περιεχόμενο

Benchmarking ... Let's see how good we are ... ;)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι σε καμία περίπτωση. Δεν υπάρχουν Thuban που να κάνουν [email protected] ;)

Εμένα που υποτίθεται είναι καλούλης θέλει 1.392 real για τα 4 :) Απλά και το "1.3" στο cpuz και το "x8" στο gpuz είναι λόγω beta bios.

Δημοσ.

3D Mark Vantage scores -> CPU: 67931

GPU: 19838

General: 24104 3D Marks

Το benchmark εγινε με το pc στην υπογραφη μου το οποιο ειναι 24/7 use pc.

Δημοσ.

Οντως επιασαν μεγαλες θερμοκρασιες οι καρτες.αλλα δεν νομιζω να τις τρεχει ετσι σε normal χρηση.αλλα απο σκορ καλα παει.

(Αγαπη καιρο εχεις να ποσταρεις :devil: ).

Δημοσ.

Είναι καυτήρια οι 470 - είχα και εγώ... πάντως αποδίδουν μια χαρά.

Επίσης, σε εκείνη την γενιά και ειδικά στις "βήτα" διαλογές (gtx470/465) υπήρχε τρελή διακύμανση στο o/c. Μπορούσες να πετύχεις μπανανάρα που να θέλεις 1.1V για τα 800MHz και παίζανε και άλλες που πιάνανε 850MHz @ 1.050V!!! Πολύ περίεργο binning έκανε η nv τότε... :lol:

Δημοσ.

Μπορει καποιος που εχει 6950 να ανεβασει photo με το msi afterburner εκει που βαζεις με ποσο % να πηγαινει σε συγκεκριμενη θερμοκρασια??

Δημοσ.

Μπορει καποιος που εχει 6950 να ανεβασει photo με το msi afterburner εκει που βαζεις με ποσο % να πηγαινει σε συγκεκριμενη θερμοκρασια??

:P

post-204649-0-51071700-1322492768_thumb.png

Ελα πλάκα κάνω

post-204649-0-22427600-1322492791_thumb.png

Δημοσ.

Πολύ καλά είναι ;) Απλά οι 4T sandy δεν βγάζουν κανένα τρελό προβάδισμα @ cpu score ;)

Ναι ναι αυτό το ξέρω!

Το screen είναι απο την dual fan ε;

Δημοσ.

^ Ναι ναι ;)

Υπ' αυτή την έννοια, τα vantage & 3D11 είναι αρκετά δίκαια crossplatform 3D benchmarks. Γιατί αν ποστάρεις εσύ με τον 2500Κ '06 και εγώ με τον 1090Τ θα κλάψουνε μανούλες :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...