unstable_hero Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Ενα 3dmark06 και ένα 11 μην το χαιδευεις το cpu εχει ακομα ψωμια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 μην το χαιδευεις το cpu εχει ακομα ψωμια! χαχαχα το ξέρω αλλα θέλω να δω κανένα review πρώτα ώστε να ανεβάσω σωστά... μόνο με το ratio δεν μου αρέσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Μόνο με το multi μπορείς να παίξεις - είναι ζήτημα αν μπορείς να βγάλεις 105 bclk, rock stable Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Εξαρτάται πόσο θα έχεις ανέβει νομίζω. Παίζει να μπορείς να χτυπήσεις και 107άρι, αλλά με χαλαρό πολλαπλασιαστή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Stable; 107; Αέρα; Με την P8Z68-V Pro; Willing to believe - αλλά θέλω screenshot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δεν έχω P8Z68-V Pro ρα :Ρ Ζ68Χ-UD4 έχω, αλλά δε λέω για μένα συγκεκριμένα, τι διάβασα στο net λέω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Ναι ρε - κατάλαβα Απλά δοκίμασε να κάνεις stable 107 ακόμα και με x40 - και θα δεις ότι δεν είναι και το πιο απλό πράγμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Toν ανέβασα στα 4,8 αλλα η αλήθεια είναι οτι περίμενα καλύτερες θερμοκρασίες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Καλοκαίρι + AVX did the trick Πάντως άκουσα ιστορίες για degrade @ 1.51V και Corsair A50 - οπότε δείξτε σύνεση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Καλοκαίρι + AVX did the trick Πάντως άκουσα ιστορίες για degrade @ 1.51V και Corsair A50 - οπότε δείξτε σύνεση Nαι Τάσο όντως η αλήθεια είναι οτι στο δωμάτιο δεν εχω A/c οπότε τσιμπάει αρκετά! Πάντως περίμενα max85 για το ρεύμα αυτό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δεν ξέρω τι θερμοκρασίες είχες στο δωμάτιο - πάντως αν κρίνω από τις διαφορές στους πυρήνες, μάλλον έχεις θεόστραβο cpu, ή δεν έχεις βιδώσει τέρμα την Noctua Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δεν ξέρω τι θερμοκρασίες είχες στο δωμάτιο - πάντως αν κρίνω από τις διαφορές στους πυρήνες, μάλλον έχεις θεόστραβο cpu, ή δεν έχεις βιδώσει τέρμα την Noctua Αν και δέν την βάζω πρώτη φορά λέω να κάνω ενα refresh και στην πάστα και να την κουμπώσω ξανά απο αύριο να δω μήπως έχω διαφορά.. Το θεόστραβο μου άρεσε :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billst21 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 στα 5... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Αχ τι κάνει η ψύχτρα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 στα 5... Ωραίος ρε bill!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα