FarCry Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 χανουμε ρε γαμωτο μου ειμαστε 6 ΕΛΕΟΣ κωλορουμανοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Ακομη ενα σκορ,το καλυτερο μου μεχρι τωρα.(οι μνημες ποσο το επηρεαζουν αυτο το bench γιατι δεν τις εχω ψαξει καθολου). 3d mark11 Και μην πει κανεις τιποτα για το core voltage,δεν θυμαμαι ποσο ηταν το ελαχιστο που ηταν stable για τα 4.3 και το εβαλα ετσι για σιγουρια.καπου στο 1.48 πρεπει να ημουν.(Γ$#@%$ω την ζεστη μου μεσα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 ΠΕΟΣ δευτερη θεση τον ηπιαμε απο τους ρουμανους που να μη τους σηκωθει τομαρια :devil: :devil: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Να μαι και γω gtx470 sli core 1087v core clock 774mhz shader 1548mhz memory 1701mhz stock cpu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Γιατί έτσι τα minimum; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Τοσο εγραψε μολις ξεκινησε, τι να σου πω. Λες να το κανω 2-3 passes; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Ιεπ, τσέκαρέ το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Να το Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Χεχ ωραίος. Φυσιολογικά μου φαίνονται τα νούμερα. Εν τω μεταξύ δεν αναφέρεται το SLI κάπως στο GPU Model, όπως γίνεται με το CrossFire; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Oχι και σκάλωσα στην αρχή. Απο afterburner είδα οτι δουλεύουν και οι δυο κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 ΠΕΟΣ δευτερη θεση τον ηπιαμε απο τους ρουμανους που να μη τους σηκωθει τομαρια :devil: :devil: Αυτο εξηγησε μου λιγο τι διαγωνισμος ειναι?ενταξει δευτερη θεση δεν την λες καθολου ασχημη.Παιζουν και επαθλα?τι κερδισαν οι δικοι μας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 απο το hwbox.gr ηταν τα παιδια. λογικα θα γραφτει αρθρο εκει. επαθλα δε ξερω διαγωνισμος overclocking της MSI super pi 3d mark 11 3d mark 2001 SE Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 http://www.hwbox.gr/news-h-o-t-hwbot-overclocking/13516-msi-moa-2011-grand-finals-deiteri-thesi-pagkosmios-apo-tous-stelaras-aristidis.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 http://www.insomnia....aras-aristidis/ Ένα πρόχειρο thread για το MOA. Αύριο το πρωί που θα σηκωθούν τα παιδιά θα δημοσιεύσουμε φωτογραφίες και video και στις 12 Οκτώβρη που επιστρέφουν θα έχετε πλήρες report με περιγραφή και πλούσιο φωτογραφικό υλικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Περάσαμε τα 60fps με χαλαρό κλοκάρισμα στις 6870 (1000/1175MHz): Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα