stm00192 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Είπα να κλοκάρω και εγώ... 3Dmark 2005 Link[/url] 3Dmark 2006 Link[/url] φιάξε τα λίνκ σου γιατί θα στα φάνε δίνε τα compare url μόνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 και μιας και βρήκα πώς να μεγαλώσω το slider στο riva tuner έτρεξα άλλο ένα 06 έτσι για να σπάσω το προσωπικό φράγμα των 999Mhz ήξερα ότι δεν θα δώσει τίποτα παραπάνω αλλά έτσι για το γαμώτο οι μνήμες της κάρτας ακόμα είναι αμοντάριστες http://service.futuremark.com/compare?3dm06=4565688 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 βγήκαν new Cpu-Z & CoreTemp btw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 E6600 in da house και ακόμα δεν έχω παίξει καθόλου τώρα και dual loop και ξεκίνησα να παίζω http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=293949 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mars_ Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δεν κρατηθηκες τελικα μεχρι να ερθουν οι Penryn; Καλα θα παει ο Ε6600, απο που αν επιτρεπεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 μου έκανε δώρο ο Αι Βασίλης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 nice Πάνο με τι Vcore? (δεν εμπιστεύομαι αυτό που λέει το Cpu-z) και τι θερμοκρασίες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 VCore 1,61 το Cpu z καλά τα λέει θερμοκρασίες άστα να πάνε με παγάκια στα δοχεία είμαι 60-70 σε load πολύ ζεστός ο άτιμος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 πέτα και καμιά μπριτζόλα πάνω μεγαλύτερο ψυγείο θα κάνει κάτι ή @@? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Πάνο ο Άι Βασίλης δεν έκανε καλή δουλειά ... 60 - 70 C @ 4GHz 1.6Vcore σε load είναι πολύ ... Ας πούμε ότι η Abit σου οσάν () αμοντάριστη μητρική έχει ένα considerable Vdroop ... Άρα 1.6Vcore αντιστοιχεί σε κάτι λιγότερο από 1.6 Volts ---> η cpu "καίγεται" ! ... Μήπως δεν έγινε κάτι καλά ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 B2 Stepping όλα καλά είναι και έχω ακόμα αέρα στο ψυγείο, το Vcore απο Bios είναι 1,6 η Abit μοντερίστικέ χθές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_Sage Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Τελικα απο εφαρμογές σε Windows ποια είναι η πιο αξιόπιστη να μας δείχνει το Vcore? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 πολύμετρο > Βιοs > Speedfan > Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 νομίζω δεν πάει παραπάνω για 3D θα συνεχίσω να το παλεύω όμως http://www.hwbot.org/result.do?resultId=685779 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα