karmen1983 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Ωραίος ρε bill!!! Κάνε μόντα και εσύ με φουρφούρια στη Noctua ρεεεεεεεεε.... Ελα έλα χαρίζω φουρφούρια NOctua Πάω για bench... Με έστρωσε ο Τάσοοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς Ευχαριστώ Τάσοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Αχ τι κάνει η ψύχτρα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ :devil: σε άλλα pc μόνο Πολύ ωραίος bill της μνήμες πόσο της έχεις ; p.s πάτε όλοι για bench και εγώ κοιταω μόνο δεν θα πάρω ψήκτρα θα δείτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Κάνε μόντα και εσύ με φουρφούρια στη Noctua ρεεεεεεεεε.... Ελα έλα χαρίζω φουρφούρια NOctua Πάω για bench... Με έστρωσε ο Τάσοοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς Ευχαριστώ Τάσοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο Και μόλις κοιτούσα να πάρω 2 14άρηδες να βάλω πάνω ώστε να έχω 3 σύνολο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Και μόλις κοιτούσα να πάρω 2 14άρηδες να βάλω πάνω ώστε να έχω 3 σύνολο! Αχ γυναίκες πρέπει να κατεβάζουν ιδέες Πάω για Benchhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billst21 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 :devil: σε άλλα pc μόνο Πολύ ωραίος bill της μνήμες πόσο της έχεις ; stock 1600 δεν έχω πειράξει τίποτα. η h 70 είναι απ'εξω απο το κουτί με ένα fan push στις 1400 rpm και 2 fans pull στις 1600 rpm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Ωραία άντε ξεκινά να παίξεις και λίγο με της μνήμες να ανεβάσεις κάνα Bench Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 stock 1600 δεν έχω πειράξει τίποτα. η h 70 είναι απ'εξω απο το κουτί με ένα fan push στις 1400 rpm και 2 fans pull στις 1600 rpm έτσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Καρμεν εσύ τι έκανες πόσο τον έφτασες ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billst21 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Ωραία άντε ξεκινά να παίξεις και λίγο με της μνήμες να ανεβάσεις κάνα Bench ενοείτε οτι θα το τσακίσω. Καρμεν εσύ τι έκανες πόσο τον έφτασες ; άστο ακόμα πηγαίνει δεν έχει φτάσει χαχαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Είμαι σίγουρος ότι θα φτάσει στο τέλος με πολύ καλό score Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Ρε παίδες μήπως υπάρχει κανένα μαγαζί Ελλάδα μου να έχει mounting clips για να βάλω τρίτο fan; Σαν αυτά ας πούμε: http://www.svc.com/pt-fc12025.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Ρε παίδες μήπως υπάρχει κανένα μαγαζί Ελλάδα μου να έχει mounting clips για να βάλω τρίτο fan; Σαν αυτά ας πούμε: http://www.svc.com/pt-fc12025.html Εχω εγώ από όλα Βγήκε το πρώτο Bench Που δεν ήμουν σταθερή Τάσοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Από ότι θυμάμαι έχει το eworld . Καρμεν πόσο τον πήγες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Από ότι θυμάμαι έχει το eworld . Καρμεν πόσο τον πήγες; Εχω λέμεεεεεε Ρε συ την κάρτα στρώσαμε Με το cpu ¨οταν βάλω νερό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Εγώ νόμιζα τον cpu . Πόσο την έφτασες ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα