karmen1983 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Aγάπη nice score ... Όλα παίζουν ρόλο ,αυτο το τεστ δείχνει σε real συνθήκες πόσο δυνατός είναι επεξεργαστής. Ακ και ο Bullodozer μας τα χάλασε αρκετά στο συγκεκριμένο τεστ τι να κάνουμε χεχ έχει ακόμα Απλά αρχικά αν δεις είχα βγάλει πιο κάτω από σένα (7,12) και ήμουν στα ίδια GHz στο cpu. Μετά παρατήρησα το ζώον ότι οι μνήμες μου ήταν στο 2Τ Τις έβαλα 1Τ και σε τσάκωσα Οσο για το μπούλη δε πειράζει. Μου/μας τα χάλασε όντως αλλά έτσι είναι. Οταν δεν μας "θέλει" κάποιος δεν τρέχουμε ποτέ από πίσω υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν δαμάσκηνα ^^^Για τη πορτοκαλιά με τα δαμάσκηνα φταίει ο Τάσος που μου την έδειξε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 δεν προκειτε να φτάσεις cpu της Intel στο 3dmark 06 ακόμα και αν τον πας στα 6 ghz άστο καλύτερα κανε σύγκριση με κανένα που έχει amd .. ......ο επεξεργαστής σου για amd 955 πετάει! Βρε,το ξερω.αλλα τον δοκιμαζω ακομα. Ασε που ο επεξεργαστης για x2 555 'πεταει' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billst21 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 και λίγα απο μένα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 χεχ έχει ακόμα Απλά αρχικά αν δεις είχα βγάλει πιο κάτω από σένα (7,12) και ήμουν στα ίδια GHz στο cpu. Μετά παρατήρησα το ζώον ότι οι μνήμες μου ήταν στο 2Τ Τις έβαλα 1Τ και σε τσάκωσα Οσο για το μπούλη δε πειράζει. Μου/μας τα χάλασε όντως αλλά έτσι είναι. Οταν δεν μας "θέλει" κάποιος δεν τρέχουμε ποτέ από πίσω υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν δαμάσκηνα ^^^Για τη πορτοκαλιά με τα δαμάσκηνα φταίει ο Τάσος που μου την έδειξε Μια χαρά το score άλλα δώσε κάτι παραπάνω μην τον χαϊδεύεις Πάλι για αλλαγή θα πας ακόμη δεν το χάρηκες ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Μια χαρά το score άλλα δώσε κάτι παραπάνω μην τον χαϊδεύεις Πάλι για αλλαγή θα πας ακόμη δεν το χάρηκες ; Είπαμε δε θα βρω τα ριμαδοcalibrations? Θα τον σκίσω πρώτα και θα τον δώσω δωράκι Ε ναι αλλαγή λίαν συντόμως γιατί βιάζεται και ο bro. Εξάλλου με τη νέα Mobo όπως σου είπα έρχονται νέα σχέδια νέες προτάσεις thanks γαφ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Κοιτά να το βρεις σύντομα πριν το πάρει ο bro και παίζει αυτός μαζί του . Άντε να δούμε τη μας ετοιμάζεις πάλι προσοχή μόνο μην μπεις στην λίστα με τα ποιο ακριβοπληρωμένα pc . Άκουσα άκουσα και για κάτι χορηγίες οπότε μάλλον θα μπεις Να και ένα δικό μου δεν μπορώ παραπάνω γιατί είμαι με μαμά ψήκτρα και χτυπάω 80αρια .Οι μνήμες στα 1600mhz με cl9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Ωραίος παρόλο που έχεις μαμά ρε συ Για τα άλλα που σχολίασες θα τα πούμε ιδιαιτέρως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Ρε θα σας κανω validation με 1.60+ ρευμα στα 4.600 ετσι οπως το πατε(γιατι φυσικα τιποτα αλλο δεν μπορω να κανω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasR1 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 όλα stock. πρώτο άνοιγμα.... βρίσκομαι στο εργαστήριο και η οθόνη εδώ δεν πάει πάνω από 1280χ1024 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Βαλε anisotropy X16 anti-aliasing X8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fixxxer29 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Βασικά βάλε μια φυσιολογική ανάλυση γιατί με αυτήν ότι settings και να βάλεις δεν είναι και πολύ συγκρίσιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasR1 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 λίγο περίεργο το 1600x1200 της οθόνης αλλά κάτι είναι και αυτό... τα πάντα είναι στοκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Κωστα κανε εναν κοπο please και τρεξε το 1920Χ1080 Edit:μεχρι ποσο ανεβαινουν οι 580 συνηθως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasR1 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 και 3DMARK 06 Κωστα κανε εναν κοπο please και τρεξε το 1920Χ1080 Edit:μεχρι ποσο ανεβαινουν οι 580 συνηθως? η οθόνη που έχω στο εργαστήριο δεν σηκώνει 1920!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Θελω να τρεξω 3d Mark Vantage αλλα δεν ξερω τι settings να βαλω....καμια βοηθεια?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα