LuNaTiC Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Εγώ έχω μια σφραγισμένη και οταν ζητάω 250 τους φαίνονται πολλά.... ζζζζζζ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Εγώ έχω μια σφραγισμένη και οταν ζητάω 250 τους φαίνονται πολλά.... ζζζζζζ Πολλά είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 To thread έφτασε στις 500 σελίδες Άντε να τις χιλιάσουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 To thread έφτασε στις 500 σελίδες Άντε να τις χιλιάσουμε Με το καλό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Εγώ βλέπω 126 Να τις 10χιλιάσουμε βρε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Εγώ βλέπω 126 Να τις 10χιλιάσουμε βρε Πάλι με 20 ποστ είσαι; ΥΓ. Ωραίος βγήκα στην φώτο :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Πάλι με 20 ποστ είσαι; ΥΓ. Ωραίος βγήκα στην φώτο :P Εχεις φωτογένεια τρομάρα σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Εχεις φωτογένεια τρομάρα σου :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andreas112 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 παιζει κατι με το αποτελεσμα η ειμαι οκ? μηπως τρωει κανα μπουκαλι απο επεξεργαστη.. εψαξα στο νετ δεν βρηκα καποια αλλα bench στα 1680 γι αυτο ρωταω εδω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 παιζει κατι με το αποτελεσμα η ειμαι οκ? μηπως τρωει κανα μπουκαλι απο επεξεργαστη.. εψαξα στο νετ δεν βρηκα καποια αλλα bench στα 1680 γι αυτο ρωταω εδω H κάρτα στόκ παίζει ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ColdFusion Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Andreas112 Διστυχος σε 1680 χ 1050 δεν εκμεταλευσε στα μεγιστα την κάρτα γραφικών σου μια και παίζει και μεγάλο ρόλο ο cpu. Αν ανεβάσεις συχνότητα στον cpu θα δεις θεωρώ καλύτερο σκορ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andreas112 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 σορυ το ποστ εγινε απο αλλο acc που ειχε μεινει logged στο pc μου απο φιλο. ναι η καρτα ειναι στοκ μεν, αλλα ο επεξεργαστης δεν φενεται να μπορει να παει αλλο χωρις +volt.. ειναι στα πλανα μια οθονη η αληθεια ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
carnag9 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 παλι την ιδια μαμακια εκανα. οτινανε! λοιπον μεχρι 3.8 τον εχω παει με να ειναι stable σε 10 runs intelburntest αλλα στο bfbc2 παρεδιδε πνευμα μετα απο καμια ωρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 παλι την ιδια μαμακια εκανα. οτινανε! λοιπον μεχρι 3.8 τον εχω παει με να ειναι stable σε 10 runs intelburntest αλλα στο bfbc2 παρεδιδε πνευμα μετα απο καμια ωρα.. To unigene να το τρέχεις με normal tessalation, oχι extreme γιατι σε γονατιζει.... Δες μερικές σελίδες πίσω τι settingw χρησιμοποιούν οι περισσότεροι και βάλε τα ίδια!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Με το συστημα της υπογραφης μου και ολα με της εργοστασιακες ρυθμισεις μπορει καποιος να μου πει αν ειναι καλα τα scores μου στα παρακατω benchmarks καθως και οι θερμοκρασιες?? Unigine Heaven 3D Mark Pro 06 PC Mark 7 Cinebench 11.5 Everest Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα