Προς το περιεχόμενο

Benchmarking ... Let's see how good we are ... ;)

george_o/c

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρκετοί νερουλάδες μαζευτήκατε εδώ ε; :D Και εγώ έλεγα για H100, αλλά οι επιδόσεις της σε αποθαρρύνουν από το να δώσεις 110€... Καλύτερα να πάρω μια Noctua NH-D14 που βρίσκεται στα ίδια επίπεδα με τα H50 & H60 της Corsair ;) Ακόμα είναι η δυνατότερη αερόψυκτρα της αγοράς η άτιμη. Την συγκρίναμε με 13 ψύκτρες (Xigmatek, Prolimatech, Cogage, Tuniq Cooler Master κ.α), τίποτα παραμένει ακλόνητη στο θρόνο της http://www.hwbox.gr/...-1-nikitis.html ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρκετοί νερουλάδες μαζευτήκατε εδώ ε; :D Και εγώ έλεγα για H100, αλλά οι επιδόσεις της σε αποθαρρύνουν από το να δώσεις 110€... Καλύτερα να πάρω μια Noctua NH-D14 που βρίσκεται στα ίδια επίπεδα με τα H50 & H60 της Corsair ;) Ακόμα είναι η δυνατότερη αερόψυκτρα της αγοράς η άτιμη. Την συγκρίναμε με 13 ψύκτρες (Xigmatek, Prolimatech, Cogage, Tuniq Cooler Master κ.α), τίποτα παραμένει ακλόνητη στο θρόνο της http://www.hwbox.gr/...-1-nikitis.html ;)

κατσε θα βγει κανα H120 με -2c apo το H100 και μετα κανα H140 με -4c με 150 ευρο :rolleyes: :lol: :lol: η cogage χανει λογο βασης μoνο με lap φτανει την d14!

Nαι είναι κορυφή η Noctua αλλα αν σκεφτείς τον χώρο που πιάνει στο κουτί αξίζει να δωσεις και κατι παραπάνω για ενα προιόν ίδιο σε επιδόσεις αλλα με πολύ ομορφότερο οπτικό αποτέλεσμα (για όσους έχουν αυτή την λόξα βέβαια) :)

Nαι είναι κορυφή η Noctua αλλα αν σκεφτείς τον χώρο που πιάνει στο κουτί αξίζει να δωσεις και κατι παραπάνω για ενα προιόν ίδιο σε επιδόσεις αλλα με πολύ ομορφότερο οπτικό αποτέλεσμα (για όσους έχουν αυτή την λόξα βέβαια) :)

δεν είναι λόξα μάνο να έχεις όμορφο οπτικό αποτέλεσμα...

λόξα είναι να έχεις ένα μοσχάρι μέσα στο κουτί σου.

Η οθόνη μου δεν πάει 1080p οπότε γιατι να το κάνω. Θέλω να δώ στις συνθήκες του υπολογιστή μου τι επιδόσεις έχει.

Ρε παιδιά ανέβασα την Ram στα 1634, με ποιο πρόγραμμα μπορώ να δώ αν είναι stable. Επίσης ενό στο FurMark (το stability test πόση ώρα να το τρέχω;; ) και στο Heaven όλα πήγαιναν καλά, όταν έτρεξα το 3DMark 11 στο δεύτερο video μου κόλλησε το PC. Φταίει το overclocking της κάρτας;;;;

Η οθόνη μου δεν πάει 1080p οπότε γιατι να το κάνω. Θέλω να δώ στις συνθήκες του υπολογιστή μου τι επιδόσεις έχει.

Ρε παιδιά ανέβασα την Ram στα 1634, με ποιο πρόγραμμα μπορώ να δώ αν είναι stable. Επίσης ενό στο FurMark (το stability test πόση ώρα να το τρέχω;; ) και στο Heaven όλα πήγαιναν καλά, όταν έτρεξα το 3DMark 11 στο δεύτερο video μου κόλλησε το PC. Φταίει το overclocking της κάρτας;;;;

Ναι αυτό φταίει..είναι flashαρισμένη 6950 σε 6970;

Όχι. Την gigabyte OC2 6970 έχω και ανέβασα το Core Clock απο 900 στα 950 και το Memory Clock απο 1375 σε 1550... Βάση κάπιων reviews θα έπρεπε να είναι stable. Π¨οσο λέτε να ρίξω το MEmory clock. (Sorry για το off topic)

Ανέβασε μόνο πυρήνα για αρχή να δείς μέχρι που είσαι stable και μετά μνήμη..ετσι και αλλιώς η μνήμη δεν κάνει καμία τρελή διαφορά!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...