Doc1355 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Έτρεξα κι εγώ ΙΒΤ στα 4.8 και στα 5GHz και το πέρασε και μετά παρατήρησα αστάθεια σε άκυρες φάσεις. Με το που έτρεχα LinX πέταγε BSOD εννοείται. Στα 5 με 1,47 είχα και εγώ bsod πάντως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unstable_hero Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 To ΙΒΤ ειναι epic fail! και ρε παιδια μην τρεχετε ibt και linx και linpack progs με πανω απο 1.4v με τα sandy καλοκαιριατικα δεν ειναι οτι καλυτερο το degrade δεν θα αργησει να κανει την παρουσια του!καλα τα stress progs αλλα ειναι για να βρεις σταθεροτητα με πιο 24/7 volts!βγαλτε ενα spi ενα cpuz validation κανενα 3dmark κλπ με τσιτα τα volts καλυτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Μέχρι τους 80°C είναι καλά άραγε ή μέχρι 75°C; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 80C @ linx πραγματικά είναι στο safe zone Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Τάσο τον 1090Τ με intel burn test ή OCCT είναι καλά, ή πρέπει να τον ζορίσω αλλιώς; btw Σταθερή και στα 930/1375 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Λίγο linx για να δεις αν είσαι ok με τα ρεύματα/clocks και μετά θέλεις prime@blend για να δεις αν είσαι σταθερή σε "uncore" και μνήμες - μην τρως άκυρα BSODs P.S. Super η Gigabutt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Λίγο linx για να δεις αν είσαι ok με τα ρεύματα/clocks και μετά θέλεις prime@blend για να δεις αν είσαι σταθερή σε "uncore" και μνήμες - μην τρως άκυρα BSODs Καλά τα έπιασα όλα Μόνο το Linx κατάλαβα μουαχαχαχαχαχα Θα ασχοληθείς σε μερικές μέρες με το Pc Μου και το o/c του μου φαίνεται P.S. Super η Gigabutt yeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaaah Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Prime95 ρει, και διαλέγεις το blend (3o) test του Επίσης αν έχουμε τις ίδιες μνήμες εδώ έχω γράψει κάποια λογάκια και έχω και μερικά έτοιμα results, για να ξέρεις που παίζεις, περίπου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 χεχε θα πέσει διάβασμα... Αυτές έχω σε κόκκινες τα ρολόγια και τα Volts ίδια είναι αλλά θα το κοιτάξω καλύτερα Τώρα τρέλαααααααααααααααααααααααααα 10 λεπτά furmark passed Benchmark passed με 940/1375 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billst21 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Prime95 ρει, και διαλέγεις το blend (3o) test του Επίσης αν έχουμε τις ίδιες μνήμες εδώ έχω γράψει κάποια λογάκια και έχω και μερικά έτοιμα results, για να ξέρεις που παίζεις, περίπου τις ίδιες μνήμες έχουμε... να πειράξω τα clocks όπως τα έχεις η είναι και κάτι άλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 @karmen1983 Γκαντ ντεμ γκουντ σκορ! @billst21 Ότι βλέπεις εκεί postαρισμένο ήταν rock stable για μένα. Από kit σε kit θα υπάρχουν μικροδιαφορές βέβαια - αλλά το 1866 είτε με cl9 είτε με cl10 μπορείς να το κυνηγήσεις άνετα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billst21 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 ναι οκ σωστά. πάντώς όπως το έχεις πρέπει να παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Τάσοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο την τερμάτισα :lol: 950/1375 έδωσε ρέστα και τελειώσαμε με μικροδιαφορές... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Εντάξει, πλήρωσες 6950 και πήρες επιδόσεις GTX580 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Και έλεγα να την ξαποστείλω φαντάσου Χίλια μα χίλια ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα