fixxxer29 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Στο crossfire έχεις 8AA 16AF στο άλλο τα default Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Όταν ξανατρέξω τώρα :Ρ Ε μόνο έτσι θα δεις αν είναι οκ..έχεις βάλει και συγκρίνεις αποτελέσματα με διαφορετικά settings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Στο crossfire έχεις 8AA 16AF στο άλλο τα default Ναι, έτσι έτυχε να το τρέξω χθες Έκανα συγκρίσεις με διάφορα που κοιτούσα, γι' αυτό. Ε μόνο έτσι θα δεις αν είναι οκ..έχεις βάλει και συγκρίνεις αποτελέσματα με διαφορετικά settings Όχι ρα, δεν καταλάβατε. Το θέμα που έχω με το CrossFire δεν έχει να κάνει με τα scores στο Unigine Heaven. Εκεί βλέπω full scaling. Το πρόβλημα έχω την εντύπωση ότι παίζει στα Crysis (και όχι μόνο). Επίσης το MSI Kombustor μόνο τη μία κάρτα χρησιμοποιεί, ενώ το FurMark και τις 2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι, έτσι έτυχε να το τρέξω χθες Έκανα συγκρίσεις με διάφορα που κοιτούσα, γι' αυτό. Δεν νομίζω ότι έχεις θέμα..απλά συγκρίνεις διαφορετικά settings όπως σου είπα πιο πάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Να και ενα unigine με τις ρυθμίσεις οπως ηταν και στο 3dmark11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Όχι ρα, δεν καταλάβατε. Το θέμα που έχω με το CrossFire δεν έχει να κάνει με τα scores στο Unigine Heaven. Εκεί βλέπω full scaling. Το πρόβλημα έχω την εντύπωση ότι παίζει στα Crysis (και όχι μόνο). Επίσης το MSI Kombustor μόνο τη μία κάρτα χρησιμοποιεί, ενώ το FurMark και τις 2. Aαααα...έτσι όπως το είπες φάνηκε ότι έβλεπες θέμα στο unigine! Tι πρόβλημα έχεις στο crysis? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Τρέχοντας το gpu-z το load στη δεύτερη κάρτα είναι κολλημένο στο 0% ενώ η πρώτη βαράει 98%. Τα ίδια και στο Kombustor και ίσως και αλλού, απλά δεν το 'χω ψάξει ιδιαίτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Τρέχοντας το gpu-z το load στη δεύτερη κάρτα είναι κολλημένο στο 0% ενώ η πρώτη βαράει 98%. Τα ίδια και στο Kombustor και ίσως και αλλού, απλά δεν το 'χω ψάξει ιδιαίτερα. Δεν ξέρω Φάνη άσε να σου πεί κανείς με cf μήπως είχε τα ίδια και το έφτιαξε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Είχα και εγώ το ίδιο θέμα με το furmark.. λίγο που το εψαξα αυτό συμβαίνει αν το τρέχει σε windowed mode... Βαλτο full screen να δεις τι γινεται! Και Τσέκαρε και gpu load από after burner γτ μερικές φορές τρώει κόλλημα το gpuz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RcManiac Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Καλά τα πήγα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Έχεις την απλή GTX560 έτσι; Ή την GTX560Ti; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RcManiac Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Την msi gtx 560 tf2 o/ced @ 870 ( στοκ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Με μία 6870 έβγαλα 876 ποντάκια και το Heaven είναι τελείως gpu bounded afaik. Πόσες φορές το έτρεξες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RcManiac Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 1 , έτρεχαν από πίσω διάφορες σαχλαμάρες , λες να το κατέβασε ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Τρέξ' το πάλι και στο καπάκι άλλη μία μήπως δεις διαφορά. Απ' όσο ξέρω την πρώτη φορά δε βγάζει σωστό αποτέλεσμα, ή κάτι τέτοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα