Vatos_locos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 ορίστε και μία η καρτούλα μονταρισμένη μόνο για πυρήνα ακόμα ( την ζήτησε ο George_O/C )
Vatos_locos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 και ένα 3D Mark 06 στο χαλαρό ακόμα γιατί χθες βράδυ τους τα έδινα με την μία στο κεφάλι και δεν ξέρω τι γινόταν αλλά στα cpu test έτρωγε φρίκες Ε4300 @ 3600mhz Crusial Ballistix Tracer PC-8500 2Gb @ 1000Mhz CL 4 4-4-4 1T Radeon HD3850 @ 891Mhz / 999Mhz 1,4 Vgpu με την κάρτα στα 796Mhz / 1197Mhz και τις μνήμες στα 1200Mhz 5-5-5-9 1T έβγαζα αυτό
Vatos_locos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 και ένα με το πολυπόθητο Ghz στον πυρήνα και εδώ σταματάμε γιατί φάγαμε σφαλιάρα από το riva tuner μέχρι να βρώ πώς θα την πάω παραπάνω πρέπει να περιμένω bios tuner για να την flashάρω με μεγαλύτερα clocks να ανέβουν τα limit στο riva ακόμα οι μνήμες της κάρτας είναι με στοκ ρεύμα μέχρι να πάρω τριμεράκι να δώσω και εκεί http://www.hwbot.org/result.do?resultId=683412 και επειδή ξέχασα να κάνω το validation στην futuremark μιας και το έχω αυθεντικό και full το 06 ορίστε ορίστε και το εργαλείο για να υπολογίζετε τα score του 06 3DMark 2006 Calculator1.2.zip
red7genius Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 ε φέρτην από εδώ φοβερε και τρομερε overclocker πανο (γλυψ!) θα με βοηθησεις? αμα ειναι να τα πουμε με pm;)
Vatos_locos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 φοβερε και τρομερε overclocker πανο (γλυψ!) θα με βοηθησεις?αμα ειναι να τα πουμε με pm;) ναι ρε συ αφού στο είχα πει και στα πμ πες μας ακριβός πιο πήρες να δούμε τι θα χρειαστούμε και κανονίζουμε τα σίγουρα για όλες τις P4P800 ( Standard / Deluxe / -E / -VM ) είναι Vdroop, Vdimm, Vagp και για αυτά θες 3 τρίμερ 25 στροφών 50kΩ το καθένα και μια logo και θερμοσυστελλόμενο ( έτσι γράφετε )
Vatos_locos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 και ένα απο το 3D 2k1 http://service.futuremark.com/compare?2k1=9311962
red7genius Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 οκ φιλε μου, επειδη ειναι καθοδων το board μολις το παρω εχεις πμ. thnx a lot mate;) και εννοειται πως οποιος θελει να βοηθησει ειναι ευπροσδεκτος! και για αυτά θες 3 τρίμερ 25 στροφών 50kΩ το καθένα και μια logo και θερμοσιστελόμενο ( κάπως έτσι γράφετε ) δεν καταλαβα γρι εσυ ξερεις
Vatos_locos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 χεχε μόλις το πάρεις στείλε μου pm να κανονίσουμε
Sadman Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 και τεληκα το Asrock φαινεται σκυλη(ψυξη και πολυ ρευμα θελει).Με στοκ ρευματα στον επεξργαστη(και -1 βαθμο στο μπαλκονη εξω)καταφερα να τον παω....(ακολουθουνε αποτελεσματα(οσο αντεξα να τρεξω γτ μετα ξυλιασα)
Sadman Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 To πιο γρηγορο SuperPi 1m που εχω τρεξει: Θερμοκρασιες και το cpu-z: Και μια απορια κρατησα τα αρχεια για valid απο το cpu-z αλλα ειναι η παλια εκδοση και στην σελιδα δν τα δεχεται...τι κανουμε? Δν ετρεξα τπτ αλλο γτ ειχα παγωσει(η καρτα με το ανεμηστερακι στο τεραμ ειχε 25βαθμους στον πυρηνα,και την ανεβασα μεχρι 805/1100 αλλα δν ειχα κουραγιο να τρεξω ολο το 3dmark και στην μεση το εκλεισα και τα εμασα,αλλη φορα θα παω προετημασμενος) Kαι το ολο setup:
Sadman Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 ωραιος Sadman χαρα στο κουραγιο σου νομιζω πως επιασα κρυολογημα :lol: Παντως αφησα πανω μανησιες ψυξεις(δλδ. αμα εβαζα νερακι θα εκανα τπτ παραπανω(θα παγωνε)) Καμια ιδεα πως να κανω valid με το cpuz(1.41 version)
george_o/c Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δεν υπάρχει πρόβλημα ακόμα κι αν απλά ανεβάσεις τη photo στο hwbot, χωρίς validation
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα