phanispal Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 @ Τάσο: επείσθην @ Κάρμεν: βλέπω στα 4GHz με την πρώτη ε; Χεχε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 @ Κάρμεν: βλέπω στα 4GHz με την πρώτη ε; Χεχε.. χεχε σήμερα ελπίζω στο παραπάνω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Καλημέρες . Χθες μας έριξαν πάλι το internet Άντε πάμε σήμερα για τα 4,5ghz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Καλημέρες . Χθες μας έριξαν πάλι το internet Άντε πάμε σήμερα για τα 4,5ghz Πιο πάνω δε πάει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Να έπαιρνες Sandy :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Να έπαιρνες Sandy :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Να έπαιρνες Sandy :Ρ Xεχε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NEKROMA Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 θανος και karmen βαλτε και tesselation extreme να κανουμε παιχνιδι χεχε και κανενα 3dmark11 παντως σπερνουν στο unigine τα pcακια σας Uploaded with ImageShack.us Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 να παίξω και εγώ ; έπεσαν κάτι καλές κάρτες για μοντάρισμα στα χέρια μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ColdFusion Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 αντε να παιξουμε λιγο εεε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 33°C + 10 είναι αυτό ή είσαι με νερό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ColdFusion Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 33°C + 10 είναι αυτό ή είσαι με νερό; powered by Noctua NH-D14 χεχε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Χεχ, δεκτόν, αλλά με τι ambient temperature; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ColdFusion Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Χεχ, δεκτόν, αλλά με τι ambient temperature; aircondition δεν ειχα βαλει ,θερμοκρασια καπου στους 25+ ενταξει στα 3800mhz ειμαι δεν ειναι πολλα ! βασικα αυτην την φορα εκατσε καλυτερα απο καθε αλλη φορα η παστα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Τις τελευταίες ημέρες έκατσα κι έστρωσα λίγο το σύστημά μου και λέω να το δοκιμάσω κι εγώ το ευγενές άθλημα τοθ benching. Μια ερωτησούλα μόνο: Το 3dMark, σε τί ρυθμίσεις το τρέχετε, για να έχουμε και παραπλήσια εικόνα λέω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα